Evening outfit

Yksi asu vielä viime viikonlopulta, kun lähdimme poikaystävän kanssa viettämään date nightia. Tällä kertaa emme menneet ravintolaan, vaan elokuviin katsomaan Kesäkavereita kesän päättymisen kunniaksi. Leffa oli hauska ja viime kerrasta elokuvissa olikin jo aikaa! Odotellessa kävimme myös kahveilla Espalla ja drinkeillä Shakerissa, joka oli varsin viihtyisä pieni cocktailbaari. Oli hauska vaan katsella ohikulkevia ihmisiä ja nauttia parhaasta seurasta :) 


Jakku: H&M, toppi: Zara, housut: H&M, laukku: Coccinelle, 
kengät: Michael Michael Kors, kello: Guess, korut: saatu lahjaksi

Asuksi valikoitui perusjuttuja, kuten kiiltäväpintaiset housut H&M:ltä. Huomasin, että helteiden loputtua niin housu- kuin kengänkokoni on pienentynyt ja mahdun taas sekä housuihini että kenkiini, jipii! Jossain vaiheessa ihmettelin, kun mitkään eivät mene jalkaan, mutta nyt pystyn taas pitämään esimerkiksi näitä MK:n ballerinoja, jotka keväällä hankin :) Näiden myötä olen taas inspiroitunut hopeasta pitkän kultakauden jälkeen. 


Sain nämä korvakorut tuliaisiksi vanhemmiltani Kiinasta ja hetken aikaa ihmettelin, mikä juttu tämä nyt on. Vasta Instagrammia selatessa sain tietää Mise en Dioreista, joten ei täällä näköjään ihan muodin harjalla olla... Ihan hauskaa vaihtelua kuitenkin tällaiset vähän näyttävämmät korvakorut vai mitä mieltä olette?


Hiuksille en tällä kertaa jaksanut tehdä sen enempää kuin kihartaa vähän tuota poninhäntää. Alkaa taas juurikasvu näkymään ja mietin tässä kovasti, mitä näille tekisi. Viimeksi nimittäin maksoin itseni kipeäksi kampaajasta, jonka tulokseen en ollut kovinkaan tyytyväinen... Luottokampaajan metsästys siis jatkuu edelleen!

Emmi
You may also like:

7 comments

 1. Nätti asu, ja wou mikä rusketus! Omani karisee koko ajan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana! :) Minustakin tuntuu, että olen ihan kalpea, mutta kannattaa näköjään ottaa kuvia vähän myöhemmin illalla, niin näyttää ruskeammalta, haha :D

   Delete
 2. Shakeri on kyllä yks ihan suosikeja! Täälä Tampereella kun ei enää ole kovinkaan montaa tollaista mestaa, joten pidemmillä Helsinki visiitellä tulee useinkin pysähdyttyä tuonne drinksulle! Täytyykin muistuttaa ensi viikonloppuna syntymäpäiviään juhlivalle ystävälleni että ehdottomasti tonne yhdille kun minäkin täältä saavun paikalle juhlimaan!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Shaker oli kyllä hauska paikka, sopivan pieni ja tunnelmallinen :) Kävin eilen toisessa "drinkkibaarissa" Erottajalla, nimeltään Liberty or Death ja se oli aika samantapainen kuin tuo Shaker! Voin siis suositella sitäkin :) Harmi tosiaan, ettei Tampereella ole tuota valikoimaa yhtä paljon, mutta ystäväni vinkkasi juuri Minibaarista, joka tekee drinksuja myös!

   Delete
  2. Täytyykin painaa tuo nimi mileen ;) Minibaari taitaakin olla niitä ainoita harvoja mitä täältä löytyy. Siellä on tullut käytyä ihan sen alkuajoista asti. Ainoo miinus on se että sielä vaihtuu aika tiuhaan tahtiin omistaja. Nykyään sieltä ei esim saa mitään jäähilejuomia koska ne on muka niin last season vaikka mun mielestä ainakin kesällä kuumalla ihan parhaita. Palvelu siellä on kyllä todella hyvää :)

   Delete
 3. Ihana asu Emmi! :) Tosi tyylikäs ja klassinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Sandra :) Näitä luottovaatteita!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.