Helsinki, here I come!

Minun piti tehdä juttu pätkäistyistä hiuksistani, mutten nyt pysty siihen. Olen aivan liian innoissani, sillä sain juuri työpaikan. Enkä minkä tahansa työpaikan, vaan sen mihin ekana hain ja missä ensimmäisenä kävin haastattelussa. Sen, mikä kaikkein eniten inspiroi. Sen, mihin en ikinä uskonut pääseväni, vaikka salaa niin toivoinkin. Vau.


Uusi työpaikka tarkoittaa myös aikamoista elämänmuutosta, sillä muutan Helsinkiin. Olen käytännössä koko ikäni (paitsi Ranska-ajan) asunut Tampereen seudulla, joten on aika jänskää muuttaa täältä pois. Kivaa, mutta jänskää. Vaihtelua, uusia kuvioita. En ole oikein vielä käsittänyt koko asiaa ja ajatuksen prosessointiin saattaa nyt kulua hetki. Ajattelin vain ilmoittaa, että olen aikas onnellinen :)

Ja tietysti, jos teiltä löytyy esimerkiksi asuntovinkkejä Helsingin suhteen, niin kaikki otetaan avosylin vastaan! Työni aloitan vasta huhtikuun lopulla, joten on tässä onneksi vähän aikaa totutella ajatukseen.

Ihanaa päivänjatkoa <3

Emmi
You may also like:

69 comments

  1. Vau, ihan mahtava uutinen, onnea!! ;) <3

    ReplyDelete
  2. Oi paljon onnea! Huikean hieno juttu :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous20/2/14 14:29

    Et hirveästi tunnu murehtivan sitä että joutuisit elämään Kaukosuhtesssa kuten jotkut. Ihailtava ominaisuus sinänsä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei minun välttämättä tarvitse sitä murehtia, sillä poikaystävänikin suunnitelman kesälle ovat vielä auki ja parhaassa tapauksessa saan hänet mukaani! <3 Sitä paitsi olemme jo selvinneet vaihto-opinnoistakin, ja kokeneet sitä kautta kaukosuhdetta, joten uskon meidän kestävän hyvin tämänkin :)

      Delete
  4. JEE, JEE, JEE!! Onnea ihan hirmu valtavasti!! Ja avosylin tervetuloa Helsinkiin :) Nyt ne treffit kehiin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana! :) Joo, treffit ehdottomasti! Mun pitää kuulla kaikki parhaat Helsinki-vinkit, koska olen ihan turisti siellä ;)

      Delete
  5. Vau miten hienoa! Tuo on maailman paras tunne, kun saavuttaa jotain mitä on halunnut. Onnea ihan hirmuisesti uusiin tuuliin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Pauliina! Niinhän se on, ja vielä jotakin, jonka toteutumisesta on ollut niin epävarma! Mietin juuri pari päivää sitten, kuinka onnellinen olisin, jos työn saisin, ja sitten sen sain :) Vieläkin vähän epätodellinen olo koko jutusta!

      Delete
  6. Vaitsi, kuinka mahtavaa! :)) onnittelut työpaikasta! :) Nyt ovatkin sitten varmaan kevään wishlist ostokset mahdollisia... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos superisti! :) Hih, niinpä ;) Ironista kyllä, mietin juuri edellispäivänä, että pidän ostoslakkoa siihen asti, kunnes saan työpaikan. En todellakaan arvannut, että ostoslakko jäisi näin lyhyeksi :D

      Delete
  7. Oi ihan mielettömästi onnea onnea onnea! :) Ihana kuulla kun toisen haaveet toteutuu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia! :) Ihanasti sanottu :)

      Delete
  8. Ihan mielettömän hienoa, onnea!!! :)

    ReplyDelete
  9. Oikein paljon onnea uusiin tuuliin! 😊

    ReplyDelete
  10. Ihan mahtava! Paljon onnea! .)

    ReplyDelete
  11. Vau Emmi, suuret onnittelut!!<3 Varsinkin tällaisessa talous- ja työtilanteessa tuo on upea saavutus!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos lili <3 Saa kyllä olla helpottunut nyt! :)

      Delete
  12. Onnittelut työpaikasta, kuulosta hienolta! :) Ja tervetuloa tänne etelään ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia :) Hih, siellä onkin paljon tuttuja bloggaajia :)

      Delete
  13. Voi valtavasti onnea - ihan mahtavaa! Ja tervetuloa Helsinkiin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paljon kiitoksia Jonna! Helsinki on varmasti hyvä paikka, kun siellä niin moni asustelee ;)

      Delete
  14. Oi! Ihan mielettömän paljon onnea <3 Olet todella paikan ansainnut :) Ja mikä mahtavinta, ettei täytynyt "tyytyä" vähempään vaan sait juuri sen minkä halusit - kova työ palkitaan aina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hurjasti kiitoksia <3 Kyllä tässä on aika monta tuskanhikipisaraa vuodatettu, mutta onneksi se tuotti myös tulosta!

      Delete
  15. Anonymous20/2/14 19:48

    Ihanaa, itsekin vastavalmistuneena työnhakijana uskon ymmärtäväni innostuksesi! Haastattelun jälkeen on usein niiiiin puhki, ettei oikein usko mahdollisuuksiinsa, mutta hienoa että tärppäsi ja vieläpä sieltä mihin eniten mielit! :) Juuri tuota vaihtelua itsekin haikailen, uusi työ tuo mukanaan kaikkea muutakin uutta ja ihanaa (uusia shoppailumahdollisuuksia ja sisustamista ;) )
    K.L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, niinpä :) Minusta tuntui, että haastattelu meni huonosti, mutta kai sitä on aina vähän turhan kriittinen itselleen. Sen takia yllätys olikin suuri, kun sain tietää työstä! Niinhän se tuo, mutta ensin olisi löydettävä asunto, mitä sisustaa...:)

      Delete
  16. Paljon onnea! :)Ihana blogi sinulla ja kaunita kuvia. Onko sinulla hyviä työhakmemis vinnkejä uutteen työhön? ja asuntovinnkejä jos haluaan muuttaa helsinkiin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon kehuista ja onnitteluista! :) En tiedä hyvistä vinkeistä, mutta kannattaa aina olla aktiivinen, ilmaista kiinnostustaan työpaikkaa kohtaan ja tuoda esiin omia vahvuuksiaan juuri kyseiseen työtehtävään liittyen :) Niillä olen itse pärjännyt! Ja asuntovinkeistä en osaa valitettavasti sanoa, koska itsekin vasta alan etsimään asuntoa siltä suunnalta.

      Delete
  17. Jos joiakiin mulla lukioilla on hyviä vinkkejä otetaan vastaan.

    ReplyDelete
  18. Vau, onneksi olkoon :)

    ReplyDelete
  19. En ole aiemmin kommentoinut, vaikka blogiasi olen seuraillut puolisen vuotta. Vinkki asunnon hakuun: laita Hesariin ilmoitus, että haet asuntoa ja puffaa hieman koulutuksellasi. Soittoja tulee! :) Olen kuullut, että Huvudstadsbladet sekä hieman yllättävä Kirkko&kaupunki toimii myös mainiosti. Niin ja onnea duunista! Paljon tsemppiä asuntoproggikseen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana nähdä aina uusia lukijoita täällä kommenttiboksin puolella :) Hei, tuo onkin hyvä vinkki! Käytin samaa kikkaa, kun etsin ensimmäistä asuntoani Tampereelta. Kiitoksia kovasti, onneksi asunnonhakuun on vielä aikaa! :)

      Delete
  20. Iiks! Onnea ihana! Jee! Vähän ois kiva vaikka nähdä, kun muutat! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanalle :) Ja joo, treffejä kehiin! Tarvitsen Helsinki-vinkkejä ;)

      Delete
  21. Oi paljon onnea työpaikasta ja tervetuloa tänne Helsinkiin :)

    Kannattaa laittaa asuntohakemus Helsingin kaupungille,voi tärpätä ! Varsinkin kun muutat tänne työn takia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia Miims :) Tuokin on hyvä vinkki! Harmi vaan olen vähän ronkeli asuntojen suhteen, mutta eiköhän tarpeen vaatiessa mikä tahansa katto pään päälle kelpaa :)

      Delete
    2. Niin mäkin olen nirso asunnon suhteen,mutta aina voi käydä tuuri kuten minulla kävi,yleensä kaupunki remppaa asuntoja kun ne vapautuu :)

      Toivottavasti löydät mieluisen asunnon :)

      Delete
  22. Oi, huippua ja isot onnittelut työpaikasta! Ja tervetuloa tänne etelään! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, kiitoksia! Kaikki tuntuvatkin jo asustelevan siellä...:D

      Delete
  23. Onnea uudesta duunista, hieno juttu! Ja tervetuloa Helsinkiin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia Cara! Tulen erittäin mielelläni :))

      Delete
  24. Oi ihanaa, paljon onnea! :) Tervetuloa tänne etelään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! :) Ei Tamperekaan nyt niin pohjoisessa ole, mutta mielelläni vaihdan vähän maisemaa ;)

      Delete
  25. Vau, tosi hieno juttu! Onnea! :)

    ReplyDelete
  26. IHANAA EMMI <3 onnea hurjasti ja iso hali ! mahtavaa kun ihmiset lähtee sen perään mitä haluu ja saavuttaa sen. siitä elämässä on kyse :-) oon hirmu ilonen puolestasi ihana :-)<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana Siiri! :) <3 Tuntuu kyllä hämmentävältä saavuttaa jotain, mikä on tuntunut vain kaukaiselta haaveelta ja miltei mahdottomalta. Pitää varmaan ottaa vähän optimistisempi asenne jatkossa :D

      Delete
  27. Vau Emmi, ihan huippua ! Onnea kamalasti <3

    ReplyDelete
  28. Wau Emmi, ihan huippua ! Onnea kamalasti <3 Kamala sählays menossa mulla kommentoinnissa, toivottavasti ei tullut sama kommentti useaan kertaan, vaikka monta onnentoivotusta ansaitsetkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia paljon <3 Ja pariin kertaan tuli, mutta ei se mitään ;)

      Delete
  29. VAU, onnea Emmi! :) Ja tosta kaukosuhteesta mistä anonyymi mainitsi pakko sanoa, että itse olin koko viime vuoden Vaasa-Mikkeli ja nyt Turku-Espoo kaukosuhteessa, ja kyllä se toimii jos vaan on halua laittaa se toimimaan <3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia Eveliina! :) Ihana kuulla, että teillä toimii <3 On tässä itselläkin kokemusta jonkin verran kaukosuhteista ja hyvin ovat aina menneet :) Ja katsotaan nyt, jos saan tuon toisen puoliskon suostuteltua pääkaupunkiseudulle ;)

      Delete
  30. Onnea työpaikasta ja tervetuloa pääkaupunkiseudulle! :) Täytyy vaikka treffailla jossain vaiheessa keväällä/kesällä Helsingin sykkeessä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Kiira! :) Niin tarvitsee ehdottomasti! Ja Henrin valmistujaisissa nähdään mahdollisesti, oon silloin pääkaupunkiseudulla muissakin asioissa, niin voisin tulla piipahtamaan ;)

      Delete
  31. Voi että, onnea kovasti ja tervetuloa tänne! :)
    Yksityisiltä voi saada kivoja asuntoja, mutta ne on vähän kalliimpia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti! :) Niinhän ne ovat, mutta tingin mieluummin vähän vuokrasta ja vaikka sijainnistakin kuin laadusta! Viihtyisä koti on kuitenkin tärkeä kaupungissa viihtymisenkin kannalta :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.