Pakkolevossa

Heräsin eilen järkyttävään kurkkukipuun ja flunssahan se sieltä päätti iskeä. Ihan hyvään väliin kylläkin, sillä viime viikko oli jotenkin tosi kökkö. En tiedä, johtuiko se lähetyvästä flunssasta, mutta mieli oli maassa, treenit eivät sujuneet ja ajatuksetkin tuntuivat harhailevan ties missä. Vaikka kyse on vain flunssasta, on tämä jotenkin pysäyttävä hetki. Merkki siitä, että olisi kenties aika kerrankin levätä ja vain olla.


Paha paikka.

Lepo on asia, jota ei saisi laiminlyödä. Oma arkeni on ajoittain aikamoista suorittamista ja helposti kalenterista unohtuu kokonaan nuo arvokkaat lepohetket. Täytyy myöntää, että urheileminen on taas vähän lähtenyt käsistä, enkä ole juhannuksen jälkeen pitänyt yhtään kevennettyä viikkoa... Terveeseen urheiluun kuuluu myös lepo ja kevennetyt viikot. Näköjään joku siitä onneksi muistuttaa, jos sen itse unohtaa.

Fyysisen levon lisäksi myös henkinen lepo tekee välillä hyvää. En vieläkään osaa täysin sulkea kaikkia asioita mielestäni, vaikka pitäisi välillä osata vain olla ajattelematta mitään ja relata. Henkinen stressi tekee aivan yhtä pahaa keholle kuin fyysinen stressikin. 

Nyt takaisin peiton alle tuijottamaan Modern familya. Muistakaa myös levätä (ja pukeutua lämpimästi) !

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Voi itku! Mutta hei nyt tosiaankin hölläät ja relaat! Ja kunnolla se flunssa pois ennen kuin alat taas treenaamaan! :) ihailen sun treenimotivaatiota, mutta tällä viikolla koitan siirtää mun sohvaperunamentaliteettia vähän sun suuntaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, niin teen! Rauhaton luonne ei vain oikein osaa relata sohvalla, vaikka kuinka yrittäisi :D Ja ajattelin kyllä pyhittää koko viikon levolle/palautumiselle, joten ei huolta! Välillä tätä treenimotivaatiota on vähän liiaksikin, kun kroppa ei pysy pään mukana... Kyllä se sinullekin vielä palautuu, kunhan pääset taas lomafiiliksistä arkirytmiin :)

   Delete
 2. Täällä toinen, jota pännii ettei saa lähteä salille/juoksemaan :-/ Mutta kuten sanoit, ehkä tämä "pakkolepo" tekee ihan hyvää vaikka aika malttamaton olen paikallaan olemaan. Saati sitten ihan vain rauhoittumaan ja olemaan - varsinkin kun rauhoitun parhaiten juoksulenkilla. Murr.

  No, uudella virralla sitten loppuviikosta jos tämä tauti alkaisi pian helpottamaan! Vaikka täytyy muistaa, että kovaa ei saa kipeyden jälkeen treenata.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, näin se itsellänikin menee... Sohvalla makaaminen tekemättä mitään (varsinkin yksin) on ihan mahdotonta :D Tässä on jo kaikki mahdolliset blogit ja lehdet läpiluettu, Netflixiä kulutettu ja silti vaan tekisi mieli lähteä ulos edes kävelemään. Äääh! Järki kyllä sanoo, että lepo tekisi hyvää, mutta kun ei osaa, niin ei osaa - taito sekin, mitä pitäisi näköjään harjoitella!

   Jep, ei sinne lenkkipolulle parane heti rynnätä. Pitää ottaa loppuviikko iisisti, niin ei ole heti uudestaan kipeänä :)

   Delete
 3. Voi ei! :( Paranemisia sinne! <3

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.