Vapaapäivä

Vietin eilen vapaapäivää. Mielestäni satunnaiset vapaapäivät viikon keskellä ovat luksusta arjessa ja järkkäilen asiani mielellään niin, että saan nauttia välillä vapaapäivistäkin. Täytyyhän tästä opiskelijan joustavasta elämäntyylistä ottaa kaikki irti, kun vielä ehtii, heh. Vaikka se vaatisikin vähän pidempiä päiviä muina päivinä ja itsenäistä opiskelua viikonloppuna...


Vapaapäivän aloitin pitkällä aamiaisella. Tosin itse aamiainen, smoothie, oli aivan yhtä nopeasti syöty kuin muinakin päivinä, mutta sen sijaan keskityin kahvista nautiskeluun ja harvinaisen auringonpaisteen ihasteluun. Tämän jälkeen suuntasin keskustaan pieneen kehoanalyysiin. Ei siitä sen enempää kuin että sain aika hyvin tukea niille päätelmille, joita olin itsekin omasta kehostani tehnyt. Vaikkei kaikki niin positiivista ollutkaan, niin ainakin koin osaavani itsekin lukea kehoani edes jonkin verran, ja toki sain myös uusia ja hyödyllisiä vinkkejä terveyteni ylläpitämiseksi.

Päivää jatkoin kaupungilla kiertelyllä. Ajattelin, että kerrankin olisi kaupoissa väljää ja minulla aikaa sovitella niitä kirottuja farkkuja, mutten tietenkään löytänyt niitä juuri omaa makuani miellyttäviä. Farkut siis jäivät toiseen kertaan, mutta jotain muuta kyllä löysin! Niistä lisää myöhemmin :)


Seuraavaksi kävin treenaamassa yhden voimatunnillisen verran ja jäin tunnin jälkeen vielä tekemään kehonhuoltoa salille. Ah, luksusta on myös suhteellisen tyhjä sali keskellä päivää! Hoidin samalla päivän aerobiset reippailemalla salille keskustasta bussin sijaan. Ulkoilma piristi jälleen kerran, mutta ulkona oli hieman viileä viima ja ostosten kantaminen ei ollut sitä kaikkein mukavinta puuhaa.

Salin jälkeen reippailin takaisin keskustaan ja näin ihania ystäviäni dinnerin merkeissä. Vaikka dieetillä olenkin, ei ravintolassa syöminen ole mikään mahdottomuus pienellä viilailulla. Esimerkiksi kermaiset kastikkeet voi jättää pois ja lohkoperunatkin sai helposti vaihdettua astetta terveellisempään uuniperunaan. Ruuan jälkeen menimme vielä Café Europaan istuskelemaan ja höpöttelemään. Olin todella ylpeä itsestäni, kun sain vältettyä punaviinilasin houkuttelevaa kutsua ja tilasin kahvia ;)

Päivä "ihmisten ilmoilla" piristi kovasti ja nyt tuntuu melkein siltä kuin olisi viettänyt kokonaisen viikonlopun yhden päivän sijaan! Näitä vapaapäiviä tulee kyllä ikävä työelämään siirtyessä...Aurinkolasit: Ray-Ban, takki: Zara/DIY, neule: Massimo Dutti, laukku: MK, housut: H&M

Lopuksi vielä muutama kommentti asusta, tai oikeastaan laseista! Tilasin täällä haaveilemani Wayfarerit kotiin, mutta tiedättekös, en ole täysin tyytyväinen. Olin joskus aikaisemmin kokeillut näitä nenälleni, mutta nyt ne eivät tunnu asettuvan millään. Minulla on aika korkeat poskipäät ja lasien alareuna painaa niihin. Sen takia lasit myös nousevat helposti, eivätkä tunnu oikein asettuvan kasvoilleni... Saatan siis joutua vielä luopumaan näistä, vaikka niin kovin mielelläni ne pitäisinkin :(

Mukavaa torstaita!

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. mulla on sama "ongelma" eli korkeet poskipäät. monet aurinkolasti ei istu mun naamalle juurikin tuosta syystä, mutta tiiätkö mä pidän sitä vaan positiivisena asiana :-) korkeet poskipäät on hurjan kauniit, ja monet mielellään sellaiset ottaisivat - vaikka jäisikin sitten jotkut aurinkolasit niiden takia ostamatta ;-) eli mieluummin aurinkolasit vaihtoon ! hih !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, totta! Ei korkeissa poskipäissä mitään vikaa ole :) Harmi vaan, kun oon noista laseista niin haaveillut ja revin niistä jo hintalapunkin, niin ei voi enää palauttaa... Noh, täytyy yrittää löytää niille uusi koti muilla keinoin!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.