Random white


Valkoinen kuuluu ehdottomasti kesään ja on lisäksi lempivärini (mustan lisäksi, heh). Suosin valkoista niin sisustuksen kuin pukeutumisenkin saralla, sillä kun saa helposti kirkastettua ilmettä. 


Totesin eilen, että kaikki työkelpoiset ja lyhythihaiset paitani ovat pyykissä. Siis ihan kaikki! Pyykinpesun sijaan kävin hakemassa uuden valkoisen yläosan Zarasta. Näitä kun tosiaan menee niin töissä kuin vapaa-ajallakin reippaasti. En oikein tiedä vielä, pidänkö noista ketjuista vai en. Noh, ne saa äkkiä pois, kun niihin kyllästyn.


Valkoisten yläosien lisäksi tämä valkoinen puteli on pelastanut kesäni. Kävin alkukesästä kampaajalla ja minulle suositeltiin tätä Label.m:n proteiinisprayta hiustenkasvattamisurakan tueksi. Olenkin huomannut hiuksieni saaneen paljon tukea tästä! Plussaa kivasta putelista, tottakai.


Hiusten lisäksi yritän kasvattaa kynsiäni, mutta sitä odotellessa pitää tyytyä varpaankynsien koristeluun. Valitsin tällä kertaa kynsiin aika villin valkoisen OPI:n söpöstä minipullosta. Essien kynnen vahvistaja ja päällyslakka kuuluvat luottotuotteisiini kynsiprojektissani. 


Mitäs valkoisia luottotuotteita teiltä löytyy?

Emmi
You may also like:

2 comments

 1. Mulla on kesällä yllä paljon valkoisia paitoja ja housuja. Valkoinen on ylivoimainen lempivärini kesällä. Se on myös siitä hyvä väri, että se sopii yhteen kaikkien muiden värien kanssa. :)

  Minulla on myös sisustuksessa paljon valkeaa, jota olen tehostanut tyttömäisesti pinkillä, violetilla ja turkoosilla. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän se on! Aina raikas ja sopii kaikkeen :) Sisustuksesi kuulostaa aika pirteältä, hyvä että joku uskaltaa käyttää väriä :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.