Uusi takki

Löysin kyllä sen himoitsemani villakangastakin Helsingistä, mutta se ei ollut aivan yhtä erikoinen kuin etukäteen kaavailin… Se on nimittäin musta (tai virallisesti kai tummanharmaa), vaikka kuinka vannoin etsiväni jotain muuta! En  yksinkertaisesti löytänyt tarpeeksi miellyttävää takkia muussa värissä ja tämä takki oli malliltaan mukavan simppeli. Kuvissa se jää hieman piiloon huivin alle, mutta kyseessä on siis tämä takki hopeisin yksityiskohdin. Edullisen hinnan puolesta voin vaikka etsiä joulun jälkeisistä aleista sitä hieman erikoisempaa takkia.


Takki: Mango, huivi: Mulberry, laukku: LV, housut: Zara, kengät: Moda in Pelle, käsineet: Kiinasta

Näyttääpä tuo takana kävelevä mies murhaavalta ;) Muuten päivä sujui mukavasti kauppoja kierrellen ja jotain tarttui mukaankin. Oli aivan tajuttoman kaunis sää, mutta todella pistävä tuuli. Harmi, että tajusin kaivaa kameran esiin vasta, kun aurinko oli jo laskemassa. Päivän piristys oli utelias talitiainen, joka tuli tutkimaan joululahjaostoksiani...


Asuun en loppupeleissä ollut kovin tyytyväinen, sillä tuo laukku ja huivi eivät oikein käy yhteen. Niissä on vähän turhan paljon kuosia (ja logoja) yhdistettäväksi samaan asuun. Nyt jos saisin päättää, niin vaihtaisin huivin esimerkiksi ostamaani karvakaulukseen. Kyllä, löysin sellaisen!


Maiseman vaihto päiväksi teki hyvää, ja nyt jaksaa vielä ahertaa loppuviikonlopun kouluhommien parissa. Toivottavasti teillä on rentouttava viikonloppu!

Emmi
You may also like:

5 comments

 1. Itse olen myös etsinyt koko syksyn uutta takkia, joka ei olisi musta. Sitä täydellistä ei vain millään ole tullut vastaan. Mutta kauniin takin olet löytänyt. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, en siis ole ainoa epäonnistuja! :D Miten kaikki kivat takit ovatkin aina mustia?

   Delete
 2. Kaunis asu! Mun mielestä myös laukku ja huivi sopii tosi hyvin yhteen, mutta minä nyt tykkäänkin yhdistellä vaikka ja mitä - todennäköisesti olisin tuohonkin vielä laittanut siniset printtihousut ja värikkäät hanskat XD Jostain syystä kuosit vain vetoaa muhun, en ymmärrä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Haha, piristit päivääni tuolla mielikuvalla :D Kyllä tuo huivi ja laukku tosiaan vielä menevät, mutta ovat ehkä siinä rajoilla omalla comfort zonellani ;) Ensi kerralla sitten vielä leopardihousut mukaan?

   Delete
  2. No vähintään! :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.