Something new

Sain vihdoin kuvattua viime viikon alelöydön, eli suloiset ballerinat. Shoppailureissun teemana taisi olla työpukeutuminen, sillä baltsujen lisäksi ostin mustan kynähameen ja mustat suorat housut. Housut olivat huima alelöytö myös, sillä Ted Bakerin yksilöt sattuivat löytymään -70% alesta. Hameen puolestaan ostin ihan normaalihintaisena Lindexistä, sillä ihastuin sen jämäkkään kankaaseen ja istuvuuteen.Mutta takaisin ballerinoihin! Nämä Michael Korsin ballerinat olivat Cottonissa -50% alessa, joten en voinut vastustaa kiusausta. Hopeinen kärki on hauska yksityiskohta ja tekee kengistä hiukan siistimmät, joten ne käyvät myös työkäyttöön (millä siis perustelin ostoksen itselleni, hahaa...). Ja olihan nämä ihan harkittukin ostoslistan mukainen löytö ;)


Mitäs tykkäätte näistä?

Emmi
You may also like:

12 comments

 1. Tosi kivannäköiset ja menevät varmasti myös asiallisemmassa työpukeutumisessa. :)

  ReplyDelete
 2. Onpas somat baltsut ja vitsit miten huikea alennuskin vielä! Pitäisiköhän tässä itsekin käydä katsomassa Cottonin valikoimaa taas pitkästä aikaam, hmph. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, Cotton on kyllä petollinen paikka... Aina sieltä löytää jotain ihanaa :) Käy ihmeessä, vielä viime viikolla oli ainakin kenkiä alessa!

   Delete
 3. Anonymous6/3/14 09:13

  Upeat kengät, mahtava löytö!! :) Ja hurjan paljon onnea vielä työpaikasta!! Todella hienoa :) Itse jännitän jo nyt valmistumisen jälkeistä työn hakua, vaikka siihen aikaa on vielä vajaa kaksi vuotta.. :D Tosi hienoa, että olet noin opeasti saanut jo töitä! Tsemppiä uusiin haasteisiin :)
  Kysyisin vielä kokemuksiasi Michael korsin jet set laukustasi. Olen samaisen laukun ostoa pyöritellyt mielessäni, mutta ainoa mikä mietityttää on laukun kahvojen kestävyys. Koululaukuksi laukkua kuitenkin suunnittelisin, joilloin laukun tulisi pystyä kantamaan melko painavaakin tavaraa. Minkälaisia kokemuksia sulla on laukun kantokyvystä ja kahvojen kestävyydestä? :)

  -Anni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! :) Ja kiitos myös onnitteluista! Täysin valmis en itse vielä ole, tässä on muutama kurssi kesken ja diplomityö jää syksyyn. Toivottavasti saan tehdä sen tuohon samaan paikkaan, kuten meillä oli alustavasti puhetta esimiehen kanssa :)

   Laukku on mielestäni todella kestävää materiaalia, joten en kahvoista murehtisi! Se on tosin ollut minulla käytössä vasta pari kuukautta, joten mitään laatutakuuta en uskalla mennä antamaa. Omassa käytössäni on kyllä kestänyt hyvin :)

   Delete
 4. OI, ihanat!!;) Haha, ja perustelujahan aina löytyy, noihan voi olla suorastaan investointi sun uraa ajatellen ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, sinähän sen sanoit ;) Ja kiitoksia, tulevat varmasti kovaan käyttöön! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.