Itsenäisyyspäivän yksityiskohdat

Luvassa vilkaisu itsenäisyyspäivän asuuni hieman myöhässä. Vietimme iltaa ystäväni luona, jossa meille tarjoiltiin juhla-ateria asiaan kuuluvine ohjelmineen. Kerrassaan huippuilta :) Juhlien jälkeen on vaan vähän väsyttänyt, eikä tenttiin lukeminen ole oikein edennyt…


Meillä ei ollut varsinaista pukukoodia, vaikka miehet pukeutuivat mustiin pukuihin. Itse päädyin tällä kertaa yksinkertaiseen tummansiniseen lempimekkooni, johon yhdistin valkoisia helmiä isänmaallisessa hengessä. Heittäydyin oikein rohkeaksi, sillä uskalsin laittaa lisäksi huuliin kirkkaanpunaista huulipunaa! Kirkkaanpunainen on nuden lisäksi lempivärejäni huulissa, mutta sitä tulee harvemmin käytettyä, koska (a) sen kanssa pitää varoa, ettei tahraa ja (b) ilme huulipunan kanssa on aika juhlava omaan makuuni.


mekko: Camaïeu, koru: Lindex

Harvinaisen käytön vuoksi en ole panostanut punaan kovinkaan paljoa. Huulipuna on Lorealin ja rajauskynä Rimmelin. Kynsissä olen täysin rakastunut (edelleen) Essieen, jonka kestävyys on todella hyvä. Pieni vinkki muuten rohtuneisiin huuliin. Mattapuna ei näytä kovinkaan hyvältä rohtuneissa huulissa, joten harjasin huuleni kevyesti hammasharjalla, joka kuori kuivuneen ihokerroksen pois. Paljon huulirasvaa ja pehmeät huulet on taattu :)


Loppujen lopuksi en ottanut korkokenkiä lainkaan mukaan, sillä istuimme kuitenkin suurimman osan illasta pöydän ääressä. Koruissa hopea on tuntunut viime aikoina jotenkin raikkaammalta vaihtoehdolta kuin kulta. Harmi, että kaikki laukkuni sopivat paljon paremmin kultaisiin asusteisiin.

Hiukset jätin tarkoituksella auki ja hieman arkisemmin, sillä meikki oli jo itsessään niin voimakas, etten halunnut näyttää liian "pynttäytyneeltä". 


kello: Guess, helmet: Kiinasta

Jatkoimme iltaa vielä keskustaan, mutta Tampereen itsenäisyyspäiväjuhlallisuuksia ei tullut seurattua sen kummemmin. Mitä nyt ehdin vähän aikaa katsoa vastaanottoa televisiosta ennen illalliselle lähtöä :) Tampereen mellakatkin menivät (onneksi) aivan ohi itseltäni!


Sellainen vilkaisu asuun tällä kertaa :) Mitäs tykkäsitte? Entä miten te vietitte itsenäisyyspäivää?

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Tosi nätti asu! Tuo helmikorun ja tummansinisen yhdistelmä vaikuttaa toimivalta kombolta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Cara! Ihastuin siihen comboon kovasti itsekin :)

   Delete
 2. Tosi hyvin sopii tuo punainen huulipuna sulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia! Pitää ehkä useamminkin kaivaa se kaapin pohjalta :)

   Delete
 3. Tuli jotenkin näistä kuvista ja tuosta asusta mieleen vanhanajan tunnelma, hyvällä tapaa tietty! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, se voi olla! Toivottavasti en kovin tätimäiseltä näyttänyt ;)

   Delete
 4. Sun hiukset on tosi kauniit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, onpa kivasti sanottu! Kiitoksia :)

   Delete
 5. Todella kaunis asu! Ihana tuo koru ja kokonaisuus on muutenkin mielestäni todella onnistunut. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia kovasti Sarafina, ihana kuulla :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.