Päivä Tukholmassa

Olin katsonut valmiiksi vinkkejä Tukholmaan esimerkiksi Eeva Kolun blogitekstistä, jonka kommenttiboksista löysinkin suosituksia hyvästä hotelliaamiaisesta. Hotelliaamupala on kätevä tapa viettää aikaa Tukholmassa ennen kauppojen avautumista ja lopulta päädyimme kokeilemaan  Columbus-nimistä hotellia. Aamiainen oli aivan ihana ja paikka jotenkin todella symppis. Suosittelen!


Istuimme aamupalalla huomaamattamme lähes koko sen aukioloajan (klo 7-10). Tuloksena oli tietysti ähky, vaikka yritinkin syödä säästeliäästi. Tarjolla oli herkullisia leipiä, runsaasti täytevalikoimaa, luonnonjugurttia, itse tehtyä mysliä, hedelmiä ja ties mitä. Ainoastaan pekonia jäin hieman kaipaamaan ;)


Tukholmassa oli todella kylmä (-10 astetta + meriviima), joten loppupäivä menikin paikasta toiseen kiiruhtaessa. Tammikuu ei ole parasta aikaa kaupungin ihasteluun, joten jätimme maisemakierrokset väliin ja keskityimme lähimmä shoppailuun. Liikuimme koko ajan kävellen, joten kaupunkia tuli kuitenkin jonkin verran nähtyä esimerkiksi Gamla Stanin läpi kulkiessa. 

Ilma oli niin hyinen, että valokuvailu jäi minulta kokonaan aamupalan jälkeen. Pahoittelen, että saatte nyt tyytyä tähän tympeään Insta-kollaasiin:


Olin lukenut monesta blogista lounaspaikkasuosituksia "hieman paremmasta pikaruokalasta", Vigårdasta. Kieltämättä paikan rento tunnelma ja 24 tuntia haudutettu possu purilaisessa hurmasi minutkin! Ruoka oli erittäin maistuvaa ja kohtuuhintaista, mutta paikka aika ruuhkainen. Mitään rauhallista ruokailua ei tänne kannata suunnitella.

Kaupoista odotin eniten Massimo Dutille pääsyä ja olimme liikkeellä sopivasti alennusmyyntien aikaan. Massimolla tulee usein ihasteltua vaikka mitä, mutta hieman korkeampi hintataso rajaa ostosten määrää. Tällä kertaa sai kuitenkin samalla rahalla hieman enemmän, sillä hinnat olivat puolittuneet ;) Kuvissa näkyy päivän asua tyylikkäästi sovituskoppi-selfienä sekä pientä vinkkiä ostoksistani. Kävimme myös muutamassa muussa kaupassa (Zara Home, Åhlens, COS…), mutta jälkeen päin harmittaa, etten tajunnut suunnata & Other stories -liikkeeseen.

Meidän piti mennä vielä illemmalla syömään kasvisravintolaan, mutta aika loppui kesken ja mahakin oli tässä vaiheessa vielä täynnä. Niinpä tyydyimme kahvitteluun ja pieneen evässhoppailuun lähimarketissa. Sain kyllä naurut siskoiltani ostaessani laivaan varsiselleriä ja naposteluporkkanoita, mutta tässä vaiheessa olo oli niin pyöreä, ettei muuta tehnyt mieli. Lomalla kun kuuluu herkutella, tietenkin ;)

Jos haluatte tarkempia vinkkejä Tukholmaan, niin kysykää ihmeessä! 

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Voi ihania kuvia, tekisipä itsekkin mieli lähtee Tukholmaan! :) Tai oikeastaan minne vaan, aikataulu ei vain oikein anna periksi, höh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia :) Toivotaan, että sinäkin pääset kiireiden jälkeen lähtemään! Tukholma ei ole ainakaan kaukana, joten sinne voi tällaisen viikonloppureissunkin tehdä :)

   Delete
 2. Ahhhh miksi ruoka näyttää aina niiiiin hyvältä :---D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä muuta sano… :D Mutta kaiken tuon jälkeen olikin mahassa vähän sellainen olo, että never again :D

   Delete
 3. Kivan kuuloinen reissu teillä! Minunkin tekisi mieli Tukholmaan... Varsinkin Massimo Duttille. :D Pitäisi vain saada toteutetuksi reissu, itseasiassa tuolla Gracella voisi olla kiva mennä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Cara, se oli kyllä huippu! Ja Massimo Dutti harvemmin pettää ;) Suosittelen Gracea piristävänä vaihtoehtoja, ei muuta kuin matkoja varailemaan!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.