Asukuvia ja kivoja uutuusvaatteita

Asukuvien ottamisessa on ryhdistytty viime aikoina oikein kunnolla ja kiva niin! Kun kuvia tulee otettua useammin, niin ei ole aina hirveitä paineita niiden harvojen kuvien suhteen, haha. Toisaalta taas, kun kuvia tulee otettua enemmän, niin alkaa kiinnittämään entistä enemmän huomiota niihin omiin hölmöihin "asukuvamaneereihin". Tässä on kyllä laji, jossa riittää kehitettävää myös tulevaisuudessa!


Bleiseri: Kiinasta, housut: H&M, toppi: Zara, kengät: H&M, laukku: MK,
 kello: MbMJ, aurinkolasit: Ray-Ban, koru: Kalevala


Nämä kuvat napattiin Korjaamolla, sillä olimme siellä tutustumaan Black Swan -nimisen vaatemerkin uutuuksiin. Tanskalainen vaatemerkki on vasta rantautunut Suomeen ja valmistaa aivan ihania, minulle sopivan simppeleitä vaatekappaleita. Kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin! Vaatekappaleista huokuu tanskalainen tyylikkyys ja samalla erinomainen käytettävyys, sillä vaatteet menevät lähes kaiken kanssa ja ovat suunnittelijan itsensäkin mukaan easy to wear. 


Tulin tilaisuuteen suoraan töistä, minkä vuoksi kassi pullottaa tavaraa ja hiukset elävät omaa elämäänsä... Onneksi bleiserillä saa aina vähän särmikkyyttä asuun kuin asuun. Tämä Kiinasta löydetty on kyllä yksi suurimpia lemppareitani!


Kuvat nappasi jälleen todella taitava Cara ja mukana oli myös ihastuttava Marianne, joka karkaakin pian aivan muille maille! Cara nappasi meistä myös hauskan "kaverikuvan" :)


Tässä vielä sneak peekkiä itse tilaisuudesta. Esittelen omat valintani vielä tarkemmin sitten, kun saan ne käsiini. Syksyn mallistossa oli paljon merkille ominaista mustaa, unohtamatta valkoista ja harmaata - omia lempparejani kaikki. Korostevärinä oli paljon tummansinistä ja huomasin hauskasti pukeutuneeni tilaisuuteen juurikin näihin väreihin!


Se onkin taas perjantai, ihanaa viikonloppua! :)

Emmi

yhteistyössä Black Swan Fashion
You may also like:

2 comments

  1. Sori nyt, kun korjaan. Olen vaan aikamoinen kielipoliisi välillä. Sulla on vilahtanut kirjoitusvirhe; olet kirjoittanut Suomen pienellä alkukirjaimella. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos korjauksesta, korjaan sen tekstiin! :) Olen yleensä itse aikamoinen kielipoliisi, joten ymmärrän kyllä :D Näitä sattuu, ja välillä sitä tulee sokeaksi omalle tekstilleen, joten onneksi on tarkkasilmäisiä lukijoita ;)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.