Summer style essentials

Kollaaseja en ole tehnyt ikuisuuksiin, mutta nyt iski inspiraatio kesäpukeutumisen suhteen! Ehkä hieman myöhässä, sillä nythän pitäisi olla haukkana jo hankkimassa syksyn kuumimpia (kirjaimellisesti) vaatekappaleita ennen kuin ne loppuvat. Alennusmyyntienkin paras aika on jo ohi, mutta metsästin silti muutaman alennushankinnan tutun ja turvallisen Zalandon valikoimista. Inspiraationa toimi oma Pinterest-kansioni nimeltä Every summer has a story, jonne olen kesän aikana kerännyt fiilistelykuvia kesästä ja kesäpukeutumisesta. Jos olisin oikeasti lomalla ja makoilisin rannalla päivät pitkät, niin pukeutuisin juuri näin!


kuvat lainattu täältä ja täältä

Tummansininen on lempivärini ympäri vuoden ja raitoihin tuskin kyllästyn ikinä. Tummansinisen ja valkoisen lisäksi hieman yllättäväksi kesälemppariksi on noussut vaaleansininen! Vaikka vaaleansinistä kauluspaitaa olen pitänyt ympäri vuoden, huomaan nyt katselevani muitakin vaatekappaleita tässä raikkaassa sävyssä. Myös sininen paisley-kuosi houkuttaa kovasti, mutta tarpeeksi kivaa vaatekappaletta ei ole vielä sattunut omalle kohdalleni. 


kuvien alkuperä ei tiedossa

Pellava on ihanan hengittävä materiaali kuumalla kelillä. Oma luottopaitani H&M:ltä otti ja hajosi, joten uusi pellavateepaita on hakusessa! Vaikka yleensä käytän vain nahkaisia kenkiä, ei niitä kannata välttämättä pilata kesän haastavammissa olosuhteissa, kuten rannalla. Minulla onkin pari keinonahkasandaaleja, jotka toimivat hyvin esimerkiksi kosteammissa olosuhteissa. Lempparishortsit huolettomampaan menoon olen tehnyt vanhoista farkuista ja ne ovat palvelleet jo monta vuotta... Olisi ehkä aika päivittää ne uusiin, sillä reiät ovat venähtäneet "hieman" turhan paljastaviksi.

Löytyikö näistä jotain kivoja ideoita kesäpukeutumiseen? :)

Emmi

sisältää mainoslinkkejä
You may also like:

4 comments

 1. Sun Pinterest-tili on mulla kovassa seurannassa. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiva kuulla! Olen ajottain aika laiska pinnaaja, mutta sitten saan taas inspiraation ja pinnailen vaikka mitä :D

   Delete
 2. Kivoja kollaaseja! Nuo kaikki vaatteet ovat todella ihania, niin ihanan simppeleita ja huolettomia, mutta samalla niin tyylikkäitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla! Tuota fiilistä juuri hainkin, hyvin puit sen sanoiksi :) Ps. Orange is the new blackin kakkoskausikin on jo katsottu, yhyy! :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.