Kirppistelemässä Helsingissä

Olen viimeisen parin vuoden aikana myynyt kirpparilla ihan urakalla vanhoja vaatteitani. Joka kerta vaatteet ovat menneet älyttömän hyvin kaupaksi ja uskon siihen olevan ainakin kolme syytä:

1) En myy niitä kaameimpia rättejäni, vaan heitän ne suosiolla roskiin (tai UFF:ille)
2) Pesen ja silitän kaikki myytävät vaatteet
3) Alihinnoittelen vaatteeni (suurin osa 2-5 euroa)


Tässä pieni myyntipuhe, miksi kannattaa tulla tsekkaamaan minun ja muutaman muun bloggaajan kirpputoritavaraa Åkerkullan liikkeeseen Lönnrotinkadulle (Lönnrotinkatu 31) Helsinkiin, ihan Hietalahden kirpputorin kupeeseen. Huomenna lauantaina 27.9. alkaa muoti-ja lifestyle-bloggareiden kirppis, joka kestää aina 16.10. saakka. Itse myyn tosiaan vain käyttämättä jääneitä vaatteita, mutta muilta myyjiltä näytti tulevan myyntiin myös sisustustavaraa! Muut bloggaaja-kirppistelijät ovat:

Ninnumaaria - Livin up a notch
Mindaka - Ma-material Girl
Ilona - KeskeneräinenLiikkeessä on kirpputorin lisäksi myynnissä mm. suomalaisena käsityönä valmistettuja ikkunapeilejä ja muita sisustustuotteita, taidetta, italialaisia kankaita, aasialaisia vanhoja tavaroita ja vanhoja huonekaluja sekä luomuja ja vegaanisia herkkuja. Samalla reissulla voi vaikkapa kierrellä alueen muitakin kivoja putiikkeja ;)

Liikeen aukioloajat ovat:

Ma&Ti Suljettu
Ke 10-18
To 11-17
Pe 10-15
La 10-15
Su 12-15.30Omista myytävistä vaatteistani vielä sen verran, ettei mitään superaarteita ole myynnissä, mutta sitäkin enemmän siistiä perusvaatetta erittäin huokeilla hinnoilla. Merkeistä mm. Zara, Mango, H&M, Selected Femme ja Gina Tricot näyttivät olevan hyvin edustettuina. Kokoluokka on siinä S-M ja 36-38. Kirpputori on mielestäni hieno tapa laittaa käyttämättömiä tavaroita kiertämään ja samalla voi tehdä itsekin hyviä löytöjä!

Nähdään kirpparilla! :)

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.