Weekend

Viime viikonloppu oli hyvin rentouttava, sillä otin koiran kainaloon ja suuntasin junalla mummolaan. Toinen mummoloistani sijaitsee Lahden lähellä ja istahdimmekin matkalla Lahden satamaan nauttimaan kauniista illasta. Jestas mitä hellekelejä meille taas viikonlopuksi siunaantui!


Loppuviikonloppu sujui leppoisissa tunnelmissa maaseudun rauhasta nauttien. Milokin nautti vapaudestaan ja painoi taas sellaista ravia että :D Pentu pääsi vihdoin uimisen makuun ja meni ensimmäistä kertaa ihan itse rannasta uimaan. Minäkin uskaltauduin muutaman kerran uimaan oikein ajan kanssa, sillä pintavesi oli noin 30-asteista ja tuntui kuin olisi kylvyssä lillunut. Täydellistä tälle vilukissalle!


Aurinkotuolissa tuli makoiltua koko viikon edestä (täytyyhän nyt rusketuksessa ottaa kiinni kaikkia lomalaisia) ja mummolassa tunnetusti saa myös mahtavaa ruokaa. Erityisen kiitollinen olin kaikista tuoreista marjoista ja viikonlopun aikana tuli popsittua niin mansikoita, vadelmia, pensasmustikoita, herukoita, karviaisia kuin mustikoitakin. Keräsin myös pienet saaliit tänne Helsinkiin tuliaisiksi.


Yritin vangita kuviin upeaa ilta-aurinkoa ja kesäistä tunnelmaa. Asukuvia ei todellakaan tullut tällä kertaa otettua, sillä varusteisiini kuuluivat lähinnä crocsit ja farkkushortsit ;) Ja isäni vanha kauluspaita, kun mustikkametsälle lähdettiin. Nassu ja hiukset olivat myös luonnontilassaan, niin kuin kuuluukin. 


Olihan kiva ladata taas akkuja, kiitos vain mummolaan (ja terkkuja, koska mamma ja pappa myös taitavina nettisurffaajina lukevat blogiani ;)) ! Kohtahan tässä onkin taas viikonloppu.

Emmi 
You may also like:

2 comments

  1. Onhan se ihan kiva, että paistelee, mutta saisi kyllä paistella vähän vähemmän.. Täällä Satakunnassa oli äsken ihan jumalaton ukkosen jyrinä, suorastaan pelotti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänne ei semmoinen "hirmu-ukkonen" kertaakaan ole eksynyt :) Onneksi taas riittää aurinkoa!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.