Ammuntaa, issikoita ja saunajoogaa

Liikuntajutut ovat jääneet vähän vähemmälle blogissani viime aikoina, mutta muutama aiheeseen liittyvä juttu on kyllä hautumassa! Sitä ennen kuitenkin kurkistus viikonlopun aktiivipäivään Vierumäellä :) Kyseessä oli työpaikkani virkistyspäivä, joka kyllä kirjaimellisesti virkisti. Saimme valita todella laajasta lajilistasta kinnostavia lajeja kokeiluun ja itse yritin valita sellaisia, joita ei tulisi muuten kokeiltua. Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin todella ei-emmimäisiin issikkaratsastukseen, ammuntaan ja jousiammuntaan. Lisäksi valitsin golf-klinikan, sillä vaikka greencard taskusta löytyykin, en ole innostunut tänä kesänä oikein pelailemaan. Päivän päätteeksi valitsin vielä saunajoogaa, sillä ajattelin sen olevan mukava lopetus näille aktiviteeteille.


Kaikki lajikokeilut olivat todella hauskoja! Heppatyttöä minusta ei vielä issikkakokeilunkaan jälkeen saa, vaikka metsässä samoaminen hevosen selässä olikin kuin aikamatka keskiaikaan. Samaan teemaan meni myös jousiammunta, jossa tunsin olevani varsinainen Robin Hood köyhiä pelastamassa. Ammunta ilmakiväärillä ja -pistoolilla oli hauskaa, mutta voi jestas, kuinka huono olinkaan! Käsi toki tärisi jonkin verran, mutta eniten vaikeuksia tuotti tähtäimen läpi tihrustaminen. Pystyin tarkentamaan katsettani kohteeseen jokusen sekunnin ennen kuin silmät väsyivät ja näkö sumeni. Pitäisi kai käydä taas näöntarkastuksessa...

Golf-klinikka tuli tarpeeseen sekin, sillä olin unohtanut jo ihan perusjuttuja lyönteihin liittyen. Opastus ammattilaisen ohjeilla on aina tervetullutta, joten otin avun kiitollisena vastaan. Sain jopa muutamia hyvinkin onnistuneita lyöntejä ja kipinäni golfia kohtaan syttyi jälleen pienen tauon jälkeen. Siinä on muuten laji, jossa muutenkin huono kärsivällisyyteni joutuu koetukselle... Päivän viimeinen laji, saunajooga, oli mielenkiintoinen kokemus sekin, sillä sauna oli tässä vaiheessa jo hyvinkin kuuma ja valutin hikeä penkille pienen ämpärillisen verran (tämän juuri halusitte kuulla, eikö?). Olo saunan jälkeen oli todella rentoutunut!

Illalla meitä hemmoteltiin vielä iltajuhlalla, jossa esiintyjät viihdyttivät juhlakansaa yömyöhään. Minäkin mummoutuneena pistin pitkästä aikaa jalalla koreaksi (ihan Pepsi Maxin voimalla, tosin) ja meillä oli todella hauska ilta työkavereiden kanssa! Yö hotellipedissä, runsas aamupala ja sunnuntaina vielä suhteellisen ajoissa kotiin. Erittäin onnistunut viikonloppu kaiken kaikkiaan.

Emmi 
You may also like:

4 comments

 1. Voi että miten kivalta kuullostaakaan!! :) Itse kävin lauantaisella Helsingin reissulla Salmisaaressa kokeilemassa miltä se kiipeily taas pitkän tauon jälkeen maistuu ja ai että oli mahtavaa. Tänään sain töistä lähtiessäni kouraan aiemmin tilaamani liikutasetelit ja tiedän nyt tasantarkkaan mihin niitä aijon käyttää ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä hauska päivä! :) Kiipeily on myös laji, jota haluaisin kunnolla testata! Liikuntasetelit pitäisi myös laittaa tilaukseen, kunhan ehtisi...

   Delete
 2. En normaalisti hevosista niin piittaa, mutta issikat on kyllä ihania. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama juttu täällä, en ole mikään heppafani, mutta nämä olivat lutuisia :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.