FF - Uusia haasteita

FitFriday lyhentyi nyt FF:ksi sormenpäitä säästääkseni, mutta samalla teemalla mennään edelleen, eli perjantaisin fitnesshypeä tiedossa. Tänään olenkin täynnä motivaatiota tämän asian suhteen, sillä sain uudet treeni- ja ruokavalio-ohjeeni, joista olen ainakin NÄIN innoissani. Olen joskus aikaisemminkin kertonut, kuinka helposti innnostun uusista asioista ja nyt on taas sellainen olo, ettei saa ajatuksiaan kohdistettua mihinkään muuhun. Sen takia purankin niitä nyt tänne, hih ;) 


Uusi nettivalmennukseni on Bodycampin Ms. Fitness -ohjelma, josta voit lukea lisää täältä. Miksi sitten juuri tämä? Olen lukenut paljon hyviä kokemuksia tästä ohjelmasta, ja minusta se antaa hyvin vastinetta tuolle rahalle. Ohjelma kestää puoli vuotta, ja omiin tavoitteisiin räätälöidyt ruoka- ja treeniohjelmat päivittyvät kerran kuussa. Lisäksi pakettiin kuuluu yhteistapaamisia, Facebook-yhteisö (joka tuntuu olevan mielettömän aktiivinen!), palavereja pt:n kanssa ja muuta mukavaa. Ainakin alkuvaikutukseni ohjelmasta on todella lupaava!

Saamani saliohjelma on 5-jakoinen. Vau. En ole eläessäni tehnyt näin monijakoista ohjelmaa, joten aikamoista lihasrääkkiä on luvassa ;) Toisaalta olen siihen erittäin valmis, sillä rasvanpolttokauden (edellinen dieettini) motivaationi kunnon lihastreenin on ollut taas huipussaan. Ruokamäärät ovat taas todella hurjia aluksi, plussakaloreilla kun mennään. Tuntuu, että hiilareita on ihan hirvittävä määrä, mutta kokemuksesta tiedän, että kaikkeen kyllä tottuu ja kuukauden päästä saatan jo olla nälkäinen näillä jättimäärilläkin, kunhan aineenvaihdunta lähtee rullailemaan. 


Jos joku vielä miettii tuohon ohjelmaan liittymistä tai on jo liittynyt, niin ottakaa yhteyttä kommenttiboksin, sähköpostin tai vaikka Instagrammin kautta! Olisi nimittäin mahtavaa saada vertaistukea ja jakaa kokemuksia projektin ajalta :) Muistakaa, että ohjelmat tosiaan räätälöidään tavoitteiden mukaan, eli kaikille ei toki tungeta heti 5-jakoista saliohjelmaa käteen. Ryhmässä tuntui olevan myös painonpudottajia, joten se sopii monenlaisiin tavoitteisiin :)


Sitten vielä kaipaisin apua kaikilta pääkaupunkiseutulaisilta! Osaisiko joku suositella jotain mahdollisimman monipuolista kuntosalia sieltä suunnalta? Sijainti keskustan läheisyydessä olisi toivottavaa :) Ensi sijassa haen salia, josta löytyisi mahdollisimman paljon vapaita painoja, kuten tankoja ja kyykkypaikkoja sekä käsipainoja + perustaljat ja muut. Hienoja laitteita ei tarvitse olla, smith-laite on jo iso plussa ;) Ryhmäliikuntaa en tarvitse, mutta sydämeni sykkii kaikelle crossfit-/toiminnallinen harjoittelu -tyyppiselle treenille, joten ei niistä haittaakaan ole!

Innostavaa viikonloppua!

Emmi

You may also like:

4 comments

 1. Replies
  1. Kiitos vinkistä, voisinkin käydä siellä tutustumassa ;)

   Delete
 2. Jos ryhmäliikuntatunteja ei kaipaa niin fitness24seven. Itse olen tykännyt käydä siellä ja hintakaan ei päätä huimaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä olen miettinyt myös, koska se olisi hyvin lähellä kotia ja toinen sali aivan työpaikan vieressä! Jostain vain luin, että siellä on tosi ruuhkaista ja välillä epäsiistiä, koska niin edullinen? Ootko huomannut mitään huonoja puolia? Ilmeisesti siellä on myös naisten sali erikseen, miten se toimii? :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.