Viikon kuulumiset

Heipä hei ja mukavaa maanantaita! 

Vaikka uusi viikko siintää jo edessä päin, palaan vielä hetkeksi viime viikon tunnelmiin. Kuvat valitsin nyt puhelinkuvien joukosta ja niitä onkin kertynyt aika kasa, vaikkei kaikki aina Instagrammiin asti päädykään. Tässä siis vähän uutta myös IG-seuraajille ;) Kuvien muokkaamisessa olen hullaantunut VSCOcam-sovellukseen, josta löysin vinkkiä useammasta blogista. Se on todella näppärä, sillä siitä löytyy IG:tä laajemmin kuvanmuokkausmahdollisuuksia, kuten valotuksen ja lämpötilan säätäminen. Liikaa hifistelyä en puhelinkuvien kanssa kuitenkaan halua käyttää, sillä muuten niistä katoaa se puhelinkuvahenki. Esimerkiksi neliönmuotoinen kuva on mielestäni vieläkin se ainoa ja oikea kunnon IG-kuva!


Hypätään ensin niinkin kauas kuin viime viikkoa edeltävään viikonloppuun, jolloin juhlittiin vuosijuhlilla ja seuraavana päivänä pirteänä koottiin (köh, siis tällä kertaa poikaystävä kokosi) uuden kirjahyllyn. Olen tyytyväinen meidän pieneen nukkumasoppiimme, vaikka se aika ahdas onkin. Kirjatkin ovat nyt kätevästi esillä ja jokaiselle genrelle on varattu oma hyllynsä, eli löytyy niin kaunokirjallisuus-, koulukirja- kuin ruokakirjahyllykin. Samalla poikaystävä sai käyttöönsä "yöpöydän" eli yhden hyllyn tasoista. Pahin sisustuskuumebuumi taas hetkeksi selätetty!


Viikko alkoi reippaasti jälleen aamukävelyillä. Kannattaa herätä tuntia normaalia aikaisemmin, sillä kävelystä saa hurjasti energiaa alkavaan päivään ja viikkoon! Teen aamukävelyn tyhjällä mahalla eli käytännössä siirryn suoraan sängystä lenkkareihin ja siitä musat korvissa tallaamaan katuja :) Aina sängystä ei ole helppo päästä ja viikonloput olenkin pyhittänyt pitkään nukkumiseen ja sängyssä lorvimiseen näiden kahden unikaverin kanssa (karvamöykky kuvassa on siis kissani) <3 Syön edelleen annetun ruokavalion mukaan, joka mahdollistaa vaikka mitä herkkuja, kuten marjasmoothieta ja katkarapulohisalaattia, mums! Aamupalalle on tosin ehtinyt kerääntyä hyvä kasa lisäravinteita, joista kirjoittelen varmasti paremmin myöhemmin.


Liikunnan suhteen motivaatio vain kasvaa ja tuntuu, että voimaakin on tullut vähän lisää. Pahin jouluturvotus on onneksi selätetty tammikuun aikana, mutta kehitettävää löytyy vielä runsaasti. Olen hyvin inspiroitunut Hormonitasapaino-kirjasta, jonka ajatukset tuntuvat sopivan yksi yhteen omieni kanssa! Vihreä mömmö on muuten smoothie spirulinalla eli taas näitä terveyruokakokeiluja, haha.


Viime viikon teema taisi olla työnhaku, sillä koulullamme järjestettiin mm. Yrityspäivät, jossa sai kierrellä tutustumassa potentiaalisiin työnantajiin. En ole koskaan pitänyt Yrityspäiviä kovinkaan hyvänä työnhakuväylänä, mutta ainakin sieltä saa ideoita, minne voisi hakea ja voi käydä haastattelemassa firman työntekijöitä. Eräs yhteistyökumppanifirma järjesti shampanja tastingin, toiset taas jakoivat luennolla limua... On näistä rekrytapahtumista näköjään jotain iloa ;) Viikonloppuna yritin jälleen ottaa itseäni niskasta kiinni ja täytellä työhakemuksia.

Tälle viikolle on luvassa kiireistä arkea, urheilua ja (edelleen) työnhakua! Miltäs teidän viikkonne näyttää?

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Hih, täälläkin vannotaan edelleen neliönmuotoisten kuvien perään Instagramissa!;D Ja nimenomaan puhelinkuvien.. Musta on vähän hassua että Instagramiin laitetaan nykyään kameralla otettuja kuvia, siinä menee jotenkin koko homman idea..

  Täällä on myös kesätyön haku käynnissä! Tosi outoa monen vakkarityövuoden jälkeen täytellä hakemuksia. Ja viettää kesä ilman kesälomaa, plääh! :D Tsemppiä työnhakuun ja kivaa maanantaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, samaa mieltä! Instagram on mulle edelleen yhtä kuin puhelinkuvat, olkoonkin vähän huonolaatuisempia kuin vaikkapa blogikuvat :)

   Täällä taas menee homma päinvastoin, sillä yleensä olen hakenut vain kesätöitä ja vieläpä pelkästään Tampereen seudulta. Yhtäkkiä tuntuukin olevan koko maailma avoinna, kun ei oo kevään jälkeen enää sitoumuksia tänne (paitsi mitä nyt lopputyöhön liittyen tulee) :D Samoin tuntuu hassulta hakea jo vähän haastavampia/vastuullisempia tehtäviä kuin mitä aikaisemmin, mutta toisaalta se motivoikin paljon työnhaussa :) Tsemppiä myös kesätyönhakuun ja mukavaa viikonalkua Lili!

   Delete
 2. Kivoja tällaiset arkipostauksetkin! Tsemppiä todellakin työnhakuun, ja luotto vaan itseen että haasteellisimmistakin hommista selviät kyllä! Koska niin se on :) Ihanan näköisiä ruokiakin taas.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Tämä on myös aika terapeuttista vuodattaa tänne välillä arkisempiakin juttuja ;) Kiitos hurjasti tsempeistä, koska niitä aina tarvitaan! Otan kaikki nyt vaan kokemuksena ja oppina, eikä vielä ole paniikkia ilmennyt ;) Toivotaan, että se oma paikka löytyy vielä.

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.