Weekend snapshots

Viikonloppuna vietimme paitsi minun, myös poikaystäväni synttäreitä, jotka ovat osuvasti siis 17.1. ja 20.1. Osittain synttäreidenkin vuoksi blogi jäi hieman vähemmälle huomiolle, mutta tässä muutama kuva ja tunnelma viikonlopulta. Aloitetaan omasta synttärilahjasta itselle, eli keväisestä tulppaanikimpusta!


Perjantaina vietin omia synttäreitäni kutsumalla luokseni  muutaman hyvän ystävän istumaan iltaa kera viinilasin (jos toisenkin) ja ilta oli luonnollisesti mahtava mahtavassa seurassa. Loppuillasta kuuntelimme Youtubesta lapsuus-/teinivuosiemme hittibiisejä aina Aikakoneesta Tiktakkiin ja Spice Girlsiin. Onko joku kenties samaa ikäluokkaa? ;)


Tarjolle tein vain pientä naposteltavaa: tämän gluteenittoman jauhelihapiirakan pienin muutoksin, dippivihanneksia sekä jälkiruuaksi ihan ehtaa suklaamoussea tällä ohjeella. Mums!  


Lauantaina oli vuorossa juhlintaa poikaystävän kanssa, ja onkin kätevää, että saamme viettää syntymäpäivämme samaan aikaan. Koska hyvä ruoka on meidän molempien mieleen, suuntasimme lauantaina Helsinkiin Boulevard Socialiin syömään. Ruoka oli jälleen erinomaista ja ne viinit, mm :) Verrattuna naapurissa sijaitsevaan Gaijiniin tunnelma oli hieman rauhallisempi ja pidin enemmän Boulevard Socialin palvelusta. Sen sijaan makuyhdistelmät ja maustemaailma olivat mieluisempia Gaijissa, sillä rakastan aasialaista ruokaa. Ei sillä, Boulevard Socialin lammaskebab oli taivaallista sekin… Puhumattamaan fenkolisoftiksesta!


Innostuin pitkästä aikaa vähän kirkkaammasta väristä, punaisesta. Paita on alelöytö Massimo Dutilta ja Vilan jakussa pärjää viileämmälläkin säällä. Kävimme Helsingissä moikkaamassa myös tätiäni ja serkkuani ja sain tavata neljä viikkoa vanhan pikkuserkkuni! Voi että noita pienenpieniä sormia ja varpaita...


Hyvin rentouttavan viikonlopun jälkeen jaksaa taas palata arkeen ja rutiinien pariin. Mites teidän viikonloppunne sujui? :)

Emmi
You may also like:

2 comments

 1. Voi että, kun on suloinen rääpäle! <3

  Ja juu, Spaissarit ja Aikakone oli lemppareita täälläkin. ;) Tosin kuuntelin siihen aikaan myös Bäkkäreitä ja Nylon Beatia. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö vain, niin pieni ja suloinen <3 Heh, nuo kuuluivat myös minun suosikkeihini ;) Pitää varmaan seuraavaksi siirtyä kuuntelemaan niitä!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.