Äitienpäiväasu

Mites teillä sujui äitienpäivä? :) Oma äitini oli valitettavasti toisella puolella maapalloa äitienpäivänä, joten varaäidin virkaa toimitti poikaystäväni äiti. Onneksi saan vielä oman äitini tänne koto-Suomeen tämän viikon loppupuolella ja pääsen onnittelemaan ihan livenä! 

Kävimme kuitenkin juhlistamassa varaäitiä lounaan merkeissä ja tällaista tarttui päälle tällä kertaa. Minusta tuntuu, että vähintään puolet vaatteistani on tällä hetkellä pyykkikasassa, joten vaihtoehtoja ei juuri ole. Ainakin leopardihuivi näyttää kasvaneen kiinni kaulaani.


Huivi: Kiinasta, paita: Zara, housut: Zara, takki: Mango, kengät: Dinsko, 
laukku: LV, aurinkolasit: Ray-Ban

Kun tätäkin asua katsoo, voi vain ihmetellä, mihin se kevät meni? Olen palannut takaisin villakangastakkiin ja nilkkureihin, vilukissa mikä vilukissa... Kaulakin pitää olla tiukasti huiviin kiedottuna, ettei flunssa iske! Sitä tuntuu nyt olevan liikkeellä, mutta onneksi olen toistaiseksi vielä säästynyt pahemmilta räkätaudeilta.


Nämä muuten taitavat olla ensimmäiset asukuvat uusilla kotinurkilla :) Lähikadut ovat tulleet jo tutuiksi ja on aina yhtä kiva fiilis vain kävellä täällä ja ihmetellä ympäristöä. Saa nähdä, kauanko tätä turistivaihetta kestää...


Mukavaa viikonjatkoa!

Emmi

You may also like:

6 comments

 1. Oi, kun kiva asu. :) Rennon mukava. Noista säistä... Loppuviikosta on onneksi jo luvattu lämpimämpää... Toivottavasti tulee! :)
  Ihanaa alkuviikkoa myös sinne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia LeAnn! Olen aika mukavuudenhaluinen, mitä pukeutumiseen tulee ;) Näin minäkin katselin ja parempia ilmoja odotellessa! Kiitoksia vielä :)

   Delete
 2. Me oltiin mummulassa ja käytiin oikein ulkona syömässä, ettei mummuparan tarvinnut itse kokata päivänään.. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on oikein, mummuja pitää hemmotella! :)

   Delete
 3. Kaunis klassinen asu ja kaunis Emmi! :) Paitasi on erityisesti mieleeni. :)

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.