Pikaiset kesäkuulumiset

Heipähei! Tietokoneeni laturi otti (taas) ja hajosi, joten bloggailen nyt eksoottisesti iPadilla. Ette usko kuinka ottaa päähän, varsinkin minulla olisi paljon kuvia ja ideoita blogiin. Sen vuoksi kuulumisetkin jäävät nyt kevyiksi, mutta enköhän pian palaile pidempien juttujen ja parempien kuvien kera. 


Kesästä on ollut päällimmäisenä mielessä yksi asia: se menee aivan liian nopeasti! Arki rullaa kuin itsestään ja koko ajan tuntuu olevan viikonloppu. Harmi vaan, että ne viikonloput menevät myös vauhdilla ohi. Sen vuoksi olen tällaisena viikonlopusta viikonloppuun -eläjänä päättänyt nauttia kesästä myös joskus arki-iltaisin sen oman kodin (ja kuntosalin) ulkopuolella. Viime viikkoina olen esimerkiksi käynyt ex tempore tätini kanssa terassilla, työtytsyjen kanssa after workilla, poikaystävän kanssa illallisella sekä blogikavereiden kanssa kesäretkellä lähisaarella. Viime viikonlopun nautin mummolan antimista sekä nauroin yhdessä Tampere-kavereiden kanssa, huomenna lähdetään taas työporukalla liikkeelle ja viikonloppuna treenataan valmennusporukalla. Ihana kesä, ihania ihmisiä!  


Tämä kesä on ollut myös siitä poikkeuksellinen, että olen viettänyt sen täysin uudessa kaupungissa, josta en tuntenut juuri ketään tänne muuttaessani. Tästä huolimatta olen tavannut ihan mielettömän määrän upeita ihmisiä niin töiden kuin harrastuksienikin kautta! Juuri tänään töissä mietin, kuinka onnekkaassa asemassa olenkaan. Uuteen kaupunkiin muuttaminen ja sieltä samanhenkisten kavereiden löytäminen kun ei ole mikään itsestäänselvyys. 


Muistetaan nyt nauttia kesästä vielä kun ehditään!

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Kivoja kuvia :) Oli huippua nähdä! Lunastan sen Milon-näkemislupauksesi mahdollisimman pian!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Niin olikin, mahtavaa :) <3 Ja tervetuloa tosiaan, se riehuja rakastaa vieraita :D Ilmoittele vaan, milloin sopii!

   Delete
 2. Vitsit olisi ollut kivaa olla mukana! :) Joo tuntuu kyllä, etä kesä menee liian nopeasti, mutta täytyy ottaa ilo irti ihan jokaisena päivänä! Itse olen päättänyt mennä joka päivä töiden jälkeen ulos edes vähäksi aikaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, harmi kun et tällä kertaa päässyt :/ Ensi kerralla sitten! Hyvä periaate, näin minäkin olen yrittänyt tehdä :) Talvella ehtii sitten nyhjöttää kotona riittävästi!

   Delete
 3. Vitsit kuinka olikaan niiin kiva tavata ^_^ Olet ihan oikeassa ettei ole mikään itsestäänselvyys että viihtyy uudessa kaupugissa ja tosi ihanaa myös kuulla että kaikki on mennyt niin kivasti! Toivottavasti nähdään pian uudestaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi niin olikin! Uusia treffejä kehiin! :) Ja totta, olen itsekin hämmentynyt siitä, kuinka hyvin tänne on kotiuduttu :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.