Sama paita, eri asu

Tykkään tehdä asukokonaisuuksia jonkin tietyn vaatekappaleen ympärille ja on hauska huomata, kuinka monikäyttöisiä jotkin vaatteet ovat. Asusteilla saa usein asun jo aivan erinäköiseksi :) Sama paita vilahti siis jo edellisissä asukuvissa, mutta tällä kertaa yhdistin sen vihreän ja konjakinruskean sävyihin. Nämä kuvat on jo otettu ennen joulua, sillä viime päivien yöpuvuissa ja oloasuissa ei ole hirveästi kuvattavaa ollut. Huomenna pitäisi taas keksiä jotain fiksumpaa vaatetta päälle, sillä käväisemme alennusmyynneillä!


Paita: Zara, housut: Zara, huivi: Mulberry, laukku: MK, kello: MbMJ

Nyt tästä asusta saisi koulukelpoisen, sillä sain joululahjaksi myös konjakinruskean koululaukun ;) Kaunokainen tulee varmasti myöhemmin näkymään täälläkin! Taidan olla vähän hurahtanut konjakinruskeaan, sillä postissa on muutama muukin konjakinruskea alelöytö odottelemassa kotiinpaluuta.


Kengät eivät aivan mahtuneet kuvaan, joten niistä piti ottaa oma kuvansa :) Pahoittelen likaista parvekemattoa, nuo lehdet voisi kyllä kerätä pois. Onneksi muuten joulusiivous on tehty, joten on kiva palata puhtaaseen kotiin! 


Mahtavaa lauantai-iltaa!

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. hei mikä söppänä pieni MK ! ja söpö oot sinäkin :-))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä söppänä ja käytännöllinen myös! Voi kiitoksia :)

   Delete
 2. Kiva jos "kliseinen" asusi viehättää. Taitaa olla n. 100:s vastaavanlainen!
  Erilaisuutta ensi vuoteen.........................

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi! Makunsa kullakin ja tiedän kyllä, ettei ketjuliikkeistä ostetut vaatteeni ole suinkaan uniikkeja. Itse en koe tarvetta olla "erilainen", jos viihdyn tyylissäni, oli se sitten kuinka yleinen tahansa :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.