Piknik-asu

Olen jo pitkään halunnut käydä piknikillä, mutten vain ole saanut aikaiseksi. Eipä se piknik ihan hirveän erikoinen viime lauantainakaan ollut, mutta kelpasi hyvin check-listaani. Viltin paikkaa toimitti pyyhe ja eväätkin oli napattu mukaan periaatteella "mitä kaapista löytyy". Saimme vielä iloksemme muutaman kaverin mukaan upeaa iltaa ihastelemaan, joten mikäs siinä istuskellessa Kaivarin kallioilla.


Mekko: New Look, bleiseri: H&M, sandaalit: New Look, laukku: MK, 
aurinkolasit: Ray-Ban, kello: MbMJ, rannekoru: MbMJ

Asuksi valitsin yllättäen maksimekon, joissa olen viipottanut varmaan 80% vapaa-ajastani. Ne ovat vaan niin helppoja! Tässä asussa oli muutenkin nostalginen fiilis, sillä sama kokonaisuus kenkiä myöten oli päälläni viimeksi Ranskassa. Kurkkaa vaikka tänne!


Viime vuonna tuli hankittua niin paljon kesävaatteita Ranskasta, että olen pärjännyt niillä oikeastaan tämänkin kesän. Totesin juuri poikaystävälle ylpeänä, kuinka en ole ostanut yhtäkään kesävaatetta tänä kesänä! En tosin määritellyt sen tarkemmin, mikä luetaan kesävaatteeksi, sillä muutama vaatekappale (kuten se Gina Tricotin maksi) taitaa olla siinä rajoilla ;) Noh, ainakaan shortseja tai hameita en ole ostanut, sillä niitä tulee muutekin käytettyä todella vähän. Nämä kintut ovat vielä niin keskeneräiset! 


Taas Eiranrantaa kävellessä pystyin vain ihastelemaan meri-Helsinkiä. Anteeksi, että toistan itseäni, mutta on se meri, satama, veneet ja kaikki siihen liittyvä vaan niin kivaa! Onneksi meillä ei ole pitkä matka rantaan, mutta voisihan sitä vieläkin lähempänä jotain venesatamaa asua ;)


Emmi
You may also like:

8 comments

 1. Toi mekko pukee sua ihan älyttömän hyvin! :)

  Precious Pictures Blogi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia! Vähän piristystä vaatekaappiin ;)

   Delete
 2. Viimenen kuva on söpö. Oikein perhepotretti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih kiitoksia, vaikka kuvassa onkin kaverini :D Ehkä pitää heillekin ehdottaa tällaista riiviötä ;)

   Delete
 3. Ihana kesäasu !:-)xx Maksi mittaiset helmat ovat kyllä kesän pelastus !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Siiri! Niinhän ne ovat, ihan korvaamattomia :)

   Delete
 4. Aivan ihana tuo maximekko! :)
  Ja olen samaa mieltä tuosta meren läheisyydestä, yksi parhaimpia asioita täällä stadissa! Itsekin olen siinä onnekkaassa asemassa, että rantaa löytyy lähes heti rapun ovesta ulos astuessa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin minustakin, vaikka käytän harvoin näin "räväkkää" printtiä :) Ja niinhän se on, vaikka välillä joutuukin kärsimään viimasta siitä hyvästä :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.