Karvakaveri

Olen jo pitkään etsiskellyt jotain karvaista. Kuulostaa hyvin epämääräiseltä, mutta niin on ollut "tarpeenikin", sillä välillä olen halunnut karvaliivin, välillä huivin ja välillä jopa vilkuillut karvaisia takkeja sillä silmällä. Päädyin lopulta tähän turvallisimpaan vaihtoehtoon, eli karvaiseen kauluriin/huiviin/mihin onkaan ja olen viihtynyt hyvin uuden kaverini seurassa!


kaulus: Gina Tricot, takki: Mango, käsineet: Ranskasta, housut: Zara, saappaat: SuperTrash

Kaverini löytyi hieman yllättäen Gina Tricotista, jossa tapoin aikaa Helsingissä ollessani. Siellä se nökötti yksin ainoana kappaleena, joten pakkohan se oli pelastaa yksinäisyydeltä. Seuraavaksi ajattelin tutustuttaa sen karvaiseen laukkuuni (kyllä, luit oikein), joka on majaillut kaappini kätköissä jo useita vuosia. Laukkuni nimi on omaperäisesti Turre, mutta tällä uudella tulokkaalla ei ole vielä nimeä. Ideoita?


Näytän oudolta näissä kuvissa, sillä huuleni ovat aivan mattanudet meikin jäljeltä. Tarkoitus ei ollut jättää niitä noin, mutta nappasin kuvat aamulla kiiressä ja huulirasva oli tapani mukaan taas hukassa… Ostan uuden huulirasvan aina noin joka toinen viikko, kun hukkaan edellisen. Kohtalotovereita?

Kuvissa näkyy myös vilaus kumisaappaistani, jotka muutin loskakelikelpoisiksi lisäämällä niihin saapassukat. Sukat ovat muuten fleeceä, mutta tuo ulkopuolelle jäävä osa on vähän siistimpää neulosta. Pelkäsin hieman, kuinka liukkaat kumisaappaat olisivat ulkona, mutta ne olivat paljon tukevammat kuin monet muut kenkäni! Suuri peukku siis SuperTrashin kumisaappaille ja erityisesti pohjan kuvioinneille. 


Sitten päästään päivän viihdeosioon, sillä minun on pakko jakaa vähän kommelluksiani. Pohjustan tarinan sillä, että minulla oli eilen aika silmälääkärille ja jo kutsun mukana sain kirjeen, jossa kerrottiin, että ajan jälkeen näkökyky saattaa olla hieman rajoittunut. No, lääkärissä sitten laitettiinkin silmiini hauskoja tippoja, jotka laajentavat pupillit ja näin ollen lähinäkö käytännössä katoaa muutamaksi tunniksi. Hauskanhan tästä tekee se, että minulla oli illalla tentti ja vielä kotiin palatessanikaan en nähnyt yhtään lähelle… Ajattelin kuitenkin mennä yrittämään tenttiä, sillä tentin alkaessa tipat olisivat olleet jo kolme tuntia silmissäni ja siten toivoin, että näkökin pikkuhiljaa palautuisi.

Olin aika innoissani, kun näkö alkoi oikeasti palata noin puolen tunnin jälkeen tentin aloitusajasta ja kirjoittelin onnessani tenttiä (vähän vielä zoomaillen, tosin). Onneksi olin jo varautunut päänsärkylääkkeellä, sillä ei ollut kovin helppoa kirjottaa, kun ei nähnyt omaakaan tekstiään kunnolla. Noin 40 minuutin kohdalla tenttivalvoja tulee varovaisesti kysymään minulta, että olenko Emmi. Kyllä vain. Samalla saan kuulla, etten ole kuulemma ilmoittautunut tenttiin. Ryhdyn jo puolustelemaan itseäni, kunnes lopulta selviää, että olen väärässä luokassa tekemässä väärää tenttiä! Hyvä minä.

Loppu hyvin kaikki hyvin, sillä sain onneksi suoritettua tentin loppuun. Tosin en suosittele kenellekään silmälääkäriä ennen tenttiä…

Oletteko te päässeet koheltamaan viime aikoina?

Emmi 
You may also like:

4 comments

 1. Kivannäköinen tuo kaulus takista puhumattakaan :) Sopivat ihan täydellisesti yhteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anne! Minustakin ne käyvät kivasti yhteen :)

   Delete
 2. Hihhi, ihana kommellus! :D

  Mutta hitsi, mikä otsikko! Sait vedettyä ainakin mua nenästä! Luulin, että olet hankkinut ihanan koiranpennun, mutta kyse olikin "vain" jostain karvaliivistä! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, eikö vain! Kaverit hieman naureskelivat hölmöydelleni ja syystäkin :D Pahoittelen hämäävästä otsikosta ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.