Viikon haaveilut a.k.a asuntokuume

Viime viikon uutisten jälkeen olen selaillut tietysti innokaasti asuntoilmoituksia ja voi että, mikä sisustusinto tästä onkaan syntynyt... Ensin vain pitäisi löytää kämppä, mitä sisustaa ;) 

Ihan ensimmäisenä ilmoituksia selatessa huomioni kiinnittyy aina keittiöön. Sen jälkeen kylpyhuoneeseen. Muulla ei sitten olekaan niin väliä, sillä pintoja saa aina suhteellisen helposti korjailtua (mikäli siihen on lupa, tietysti). Keittiössä vietän sen verran aikaa, ettei se saa missään nimessä olla nuhjuinen ja epähygieenisen oloinen. Plussaa tietysti uusista kodinkodinkoneista, rosteriset sellaiset olisivat aivan ihanat. 


Kuvat lainattu: oikotie.fi & jokakoti.fi

Olen sen verran esteettisyyttä arvostava ihminen, etten siedä hirveää sekasotkua ympärilläni. Koti on turvapaikkani vieraassa kaupungissa, joten sen on oltava tarpeeksi mieluinen. Olen valmis tinkimään tiettyyn rajaan asti asumiskuluissa ja jopa sijainnissa, kunhan asunto vain tuntuisi mahdollisimman omalta. 

Sisustusmaustani olen todennut sen verran, etten ole minkään tietyn suuntauksen ihannoija, vaan minua miellyttää sekä maalaisromanttinen henki että skandinaavinen yksinkertaisuus. Ehkäpä näiden yhdistelmä on se minun makuni? Jotain simppeliä, jotain koristeellisempaa ja paljon eri tekstuureja, kiitos! Vaaleus kiehtoo aina, sillä se avartaa tilaa. Asunnossa pitää kuitenkin olla myös kontrastia, jottei tunnelma ole liian kliininen.


Kuvat lainattu: oikotie.fi

Onhan siinä vasta pala purtavaksi löytää kaikkien vaatimuksieni mukainen asunto! Hätätapauksessa tietysti tingitään estetiikastakin, mutta parhaani yritän, kun tässä vielä aikaakin on ja mahdollisuuksia monia :) Ja haaveilu on aina ilmaista...

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Tsemppiä asunnon etsintään! Noin vuosi sitten kierrettiin miehen kanssa jonkun verran asuntoesittelyjä ja kyllä siellä kaikenmoista tuli vastaan.. Ihaninta olisi ostaa asunto uudiskohteesta, jossa kaikki materiaalit saisi valita oman toiveen mukaan, mutta noissa on kyllä hinnat sitä luokkaa, että jäänee haaveeksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, sitä tarvitaan, vaikka tämä mieluisaa puuhaa onkin :) Niinhän se olisi! Tai remontoida oma asunto... Mutta tässä elämäntilanteessa en ole vielä valmis sitoutumaan asuntoon niin täysillä, eikä pahemmin ole aikaa rempatakaan.

   Delete
 2. Toivottavasti löytyy mieleinen uusi koti :) Mekin kun aikanaan kierreltiin näytöissä niin monen tasoista sitä tulikin vastaan... Täällä Helsingissä on kuitenkin niin hyvät kulkuyhteydet, että kannattaa katsella laajalta alueelta. Mullekin keittiö on kodin sydän ja sen siisteydestä en ole valmis tinkimään :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin toivon itsekin :) Joo, kyllä sen jo noista kuvista näkee, että kaikenlaista on tarjolla. Jeps, en ole rajannut hakua pahemmin mihinkään alueeseen, vaan mennyt enemmän fiilispohjalta :) Ja keittiön on kyllä oltava kunnossa, siitä ei tingitä!

   Delete
 3. Keittiökuvista eka on suosikkini, makkarikuvakin on ihana. :) Mäkin olen jo nyt innoissani, kun saan keväisemmät verhot ja matot takaisin. Ja pääsiäiseksi pitää sisustaa tietysti.. Sisustaminen on ihanaa! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensimmäinen on kyllä todella kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan :) Ah, sisustaminen on kyllä kivaa puuhaa! Siinä vaan on välillä ilkeitä budjettirajoitteita :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.