Sisustushaaveita

Muutto lähestyy kovaa vauhtia, joten on aika kerätä ostoslistaa itselleni! Onneksi aika paljon huonekaluja minulta löytyy jo entisestään, mutta toki aina uusi koti vaatii hieman jotain uutta... Lisäksi laitoin muutamia vanhoja juttuja kiertoon ja nyt olisi aika korvata ne uusilla tulokkailla.

Sisustukseni pohjavärinä toimii ehdottomasti valkoinen. Maalasimme lähes kaikki asunnon seinät valkoisella, mikä antaa paljon tilaa sisustuksella leikittelyyn. Asunto on pieni, joten sen on oltava mahdollisimman avaran ja valoisan oloinen - ei siis liikaa tavaraa, eikä liikaa värejä. Lattia on lämmin keskiruskea (on sille varmaan joku fiksumpikin nimi, ehkä tammi?), joten se luo vähän kontrastia valkoisille seinille. Siinäpä peruspiirteet tulevasta kodistani - 36 neliötä pelkkää rakkautta :)
Tyyny: Ikea, maljakko: Aalto / Iittala, tarjoitinpöytä: Hay, jalkalamppu: Ikea, kuva: täältä

Keräsin ensin ostoslistaa olohuonetta varten. Toisin kuin kuvassa, oma sohvamme ei ole valkoinen, vaan ruskea. Sen vuoksi haluan raikastaa olohuonetta valkoisella, jota onkin olemassa jo sohvatason, kirjahyllyn ja maton muodossa. Hayn tarjoitinpöytä on pyörinyt mielessäni pitkään, sillä se olisi sopivan kevyt sohvapöytä pieneen tilaan. Nyt vaan pohdin, ostanko isoimman vai keskisuuren koon. Suurempi olisi ollut Hulluilla Päivillä alennuksessa, mutta arvatkaa vaan, myytiikö se loppuun sillä aikaa kun näpyttelin osoitettani tilaukseen? Argh. Onko kellään kokemuksia jommasta kummasta koosta? Valkoisella varjostimella varustettu jalkalamppu olisi myös toivottu lisä, sillä valaisinpistokkeita on katossa todella vähän. 

Olen aikamoinen tyynyhamsteri ja sohvatyynyjä löytyykin jo monenlaisia. Tämä harmaa olisi upea, mutta pelkään, ettei harmaa sovi ruskeaan sohvaan. Harmi, sillä se on yksi lempivärejäni sisustuksessa! Koriste-esineitä meiltä onneksi löytyy vaikka muille jakaa, esimerkiksi klassikkona Aalto-maljakko :) Minun pitäisi myös löytää jokin kasvi, joka ei kuolisi heti käsiini! Tässä bonsai-puussa on kivaa Aasia-vibaa.

tuoli: Vitra DSW, led-valot: Anno/Kodin1, hyllyt: Ikea, astiat: Arabia / Design Letters, kuva: täältä

Ruokailutila on oikeastaan samaa tilaa olohuoneen kanssa, joten samoilla linjoilla jatketaan. Minulla on hirveä päähänpinttymä tuosta Vitran Eames DSW-tuolista, vaikken edes osaa sanoa, mikä siinä puhuttelee. Kaikki muut tuolit nyt vaan näyttävät tosi tylsiltä tuohon verrattuna. Myin vanhat Ikea-tuolini tori.fi-palvelun kautta, joten jotain korvaavaa olisi keksittävä. DSW:t eivät ihan ole budjetissani, joten kivoja vaihtoehtoja saa vinkata!

Lisäksi haluaisin kovasti tuollaiset tunnelmavalot, eivätkä ne onneksi paljoa lompakkoa rokota :) Keittiön puolelle olemme tehneet pientä pintaremonttia, mutta siitä lisää myöhemmin. Olen iskenyt silmäni avohyllyihin, johon saisi kauniisti esille astioita ja muuta keittiötavaraa tähän tyyliin

Mitäs tykkäsitte näistä sisustuspohdinnoista? Ajattelin tehdä vielä omansa makuuhuoneesta ja eteisestä, kunhan ehdin. Tämä kollaasien väkertäminen kun vie aina yllättävän paljon aikaa, nimimerkillä "oho, siihen se ilta menikin" :D

Emmi

sisältää mainoslinkkejä
You may also like:

2 comments

  1. Varsinkin tämän kollaasin olkkari näyttää ihanalta! :) IKEAan kannattaa mennä. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, sinne tulee varmasti suunnattua, kunhan ensin saa huonekalut hankittua ja paikoilleen :) Ikeasta kyllä löytää vaikka mitä!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.