Under construction

Aurinkoista perjantaipäivää! Kokeilen tässä samalla ensimmäistä kertaa blogata mobiilisti, katsotaan mitä tästä tulee ;) Aika palikka tämä Bloggerin sovellus kyllä on.

Olen jo pitkään suunnitellut pieniä muutoksia blogiini, joten ajattelin varoittaa teitä etukäteen jo siitä, että blogi saattaa olla suljettuna osan viikonlopusta. Tarkoituksena olisi koodailla tänne kaikkea kivaa, mutta vähän fiiliksen ja käytössä olevan ajan mukaan mennään. Välillä tulee tällaisia hetkiä, jolloin on pakko päästä toteuttamaan itseään! Viikonlopulle on blogijuttujen lisäksi tiedossa muutakin kivaa. Tänään kun pääsen töistä, lähden kokeilemaan ensimmäistä kertaa painonnosto(!)tuntia. Huh, vähän pelottaa, vaikka tunti keskittyikin tekniikkaan painojen sijaan. Toivon, että tekniikkaopeista olisi hyötyä cross trainingissä :) Ainakin ohjaaja on huippu, jo yleisurheiluajoiltani tuttu SM-mitalisti!

Illaksi varasin leffapaikat minulle ja poikaystävälleni. Tarkoituksena olisi mennä katsomaan The Wolf of Wall Street, josta olen kuullut paljon hyvää. Odotukset ovat kovat, sillä Leonardo DiCaprio on nykyään yksi lempinäyttelijöistäni (vaikken ennen voinut sietää koko tyyppiä...). Toivottavasti ei puudu peppu penkkiin kolmen tunnin aikana! Onko kukaan käynyt tätä katsomassa? 

Loppuviikonloppu ei ole aivan yhtä hehkeä, sillä ohjelmassa on ruotsin opiskelua. Olen käynyt koko yliopiston aikana yhden (pakollisen) ruotsin kurssin, joten kevyesti ruosteessa ovat minun taitoni. Päätin kuitenkin käydä vielä yhden ylimääräisen ruotsin kurssin nyt keväällä, sillä pidän hirveästi kielestä ja vielä kun kieliä ilmaiseksi saa opiskella, niin otetaan nyt sekin ilo irti ;) 

Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopulle? 

Emmi
You may also like:

8 comments

 1. Anonymous24/1/14 14:10

  No se leffa on ihan täynnä alastomia naisia ja huumeita. En pitänyt minään oscarin arvoisena leffana. Vähän meni yli.

  Annu

  ReplyDelete
  Replies
  1. En minäkään ehkä Oscaria leffalle antaisi, mutta oli siinä mielestäni muutakin kuin naisia ja huumeita :) "Yli meneminen" taisi olla leffan kantava idea :D Ihan viihdyttävä, muttei tosiaan mikään ehdoton suosikki!

   Delete
 2. Anonymous24/1/14 15:17

  Se leffa oli paras leffa piiiitkiin aikoihin! Mutta DiCaprio on kyllä ollut mun lempparinäyttelijä jo lapsesta asti titanicin myötä ;) Ei ollu yhtään liian pitkä se kolme tuntiakaan kun oli niin viihdyttävä elokuva. Ja sai myös nauraa! Ja vähän jopa melkein itkeä:) Alastomuutta oli paljon, mutta ei kannata pelästyä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minustakin se oli viihdyttävä leffa ja nauroin kyllä paljon! Ei sitä alastomuutta pidä niin vakavasti ottaa ;)

   Delete
 3. Itse aion viettää ihanan kotiviikonlopun poikaystävän kainalossa hänen koiraansa rapsutellen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, koira! <3 Pientä koirakuumetta täällä edelleen ilmassa...

   Delete
 4. Tuota Bloggerin onnetonta sovellusta olen minäkin ihmetellyt... Mitään kovin monimutkaista ja hienoa postausta sillä ei tee mieli tehdä. Mielenkiinnolla odotan kyllä uudistustasi, kivaa viikonloppua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä todella palikka! Saa tyyliin tekstin kirjoitettua ja kuvat lisättyä (muttei muutettua kuvakokoa tms.). Minunkin piti julkaisun jälkeen mennä vielä ihan selaimella muokkaamaan muutamia muotoseikkoja ;)

   Kiitoksia kovasti ja samoin! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.