First signs of christmas

Nyt kun tentit ovat omalta osaltani ohi ja lukukausi yhtä harkkatyön viimeistelyä vaille paketissa, on aika siirtyä kunnolla joulufiilistelyyn. Mitään kovinkaan massiivisia joulukoristeita en ajatellut itselleni hankkia, mutta lähes huomaamatta pikkuruiseen kotiini on ilmestynyt yhtä jos toista jouluista.


Kynttilöitä on tullut poltettua jo muutama kuukausi, voi kuinka tykkäänkään fiilistellä pimeitä iltoja kotona kynttilöitä poltellen! Erityisen kivaa se on varsinkin siivouspäivän jälkeen, kun koti on puhdas ja voi vain makoilla sohvalla nauttien. Hankin myös joulutähden hieman riskillä, sillä omilla kasvienhoitotaidoillani kukkaraukka kuolee luultavasti alta aikayksikön. On se jo ainakin neljä päivää selvinnyt, joten minulla on vielä toivoa?


Glögiäkin on tullut hörpittyä mukavasti. Kovin makea glögi ei ole oma suosikkini, joten suosin sokeritonta glögiä tai tiivisteversiota, josta saa kätevästi tehtyä hieman laimeampaa glögiä. Punaviiniglögi on erityisen hyvää, mutta sitä ei viitsi ihan päivittäin hörppiä ;)


Joulupallot ovat surkea yritykseni joulukoristeesta. Minulla ei ole vielä mitään kovinkaan kaunista astiaa palloille, joten tällä hetkellä ne majailevat salaattikulhossa keskellä pöytää... Ehkä vielä keksin nille jonkin kivan astia. Piristin myös vanhaa lyhtyäni pistämällä sinne valosarjan sisälle, mutten valitettavasti sitä muistanut kuvata tällä kertaa. 


Jouluvalmisteluihin kuuluvat oleellisena osana myös joulukortit. Olin tavalliseen tapaani myöhässä korttien kanssa ja paniikin iskiessä turvauduin tylsästi valmiisiin korttipohjiin. Kunnianhimoisena tavoitteenani on vielä askarrella muutama kortti, kuten alun perin suunnitelmissa oli.

Joululaulut on myös virallisesti korkattu! Mites te olette fiilistelleet joulua? Enää 10 yötä jouluun ;)

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Apua, 10 päivää?! Missä lumi? Joulusiivotkin on vielä pahasti kesken.. Onneksi ensi viikon perjantai on vapaapäivä, niin voi siivoilla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Tänne onneksi satoi tänään paljon lunta, mutta sekin tuntuu sulavan :/ Buu!

   Delete
 2. Ihania joulustelu kuvia Emmi!:) Täällä joulufiilistely on alkanut jo marraskuun alussa, ja poikaystävän mielestä lähtenyt jo vähän lapasestakin.. :D Onneksi nyt on enää 5 yötä, jeee ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Eveliina! Hihhii, ihanaa että jaksat fiilistellä :) Kohtahan se joulu jo täällä onkin, oikein lämmintä joulua teille <3

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.