Hieman kevyemmät hiukset

Sain vihdoin otettua kuvia napsituista hiuksistani. Ihan pitkään polkkaan asti ei vielä päädytty, mutta hiuksista napsaistiin reilut viisi senttiä kuivaa latvaa pois ja edestä kevennettiin kunnolla. Voi, kuinka leikkaaminen taas virkistääkin hiusta, ja ne tuntuvat ainakin tuplasti paksummilta nyt! Vaihdoin jakausta tällä kertaa keskemmälle - tässä pituudessa jakauksen paikkaa on onneksi vielä helppo muuttaa ja saada pientä vaihtelua ilmeeseen.


Sain jälleen kuulla, että hiukseni on todella kuiva, mutta minkäs teet. Juon joka päivä noin kolme litraa vettä ja syön paljon hyviä rasvoja, joten niistä ei pitäisi kosteutuksen olla kiinni. Lisäksi läträän (mielestäni laadukkaalla) hiusöljyllä ja käytän kosteuttavia hiustuotteita. Onko teillä jotain vinkkejä kuiviin hiuksiin ennen kuin alan hieromaan jotain voita näihin? ;)


Värille ei tehty tällä kertaa mitään, säästän seuraavat raidat lähemmäs kesää. Hiuksissani on tällä hetkellä "köyhän naisen liukuvärjäys", kuten ensimmäisestä kuvasta näkee. Tyvi on aika harmahtava, mutta toistaiseksi olen vielä sinut värini kanssa :) Ainakin se on luonnollinen. Tyvestä huomaa lisäksi (ainakin valoa vasten), että minulle kasvaa paljon uutta hiusta. Hih, hauskat nuo pörrökarvat päälaella!

Miltäs tämä välimalli näyttää teidän silmäänne?

Emmi
You may also like:

12 comments

 1. Tosi kivalta näyttää, myös tuo köyhän naisen liukuvärjäys. ;)

  Miss J/Ma Petite Vie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Tämä on ainakin edullinen väri pitää yllä ;)

   Delete
 2. Sulla on kyllä mennyt nyt kampaajalla täysin nappiin, hyvältä näyttää! :) Tuo pieni juurikasvu on tosi hyvännäköinen, samaan itsekin haluaisin pyrkiä, että oma väri saisi kasvaa :) Eivät hiuksesi kyllä näytä yhtään kuivilta kuvissa, päinvastoin! Itse olen jo vuosia käyttänyt Bonacuren latvasuojaa, toimii ainakin itselläni!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva kuulla! Tämä on kyllä kätevää, kun ei tarvitse koko ajan olla värjäämässä tyveä :) Ei ne kovin kuivilta tunnukaan kuin suihkun jälkeen, jolloin näky on jotain aivan kamalaa... :D Onneksi öljy pelastaa! Kiitos vinkistä, kokeilen tuota seuraavaksi, kun latvat alkavat kuivumaan :) Toivottavasti saat vielä omista hiuksistasi mieleiset!

   Delete
 3. Hyvältä näyttää! :) Itse olen saanut muuten (ainakin omasta mielestäni) heräteltyä kuivia hiuksiani eloon kookosöljyn avulla. Jos et ole sitä vielä testannut, niin kokeile ihmeessä ennen sitä voipakettia. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Niina! :) Hei, kookosöljystä olenkin kuullut hyvää sanottavaa, joten pitää testata itsekin, kun kerta sitä keittiössäkin lotraan. Kiitos vinkistä!

   Delete
 4. Kivalta näyttää :) Eikä tuo köyhänmiehen liukuvärjäys ole ollenkaan paha,päinvastoin :)

  Oma kampaajakäynti venyy mitä todennäköisimmin vasta huhtikuulle kun eräs laukkuhankinta menee varmaan sen edelle :D hihi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Miims, helpotus kuulla, ettei tämä pahalta näytä muidenkaan silmään :)

   Hih, prioriteettilista tuntuu olevan kunnossa ;)

   Delete
 5. Ihana lopputulos! :)

  ReplyDelete
 6. Esim Goldwellin rich repair hoitoaine on ihan huippu :) ja hiusöljy...itellä hiusten pituus alkaa "hapertua" ja mennä kaksihaaraisemmaksi kun tukka kasvaa ja toi hoitsikka ja hiusöljy on korjannut hiusta todella paljon paremmaksi :) kampaajakin kehui juuri tänään että eihän näitä sun hiuksia tarvitse oikein leikatakkaan kun on niin hyväkuntoinen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkeistä Johanna! Onneksi olen ollut todella tyytyväinen myös Redkenin hoitoaineisiin ja tehohoitoihin, mutta tuotakin voisin testailla :) Ja sinulla on sitten hius loistokunnossa, hienoa!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.