Kip kop

Mainitsinkin jo kotiuttaneeni uudet korot ja tässä nämä kaunokaiset nyt olisivat! Joku saattoi IG:stä jo vakoilla ostokseni. Kengät löytyivät tästä läheltä, Mycoko-nimisestä liikkeestä ja ovat merkiltään Unisaa.


En mitenkaan ollut aktiivisesti ostamassa kenkiä, mutta mustat peruskorot ovat olleet ostoslistalla pitkään. Nämä kengät bongasin nyt puoleen hintaan, mikä tuki ostopäätöstä. Lisäksi minua palvelleella myyjällä oli samat kengät jalassa, mikä on mielestäni aika hyvä osoitus kenkien toimivuudesta. Liikkeessä nämä tuntuivat todella hyviltä jaloissa, mutta täytyy sanoa, että kotona ne eivät enää olleet yhtä mukavat... Minulle kun käy aina näin - sovittaessa jalka on jossain minikoossa ja kotona sitten turvoksissa kuin pullataikina!


No, jospa ne siitä mukautuisivat jalkaani. Please, please, please...

Liike itsessään on todella kaunis ja siellä myydään upeita asusteita ja vaatteita. Hieman laadukkaampia merkkituotteita (By Malene Birger, Tiger of Sweden, French Connection, Hugo Boss, Michael Michael Kors jne.) kauniisti aseteltuna. Jos olisin rahoissani, niin voisin helposti ostaa tuolta kaikki vaatteeni! Täytyy kuitenkin vielä kommentoida liikkeen palvelua, kuten muistan Ninnumaarian täällä kirjoittaneen. Palvelu on suomalaiselle vähän ylitsepursuavaa. Ulkomailla toimisi joo, mutta Suomessa vähän teennäisen oloista, kun myyjä seuraa perässä ja ylistää jokaista vaatekappaletta, jota kosket.


Totta puhuen olen välillä vältellyt liikettä, kun en ole ollut kovin sosiaalisella tuulella. Varmasti löytyy niitäkin, joiden mielestä palvelun pitää olla juuri tuota, mutta itseäni ahdistaa, jos joku hengittää niskaan jatkuvasti. Muuten minua palvellut nuori nainen oli erittäin mukava ja pienen ahdistuskokemuksen jälkeen pidinkin palvelua ystävällisenä. Vaatii vain vähän totuttelua...

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Replies
  1. Niin minustakin! Tuo avoin kärki tekee niistä jotenkin sirommat :)

   Delete
 2. Tooosi kauniit <3 Ihan samanlainen kokemus muuten tuosta istuvuudesta: kaupassa ne tuntui munkin Unisat ihan täydellisiltä, mutta sittemmin olen todennut ne kyllä aika huiman korkeiksi...! Aina jotenkin yliarvioin kykyni juoksennella korkkareissa pitkin maisemia kuin mikäkin Carrie :D Not.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö vain! :) Haha, hyvä että joku muukin kokee näin! Ostan tooosi harvoin korkoja, koska tiedän niiden jäävän pääasiassa kaapin pohjalle pölyttymään. Toivotaan, että nämä vielä mukautuvat jalkoihin ja saisin ne ihan käyttöönkin ;)

   Delete
 3. Haha vähänkö nauratti kun huomasin, että oltiin samana päivänä käyty samassa liikkeessä ja sovitettu samoja kenkiä ja tehty samat johtopäätökset myyjistä :'DD Kengät ei lähteneet itselläni lopulta mukaan vaikka ihanat olivatkin. Asiakaspalvelusta mun on pakko avautua sen verran, että olin ihan järkyttynyt kun poistuin liikkeestä- mua palvellut myyjä oli aivan tosi tosi yliystävällinen kuten sanoit ja kehui tosiaan maasta taivaaseen kaiken mihin koski- kunnes- sanoin etten taida nyt kuitenkaan ottaa mitään mitä kokeilin ja myyjän käytös muuttui ihan totaalisesti. Hyvä kun ei repinyt vaatteita kädestä ja ei edes moikannut kun poistuin liikkeestä :D Olin vähän hämmentynyt :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä, mikä tuuri! :D Siis apua, ei noin voi tehdä! Kunnon asiakaspalvelua taas... Välillä myös tuntui kuin olisi jonkin puhelinmyyjän kanssa keskustellut, sillä aina kun sanoin "ei" jollekin vaatteelle, niin sain kuulla vastaväitteitä sille, miksi se juttu olisi kuitenkin pitänyt ostaa. Ei tarkoittaa ei, sillä selvä :D En jaksa kenenkään kanssa ruveta kinaamaan asiasta...

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.