Haaste: 11 asiaa

Sain jo jokin aikaa sitten samassa valmennusohjelmassa olevalta Juulialta kivan haasteen, jonka sain nyt vasta toteutettua. Pitäydyin tällä kertaa perusaiheissa, jos täällä vaikka joku uudempi lukija olisi lankojen päässä :) Tämä on samalla tapa kertoa itsestäni jotain, mikä muuten tuntuu hassulta vain heittää ilmoille. En ole koskaan uskaltanut tehdä kysymyspostausta, koska olen aivan varma, ettei kenelläkään olisi minulta mitään kysyttävää... Tässä siis vastauksia joihinkin kysymyksiin, näistä tulee aina niin hauskat ystäväkirja-vibat!


Haaste menee näin:
 • Haastetun kuuluu kertoa itsestään 11 asiaa
 • Haastetun pitää vastata haastajan esittämiin 11 kysymykseen
 • Haastetun tulee haastaa 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa ja esittää näille blogeille 11 kysymystä
 • Haastetut blogit tulee mainita haasteen yhteydessä
 • Sitä, jolta haasteen on saanut, ei saa haastaa uudelleen

11 asiaa minusta:

1. Olen diplomityötä vaille valmis DI ja tuotantotalouden opintoni olen suorittanut Tampereen teknillisessä yliopistossa. Opinnoista on tulossa oma juttunsa, joka on pyörinyt luonnoksissa jo pitkään.

2. Olen asunut Helsingissä vasta muutamia kuukausia, mutta tämä tuntuu jo todella kotoisalta paikalta. Ihan kuin olisin pitkäänkin asunut täällä, hassua.

3. Työskentelen tällä hetkellä rahoitusalalla, enkä oikein tiedä itsekään, miten tänne päädyin. Ei ole koskaan kuulunut unelma-aloihini, enkä tiedä vieläkään, onko tämä täysin oma juttuni. Sukulaisille on ollut todella vaikea selittää, miksi insinööri työskentelee pankissa tai mitä ylipäänsä siellä teen. Tämän enempää en halua blogissa työkuvioista puhua, joten jääköön se teillekin mysteeriksi sukulaisteni lisäksi ;)

4. Luonteeltani olen ulospäin hillitty ja varautunut, mutta oikeasti tunne-elämäni on yhtä vuoristorataa, jonka kyydissä on välillä vaikea itsekin pysyä :D Tein vähän aikaa sitten Elisan vinkkaamaan enneagrammi-persoonallisuustestin ja sen mukaan olen kutonen eli "Uskollinen Kyseenalaistaja". Tunnistin siitä paljon omia piirteitäni, hauska kyllä.

5. Olen hurahtanut kuntosaliharjoitteluun ja kaikki "hyvinvointi-ilmiön" osa-alueet kiinnostavat kovasti. Olen välillä jopa leikitellyt ajatuksella, että joskus työskentelisin näiden aiheiden parissa, mutta se vaikuttaa aika kaukaiselta haaveelta.


6. Minulla on green card, mutta olen maailman surkein ja kärsimättömin golfin pelaaja. Poikaystävän sanoja mukaillen minusta golf on kivaa niin kauan kuin oma pelini kulkee hyvin ;)

7. Edelliseen viitaten kärsimättömyyteni on pahin piirteeni ja olen pyrkinyt eroon "kaikki-tänne-heti"-asenteestani. Kyllästyn myös todella helposti ja tarvitsen paljon vaihtelua elämääni, jotta pysyn virkeäni. En esimerkiksi voisi tehdä työkseni mitään hirveän rutiininomaista päivästä toiseen.

8. Tämä on ehkä hieman outoa, mutta minulla on enemmän girl crusheja kuin miesidoleita. Saatan usein ihailla joitakin naisia esimerkiksi heidän kauneutensa, rohkeutensa, uransa tai voimakkaan vartalonsa vuoksi. En silti epäile seksuaalista suuntautumistani... :D

9. Perhe on minulle todella tärkeä, niin lapsuudenperheeni kuin tämä nykyinen "perhe" karvaisine lapsineen :') Minulla on kaksi siskoa, joiden kanssa tulen todella hyvin toimeen.

10. Olen auringonpalvoja ja minun on pakko päästä ulos, jos ulkona paistaa aurinko. Välillä vietän lounastaukoni puistossa makoillein. Lisäksi nykyään minulla on pakonomainen tarve päästä ulos kuvaamaan, jos on kaunis ilma.

11. Vaikka rakastan urheilua, olen surkea penkkiurheilija, minkä olen todennut taas jalkapallon MM-kisojen aikaan. Jaksa seurata matsia noin viisi minuuttia, kunnes alan puuhaamaan jotain muuta (lue: räpläämään puhelinta). Minulle esitetyt kysymykset:

1. Mistä nautit?

Nautin kesästä, auringosta, hyvästä ruuasta ja viinistä, rakkaiden seurasta, matkustelusta, itsensä toteuttamisesta, harrastuksiin paneutumisesta, liikunnasta, itsensä ylittämisestä, blogien lukemisesta, sohvalla makoilusta... Lista on loputon! Kumma kyllä nautin (yleensä) myös ihan tavallisesta arjesta ja sen rutiineista. Asia, josta EN nauti, on odottaminen ja paikallaan pysyminen tekemättä mitään, kärsimätön mikä kärsimätön. 

2. Paras muistosi?

Päivä, jolloin saatiin Milo ja kotimatkalla meinattiin molemmat itkeä onnesta :') Ja onhan näitä vaikka mitä lapsuudesta teinivuosiin sekä opiskelijaelämään, mutta tuo nyt on viime aikoina eniten koskettanut.

3. Jos unelmasi toteutuisi, millainen/missä olisit 5 vuoden päästä?

Ainakin valmistunut ja toivottavasti työelämässä paikassa, jossa viihdyn. Mukava työ, ihmissuhdeasiat kunnossa ja oma asunto olisivat ihan kivoja juttuja. Muuten pidän mahdollisuudet avoinna!

4. Tarvitsetko joskus omaa aikaa, vai oletko yltiöpäinen seuraihminen?

Tarvitsen PALJON omaa aikaa. Arki-illat olen mieluiten yksin tai kaksin poikaystävän kanssa. Viikonloppumenot ja juhlat ovat parhaita suuremmassa porukassa :) 

5. Missä/millaisessa talossa asuisit, jos saisit valita?

Omakotitalossa sitten vähän myöhemmin, nyt jossain tilavammassa kerrostaloasunnossa. Talossa tärkeää ovat valoisuus (= suuret ikkunat/paljon ikkunoita) ja vaaleat pinnat. 


6. Mitä mieltä olet Suomesta? Mikä on parasta, mikä huonointa?

Suomi on ihana maa ja sitä oppii arvostamaan kunnolla vasta, kun asuu pidempään ulkomailla. Täällä asiat (yleensä) toimivat ja luonto on aivan ihana. Arvostan erityisesti hyviä ja ilmaisia kouluttautumismahdollisuuksia, minkä ansiosta jokaisella on oikeus edes jollain tasolla vaikuttaa tulevaisuuteensa. Tosin kesä voisi olla pidempi ja vähemmän sateinen...

Vaikka tykkään Suomesta, en tykkää jostain suomalaisten piirteistä. Täällä tuijotetaan liikaa omaa napaa ja valitetaan ihan liikaa turhista asioista. Suomalaiset ovat liian usein kateellisia, eivätkä osaa iloita toisten onnesta. 

7. Lempi vuodenaikasi? Miksi?

Kesä, koska on valoisaa! Minulle valo = energia, talvisin olen huomattavasti väsyneempi.

8. Mitä odotat tällä hetkellä kaikkein eniten?

Paha kysymys, sillä en erityisesti odota mitään. Ehkä keskityn vain nauttimaan tästä hetkestä ja kesästä :) Toki tavoitteita pitää olla, jotta pysyy virkeänä. Tällä hetkellä tavoitteeni liittyvät opintojen loppuunsaattamiseen, oman alan löytämiseen sekä kehonmuokkaukseen. 

9. Miksi bloggaat?

Jaa-a, hyvä kysymys tämäkin! Ajauduin bloggaamaan puolivahingossa ja kai tähän jollain tavalla on jäänyt koukkuun. Parasta on löytää blogimaailmasta samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa vaihtaa ajatuksia.

10. Mitä söisit mieluiten, jossei se koskaan vaikuttaisi millään tavalla ruumiinrakenteeseesi? Toisin sanoen lempiherkkusi ;)

Suklaata ja salmiakkia! Tosin en niitäkään mielinmäärin söisi, sillä sokerista tulee nykyisin melkein yhtä huono olo kuin alkoholista. Sokerittomista jutuista söisin tällä hetkellä mieluiten sushia.

Kuviin liittyen olen hillinnyt kesällä jätskihimoani erilaisilla smoothieilla ja tällä hetkellä olen ihastunut vesimeloonin ja mansikoiden yhdistelmään! Vielä kun sekaan puristaa vähän limea tai sitruunaa, niin vie jätskit mennen tullen ;)


11. Haluaisitko muuttaa jotain itsessäsi? Mitä?

Voi kuule! Vaikka olen jo enemmän sinut kehoni kanssa, on siinä vielä vaikka mitä "viilattavaa". Tällä hetkellä haluisin enemmän lihasmassaa olkapäihin ja pakaroihin. Rasvaa voisi vähän tiristä reisista ja keskivartalosta.

Luonteessani muuttaisin tämän kärsimättömyyden kärsivällisyydeksi ja pinna voisi olla välillä vähän pidempi. Mielialani voisi olla tasaisempi, turhan usein näen ne huiput ja pohjat!

12. Mitä teet yksin ollessasi?

Perusjuttuja, kuten siivoan (hehkeää), valokuvaan, sometan, katson telkkaria ja laitan ruokaa. Ja treenaan tietty.

Kysymykset haastamilleni blogeille:

1. Ketä ihailet ja miksi?
2. Jos et asuisi Suomessa, missä asuisit?
3. Millaiset ovat unelmahääsi?
4. Mitä pelkäät?
5. Mikä on lempi-/inhokkiluonteenpiirteesi?
6. Minkä ikäinen haluaisit olla juuri nyt ja miksi?
7. Tee linkkaamani persoonallisuustesti ja kerro tulos!

Kumpi ja kampi:

8. Kahvi vai tee?
9. Kesäloma mökillä vai kaupungissa?
10. Kengät vai laukut?
11. Kuntosali vai lenkkipolku?
12. Makeat vai suolaiset herkut?

Tein kysymykset valmiiksi, mutten ehdi nyt haastamaan ketään, sillä ulkona paistaa aurinko (lue kohta 10) ! Tartu siis ihmeessä haasteseen, jos siltä tuntuu ja saatan myöhemmin tätä vielä nakittaa eteenpäin ;)

Mahtavaa viikonloppua, nauttikaa auringosta!

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Nää on niin kivoja postauksia! :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/7/14 09:16

  Itsellänikin on paljon enemmän girl crusheja kuin miesidoleita. En siis ole ainoa, jee! Toisaalta myös poikaystäväni tuntuu enemmän kiinnittävän huomita esim. Miesten hiustyyleihin ja muutenkin olemukseen ja ulkonäköön vaikka leffoja katsellessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, loistavaa! Tuokin on ehkä totta joo, tosin oma poikaystäväni ei ole oikein kiinnostunut tällä hetkellä muusta kuin jalkapallosta :D Mutta ehkäpä siinä jokin samaistumisefekti on samaan sukupuoleen :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.