Date night

Perjantaina pääsin vähän laittautumaan, sillä kävimme poikaystävän kanssa syömässä. Tosin aika kiire tuli tämänkin laittautumisen kanssa, sillä aikaa oli noin puoli tuntia poljettuani ensin hiki hatussa salilta kotiin. Tällaista sain kiireessä päälleni valittua ja kuvattua kerrankin ilman takkia!


Bleiseri: Kiinasta, toppi: Bershka, housut: H&M, saappaat: Michael Kors

Tätä bleiseriä ei olekaan blogissa näkynyt, se on kiva (ja edullinen) löytö Kiinasta. Väri näyttää tässä melkein sähkönsiniseltä, mutta on luonnossa enemmän luonnollinen tummansininen. Pidän erityisesti tuosta kultaisesta vetoketjusta, joka on hauska yksityiskohta muuten simppelissä mallissa. 


Bleiserin lisäksi nuo saappaatkin ovat jääneet aivan liian vähälle huomiolle! Ostin ne Milanon outletista -90% alesta alkuperäisen hinnan ollessa lähes nelinumeroinen. Upeat kengät siis kyseessä ja kaiken lisäksi mukavat jalassa. Ainoastaan tuo nilkka-pohjeosuus on todella kireä, joten pahemmin en voi enää pohkeita treenailla, jos haluan näiden mahtuvan jalkaan ;) Aika kansainvälinen asukokonaisuus siis tällä kertaa, sillä itse asiassa toppikin on peräisin Ranskasta. 


Laukku: LV, kello ja koru: MbMJ

Häiritseekö tuo Pocheten hihnan paksuus teitä? Hihna on nimittäin peräisi Speedystäni! Itseäni se ei juuri häiritse, vaikka onkin huomattavasti paksumpi kuin esimerkiksi Evan mukana tuleva hihna. Tämä on ehkä arkisempi näin, juhlavammissa tilaisuuksissa jätän hihnan kokonaan pois :)

Kävimme syömässä Tampereen Huberissa, joka on samojen tyyppien omistuksessa kuin ikilempparini Bertha. Voin suositella paikkaa kaikille lihan ystäville, sillä näin hyvää pihviä en ole montaa kertaa eläessäni syönyt! Palvelu oli myös hyvää ja paikka viihtyisä, vaikka onkin hyvin eri tyyppinen kuin esimerkiksi Bertha.

Kohta onkin taas uusi viikko ja uudet kujeet, joten mukavaa viikonalkua!

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Aivan ihana asu ja oi nuo saappaat on upeat! :) En edes huomannut hihnan paksuutta ennen kuin luin siitä, eli ei ainakaan mun silmää häirinnyt ;) Ihanaa viikon alkua sinnekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Kelli! Vähän tahmeasti on viikko lähtenyt käyntiin, mutta kaipa tämä tästä vielä ;)

   Delete
 2. Oih, Huber on edelleen minulta ja mieheltä tsekkaamatta, mutta paikka näyttää kyllä aivan ihanalta. Kävelen siitä aina ohi yliopistolle mennessäni ja suunnilleen kuola valuen katselen ihmisten ruoka-annoksia ikkunan läpi. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa mennä sinne SUUREN nälän kanssa, koska annokset ovat aika tuhteja :D Mutta suosittelen lämpimästi :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.