Ystäväni Emma

Tänään vuorossa onkin hieman erilaisia asukuvia, sillä olen vaihteeksi itse kameran takana! Kuvissa esiintyvä kaunokainen sen sijaan on ystäväni Emma, joka suureksi ilokseni suostui kanssani kuvauspuuhiin. Emma on itse asiassa tulossa tänään vielä vieraakseni Helsinkiin, joten ajattelin, että voisi olla hyvä hetki julkaista näitä kuvia :)


Olemme Emman kanssa tunteneet koko opiskeluajan. Tutustuimme itse asiassa hauskasti heti ensimmäisenä päivänä. Muistan vielä, kuinka jännityksensekaisin tuntein saavuin ensimmäistä kertaa yliopistolle ja meille varattuun luokkahuoneeseen. Istuin tuolloin tuntemattoman tytön viereen, enkä arvannutkaan, kuinka tärkeä tämä ihminen minulle vielä olisi! Saman illan päätteeksi meillä riitti jo juttua vaikka kuinka paljon ja tämä yhteys on säilynyt viiden vuoden ajan.


Emman ja minun ajatusmaailmat pelaavat täydellisesti yhteen ja osaamme jo melkein toisen ilmeestä aavistaa, mikä toinen on seuraavaksi sanomassa. Meitä ei turhaan olla kutsuttu paidaksi ja pepuksi ;) Emme tietenkään ole kopioita toisistamme, eikä niin kuulukaan olla. Ei ystävyys vaadi samankaltaisuutta, vaan tärkeämpää on nimenomaan ajatus- ja arvomaailmojen kohtaaminen.


Tyyliasioissa olemme aika samanlaisia, sillä molemmat tykkäävät yksinkertaisuudesta, klassisuudesta ja laadukkaista materiaaleista - niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin. Pieniä sävyeroja tietysti löytyy ja hyvä niin. Emma on esimerkiksi huomattavasti parempi käyttämään mekkoja kuin minä, mutta väitän sen johtuvan noista upeista sääristä ;) 

En halua sanoa, että ystävysten pitäisi aina pukeutua samantyylisesti, mutta ainakin se on hauskaa shoppailureissuilla, kun molemmat iskevät aina silmänsä lähes samoihin vaatekappaleisiin! Lisäksi toiselta saa hyvin inspiraatiota pukeutumiseen. Esimerkiksi tällä hetkellä kadehdin tuota Emman raikasta keväthuivia... Varo vaan, käyn pian hakemassa omani Zarasta ;)


Kaikenkaikkiaan tämä tyttö on upea niin ulkoisesti kuin sisäisestikin! En tiedä, millainen opiskeluaikani olisi ollut ilman Emmaa, jonka kanssa olemme kokeneet kaikenlaista. Voisin melkein väittää, että kaikki ongelmat ovat selvitettävissä hyvän punaviinilasillisen ja Emman seurassa.

EmmiYou may also like:

4 comments

 1. Ihan samanlainen pukeutumistyyli kuin sulla! :) Ja melkein samat nimetkin. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps, ei meitä turhaan luulla välillä siskoiksi...:D

   Delete
 2. Heippa! :) Sinulle on haaste osoitteessa http://fitfunatic.blogspot.fi/2014/04/haaste.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaa kivalta, menen heti katsomaan! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.