Instakuulumiset

Kuten viime postauksessa kerroin, kuluneet viikkoni ovat olleet aika hektisiä, eikä minulla ole ollut aikaa tarttua kameraan. Onneksi kuitenkin puhelimen kamera on keksitty ja kuvia onkin tullut napsittua lennossa. Tässä elämääni puhelimen välityksellä ja Instastahan minut löytää nimellä emmite :) Tänne blogin puolelle tosin eksyy välillä kuvia, joita Instasta ei löydy - siellä kun en viitsi koko feediä tukkia.


Asukuviakin on näköjään muutama puhelimeen tallentunut, lämpimällä kelillä nahkatakki oli ahkerassa käytössä. Ajatukseni ovat pyörineet paljon kotijuttujen ympärillä ja näissäkin kuvissa näkyy muuta uusi hankinta, joista esittelyä myöhemmin :)

Viime viikot ovat olleet aikamoista tasapainottelua Helsingin ja Tampereen välillä ja samaa jatkuu ainakin vielä muutaman viikon verran. Tampereen pään koulu- ja työjuttujen lisäksi ehdin osallistua legendaarisille Wappusitseille, joiden teemana oli tänä vuonna tv- tai elokuvahahmo. Helsingin päässä taas huomioni on sisustamisen lisäksi mennyt uuden työn sisäistämiseen. Asukuva taisi olla ensimmäiseltä työpäivältä, silloin jännitti! Onneksi työpaikalta löytyy myös tuttuja elementtejä, kuten kuolaamani tuolit ;)

Olen parin viikon aikana treenannut laskujeni mukaan neljällä eri salilla! Ylärivin kuva on Fitness24Seveniltä, alakuva taas yliopiston tutulta ja turvalliselta. Syödyn ruuan määrän voisi puolestaan mitata kottikärryissä, sen verran tuota tulee mussutettua. Eipähän ole nälkä :) Pirteät treeniasut minulla muuten, yritän kai verhota turvotusta piiloon suojavärillä...

Itse vappuaatosta tallentui kameraan vain muutama hämärä kuva rakkaasta Tampereesta <3 Meillähän lakitetaan (teekkarilakilla) puolenyön aikaan yksi Hämeensillan patsaista ja sitä katsomaan saapuu suuri määrä väkeä. Tilaisuudessa on ainakin näin teekkarille oma ainutlaatuinen fiiliksensä. Ja nyt on taas lupa käyttää tupsulakkia! Palasin vielä tänään takaisin Helsinkiin ja fiilistelin Helsinkiä iltalenkillä meren rannassa. Molemmissa kaupungeissa on kyllä puolensa :) Postissa odotti myös hauska yllätys, nimittäin Olivia-lehti, josta bongasin yhden tutun naaman... 

Kyllähän venyi taas myöhään, joten nyt kipinkapin nukkumaan! Yksi työpäivä vielä ja sittenhän onkin jo viikonloppu :)

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Hienoja kuvia! Mistä sinun minnipanta on hankittu:)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Jo! :) Panta on matkamuisto Pariisin Disneylandista, tulipahan sillekin käyttöä!

   Delete
 2. Sinulla onkin ollut aika haipakkaa... ;-) Kivasti olet laittanut kuitenkin kuvia instaan, niin on voinut seurata. :-) Minä jo katsoinkin tuota Olivian kuvaa, mutta en ollut varma... Kaunis kuva. ♡
  Mukavaa viikonloppua! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä aikamoista kiirettä pitänyt kahden asunnon ja kaupungin välillä, mutta onneksi pian pitäisi rauhoittua :) Voi kiitos ja ihanaa viikonloppua myös sinne! :)

   Delete
 3. Toivottavasti kiire kohta hellittää, ajatuskin kahden kaupungin välillä elämisestä saa kyllä itsellä hikipisarat otsalle eli nostan kyllä hattua sinulle :) <3 Joko Helsinki on alkanut tuntua kodilta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin toivotaan! Matkustelu vielä menee, mutta vaikeampaa on opiskella ja tehdä täysipäiväistä työtä samaan aikaan :D Onneksi sitä ei kuitenkaan kauaa kestä :) Helsinki tuntuu yllättävän kotoisalta ja rakastan tätä asuinaluettani :) Ihana kaupunki, josta oppii koko ajan uutta!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.