Bag obsession

Vähintään poikaystäväni tietää, että olen aika pakkomielteinen laukkujen suhteen. Ne nyt vaan ovat mielestäni jotain todella kaunista, kiehtovaa, säilyvää ja oma "keräilykohteeni", jos niin voi sanoa ;) Huomaan, että kiinnitän lähes poikkeuksetta huomioni ihmisten laukkuihin ja kauniin laukun bongaus kohottaa aina mielialaani! 

Ajattelin, että seuraava laukkuhankintani olisi vasta valmistujaislahja itseltäni minulle, mutta valmistuminen taitaa siirtyä työpaikan vuoksi hieman eteenpäin. Saan kuitenkin kaikki viimeiset kurssit kasaan nyt keväänä, joten olisikohan siinä syytä lahjoa itseään? Voi olla, että muuttaminen vie taas niin paljon rahaa, ettei sitä juuri muihin hankintoihin jää, mutta haaveilu on aina ilmaista.


Tuotekuvat: Prada ja Saint Laurent, vasen kuva täältä, oikea kuva täältä

Olin pitkään varma, että valmistujaislahjani tulee olemaan Pradan Saffiano Leather Tote, mutta viime aikoina olen todella mieltynyt toiseen, hyvin saman malliseen laukkuun. Kyseessä on Saint Laurentin Sac De Jour, joka on mielestäni t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n, klassinen ja todella tyylikäs. Jokin siinä kiehtoo nyt enemmän kuin Pradassa, mutten osaa sanoa mikä. Ehkä se, että Pradaa on jo näkynyt liikaa? Materiaalikin Saint Laurentissa on kauniimpaa pehmeää nahkaa, tosin varmasti myös herkkää sellaista. Pidän myös siitä, että laukun merkki on huomaamaton, eikä paista aivan yhtä kauaksi kuin Pradan logo.

Klassinen tote-mallinen laukku mustassa nahassa olisi minulle se ensimmäinen työlaukku, joten haluan sen olevan simppeli ja säilyttävän muotonsa myös tyhjänä. Musta nahkalaukku tuskin ikinä menee pois muodista ja sopii jokaiseen asuun. Nahan säilyvyydestä en tietenkään osaa etukäteen sanoa, mutta luulisi sen tuon hintaluokan laukuissa olevan kohdillaan?


Tuotekuvat: Prada ja Saint Laurent, vasen kuva täältä, oikea kuva täältä

Kevään tullen puuterinväriset laukut ovat näyttäneet silmääni erityisen kauniilta! Haaveilen samoista malleista myös vaaleammassa värissä, mutta musta on varmasti varmempi valinta. Tuskin uskaltaisin ikinä noin vaaleaa ja kaunista laukkua käyttää ;) 

 Kumpi malli teitä miellyttää enemmän?

Emmi
You may also like:

16 comments

 1. Sac du jour jos näistä kahdesta pitäisi valita! :) Pradan totea tosiaan näkyy ehkä jo vähän liikaa. Ei toki niin paljoa mitä esim. Luikkarin laukkuja, mutta onhan Prada hinnaltaan tuplat mitä esim. Neverfull. Minäkin olen miettinyt mikä olisi se täydellinen musta laukku, mutta en vain osaa valita! Haluan olla varma valinnastani, sillä silmääni miellyttävät mustat laukut ovat niin tyyriitä, että hutiostoja ei mielellään tekisi. Pradan uusi double bag malli on mielestäni tätä double zip totea kivempi kaikessa yksinkertaisuudessaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hankala on valinta, sillä molemmat ovat upeita :) Double Bag on todella kaunis sekin, mutta haen nimenomaan vetoketjullista laukkua, kun minulla on noita avoimia ja jokunen. Täydellinen musta laukku on niin must-juttu, ettei valinta todellakaan saa mennä pieleen ;)

   Delete
 2. Täältä ääni Pradalle! Onhan se suosittu malli, mutta en kyllä muista montaakaan kertaa, jolloin se olisi oikeasti tullut katukuvassa vastaan. Minusta se on vain kaikessa simppeliydessään niin kaunis ja nahan tekstuuri on upea :) Ei Sac du jourkaan huono vaihtoehto ole, mutta muistelen lukeneeni Ps I love fashionin Lindan blogista tuon laukun olevan jo itsessään todella painava?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, laukkua ei kyllä katukuvassa liikaa näy :) Sitä on vaan tottunut sosiaalisessa mediassa katselemaan ja on ehkä hyväkin, että jonkin laukun ulkonäköön kyllästyy ennen kuin sen on ostanut itselleen ;) Tekstuuri varmasti jakaa mielipiteitä, sillä itse olen alkanut pitämään taas pehmeämmän nahan ulkonäöstä enemmän. Veikkaan, että Sac De Jour tosiaan painaa, pitäisi päästä testaamaan! Onneksi tässä ei ole mikään kiire tehdä päätöstä :)

   Delete
 3. Prada on mun lemppari! :)

  ReplyDelete
 4. Ääni ja aamen Saint Laurentille! :) Myös mun yksi haaveistani, vaikka ei olekaan blogihaaveissa tainnutkaan näkyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen myös superihastunut siihen! Mutta tämä saattaa olla vain alkuihastus, pitää vielä katsoa, syventyykö se rakkaudeksi... ;)

   Delete
 5. Myös täältä ääni Pradalle, vaikka Saint Laurent on upea sekin. Uskoisin, että Prada säilyttää saffianonahan ansiosta paremmin muotonsa myös tyhjänä ja se on myös huomattavasti kevyempi kuin Sac! Tuo vasikannahkainen veska kun painaa ihan super paljon enemmän, tyhjänäkin.

  Ja rehellisesti, en ole törmännyt tuohon Pradaan niin Tampereella kuin Hesassa liikkuessa - ehkä sitä näkyy blogeissa enemmän muttei katukuvassa ehkä kuitenkaan niin yleinen :)

  Mua ehkä aavistuksen hämää, että tuo Sac on jotenkin tosi samanoloinen kuin Birkin. Tosin, mikä laukku ei enää näyttäisi joltain toiselta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, painoeroa varmasti on, mutta sitä vartenhan tässä treenataan ;) Haha, no ei, olisihan se keveys tietysti plussaa! Birkinin kopioksihan sitä on parjattu, mutta samaa mieltä - hyvin samanlaisiahan kaikki laukut loppupeleissä ovat. Ei ole helppoa suunnittelijoilla keksiä uutta muotoa, heh.

   Ei Pradaa kyllä kaduilla paljoa näy, ei edes Helsingissä (tai olen ollut sokea). Se vaan mietityttää, että jos sen ulkonäön upeus jo blogien ja muun somen kautta on himmennyt omissa silmissäni, niin kyllästynkö siihen omassa kaapissani? Hmm, onneksi tässä on aikaa pohdiskella :)

   Delete
 6. Anonymous20/3/14 20:31

  Kuka toi nainen on sinisessä trenssissä?? En tiedä pitäisikö tunnistaa, mutta ei nyt ihan varmaksi osaa tosta sanoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lähteen mukaan on Mollie King :) Itselleni kyllä täysin tuntematon ennen kuin kuvaan törmäsin!

   Delete
 7. Itseltäni uupuu myös täydellinen musta yksilö kokoelmasta ja kuinka ollakkaan nämä samaiset kaunokaiset ovat pyörineet myös minun mielessäni. :) En siis osaa sanoa myöskään kumman puolesta liputtaisin enemmän! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta laukku on niin klassinen osa kokoelmaa, että sen on oltava juuri eikä melkein se täydellinen malli! ;) Vaikeita päätöksiä ja molempien laukkujen saatavuuskin on aika huono, joten sekin voi rajoittaa valintaa!

   Delete
 8. Pradalle ääni ;) Se on unelmalaukku ja yllättävän vähän niitä näkee katukuvassa!
  Sac on myös ihana, tykästyin siihen lintun blogissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos mielipiteestä! :) Se on kyllä todella kaunis, mutta niin on Sacikin... Saa nähdä, kumpaan lopulta päädyn :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.