Tytöt ja Lonna

Joku on jo saattanut muista blogeista lukea, että olimme pienellä blogityttöporukalla viime tiistaina Lonnassa. Lonna on pieni ja sympaattinen saari Suomenlinnan läheisyydessä, lisää saaresta voit lukea täältä. Mukana menossa olivat tällä kertaa minun lisäkseni Ninnumaaria, Cara, Jonna, Lili, Kirsi, Ida, Linda ja Marianne. Monta muutakin upeaa bloggaajaa olisi voinut pyytää mukaan, mutta suurella porukalla tutustuminen jää helposti pintapuoliseksi. Tämä yhdeksän hengen porukka oli sopivan tiivis tähän tilaisuuteen :)


Tässä on aikamoinen kuvapläjäys kesäillasta, joka oli onneksemme todella kaunis! Sain tytöiltä niin mahtavia kuvia, ettei niitä malttanut olla täällä julkaisematta. Yritin merkkailla photo credittejä kuviin, mutta pahoittelen jo etukäteen, jos ne menivät väärin tai unohtuivat jostain. Kuvien läpikäymiseen ja outojen kuvakokojen muokkaamiseen kun meni oma aikansa, mutta toivottavasti tunnelma välittyy ruudun sinne puolen! 


Tytöistä olin tavannut vain muutaman aikaisemmin, mutta kaikki tuntuivat jotenkin tutuilta heti alkuhetkistä lähtien. Meidän pitikin oikein pohtia, mitä emme jo toisistamme tiedä, mikä on aika hassua ensimmäisellä tapaamisella. Ihanan samanhenkisiä, hauskoja ja tyylikkäitä tyttöjä kaikki! Kerrankaan ei muuten tarvinnut hillitä omaa kuvausintoaan muiden seurassa, eikä kenenkään mielestä ollut outoa kaivaa kameraa ja puhelinta esiin ruoka-annoksen saapuessa pöytään...


Lonnasta vielä sen verran, että saari oli todella pieni, mutta viihtyisä. Saaresta huomaa, että se on hieman keskeneräinen, mutta me ainakin löysimme sieltä paitsi kivan piknikpaikan myös viihtyisän pöydän ravintolasta. Vierailijoita näin keskellä viikkoa ei ollut liikaa ja palvelu oli ystävällistä. Mikä parasta, ruoka oli hyvää! Söin vain pääruuan (siikaa), mutta se olikin hurjan hyvää. Kuolaan vieläkin tuota maistuvaa kalaa lisukkeineen! Ei se karitsakaan tosin huonolta näyttänyt.


Alkuskumpat ja viinit meille tarjosi Norex Spirits Oy. Itse tulin töistä vähän myöhässä paikalle, joten ehdin maistella vain valkoviiniä, joka oli oikein kesäisen raikasta. Live-a-Little sopii jo nimensä puolesta hyvin kesäiltoihin.


Merellinen Helsinki on jo muutenkin niin kaunista, että tuo lauttamatka saarelle oli aivan oma ilonsa. Paluulautta kun vielä kiersi Suomenlinnan kautta, niin paremmalla ajalla sielläkin voisi käydä samalla reissulla. Kannattaa tosin varautua hieman tukevammalla kampauksella, jos ei halua uutta muotoilua merituulen toimesta ;) 


Palatessamme takaisin Kauppatorille näytti Helsinki taas parhaita puoliaan. Oli niiiin kaunista! Kesä, auringonlasku, meri ja hyvä seura tekevät ihmeitä. Voisipa tämän vuodenajan vain pysäyttää tähän pariksi kuukaudeksi? Kävimme vielä drinkeillä Teatterissa, minkä jälkeen tämä kesätyöläinen joutuikin jo hipsimään kotiin hymy korvissa. 


Kiitos vielä kaikille neitosille hauskasta illasta!

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. En ole ikinä käynyt Suomenlinnassa enkä edes Korkeasaaressa.. Pitäs tehdä joskus kesäreissu Helsinkiin..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ehdottomasti! Suomestakin löytyy niin kauniita paikkoja :) Itsekin olen hävettävän vähän ehtinyt Helsingissä pyörimään, mutta pitää nyt ryhdistäytyä ennen kuin kesä on ohi!

   Delete
 2. Oli niin huippu ilta! :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi niin olikin! Toivottavasti nähdään taas pian <3

   Delete
 3. Ihanasti kirjoitettu ja ihania kuvia! Ja joukko vieläkin ihanampia tyttöjä - toivottavasti tosiaan treffataan tällä porukalla vielä pian uudestaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Jonna, ihana kun olit myös mukana :) Ehdottomasti lisää treffejä kehiin!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.