Täydellinen tiistai-ilta

Tiistai-ilta kuului kesän kohokohtiin, sillä sain rakkaan ystäväni tänne Helsinkiin. Näemme nykyään aivan liian harvoin, sillä toinen työskentelee Sveitsissä! Voitte siis kuvitella, että juttua riitti taas koko kesän edestä...


Halusin testata blogeissakin paljon hehkutetun Skifferin, joten otimme paatin Liuskaluodolle. Täytyy kyllä sanoa, että kuuden euron hinta siitä naurettavan pienestä venematkasta (menopaluu) on mielestäni vähän liikaa. No, tuskin ravintola kuitenkaan keneltäkään jää käymättä tämän vuoksi.

Ilta oli todella kaunis, mutta tuli vähän sellainen fiilis, että kesäillat alkavat nyt olla tässä. Oli jo hieman viileämpi, aurinko laski aikaisemmin ja merituuli oli suhteellisen kolea. Se ei kuitenkaan meitä häirinnyt, vaan viihdyimme ulkoilmassa mainiosti. Aika kului kuin siivillä hyvän ruuan, juoman ja ennen kaikkea seuran parissa.


Mites se ruoka sitten? Saimme liuskat suhteellisen nopeasti ja mansikat ja vuohenjuusto maistuivat taivaalliselta myös pitsassa. Muuten pitsa ei mielestäni eronnut mitenkään merkittävästi peruspitsasta, täytteet vaan olivat se juttu. Tosin en ole mikään asiantuntija, sillä syön pitsaa harvoin. Käyn myös aivan liian harvoin ulkona syömässä verrattuna siihen, kuinka kivoja mahdollisuuksia täältä Helsingistä löytyisi!


Jatkoimme Skiffer-reissun jälkeen vielä luokseni hetkeksi istumaan ja jatkamaan jutustelua. Oli kyllä niin hauska ilta ja näillä energioilla jaksoi taas painaa arjessa eteenpäin. Kiitos vielä E! <3


Tämä viikko on muutenkin ollut harvinaisen kiireinen, sillä illoille on riittänyt ohjelmaa. Hauskaa vaihtelua perusarkeeni, mutta treenit ja yöunet ovat jääneet näin ollen normaalia vähemmälle. Aionkin pyhittää viikonlopun ihan vain unelle ja urheilulle (pyykinpesun lisäksi...). Ihanaa viikonloppua! 

Emmi
You may also like:

7 comments

 1. Ihania kuvia! Mä missasin kaikki kivat Helsinki-jutut tänä kesänä ollessani jumissa töiden parissa täällä Oulussa. Ja voi räkä, miten harmittaa. Mutta kylläpä on ihana asu, ja vitsit että monogram-kuosi sopii ihan kaikkeen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Elisa! Harmi kuulla, mutta hei - ei tämä Helsinki ole täältä mihinkään katoamassa ;) Eli ehtii sitä vielä, ja varmasti Oulussakin on kivoja paikkoja! Hauskaa kyllä, miten minulla on vieläkin vähän "turistivaihe" päällä täällä Helsingissä ja koko ajan tuntuu siltä, että nähtävää ja tekemistä olisi paljon enemmän kuin mitä ehtii tehdä. Kovasti vaan nuo työt rajoittavat, sillä työpäivän jälkeen ei oikein jaksa mitään ja viikonlopuille on usein muuta ohjelmaa... Joten yhtälailla on jäänyt Helsinki-juttuja väliin täälläkin, mutta ehtii sitä vielä joskus!

   Delete
 2. Ihana tuo toiseksi viimeinen merikuva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Erika, niin minustakin! Siinä on kivaa loppuillan ja -kesän tunnelmaa :)

   Delete
 3. Ihana fiilis välittyi näistä kuvista! Veneily <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, sitä tavoittelinkin! :) Veneily on kyllä lähellä sydäntä!

   Delete
 4. Heh joo kyllä meinasin pudota persiilleen kun kuulin sen venematkan hinnan. Älytön! :-D

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.