Alen lempparit

Nyt kun kaupatkin ovat taas pyhien jälkeen auki, voi siirtyä alennusmyyntejä ihmettelemään! Itse olen vieläkin mökillä, joten olen suorittanut alennusmyyntiostoksiani sohvalla löhöten. Nettikaupat ovat kyllä itselleni niin mieleinen shoppailukeino, sillä ei tarvitse ahdistua väenpaljoudessa ja hintavertailuakin on helppo suorittaa. Yksi lempparinettikaupoistani on Zalando, jonka valikoimista valikoin teillekin muutaman suosikkini niin uudenvuoden rientoja kuin arkeen paluutakin ajatellen.
laukku (normaalihintainen), korumusta kotelomekkopunainen kotelomekkokarvajakkukimaltava jakkuavokkaat (normaalihintaiset)

En ole ylin paljettien ystävä ja vaikka ne näyttävät hienoilta muiden päällä, en vain osaa itse pukea esimerkiksi paljettimekkoa. Lisäksi paljetit ovat välillä inhottavia ihoa vasten ja saattavat raapia saumoista oman kokemukseni mukaan. Sen vuoksi luotan juhlatilaisuuksissa simppeliin pikkumustaan ja piristän sitä mieluummin esimerkiksi näyttävällä kaulakorulla! Viininpunainen on edelleen joulun jälkeenkin yksi lempiväreistäni ja sen värinen mekko olisi myös upea. Lisäksi juhlavammalla jakulla voi tuoda pientä lisää asuun ja pukisin mielelläni päälleni tuon ihanan karvaunelman tai vähän sähäkämmän, kimaltavan jakun.


cashmere-huivifarkutlaukkusaappaat (normaalihintaiset), neuletakki

Jos ette ole vielä huomanneet, minulla on pieni obsessio täydelliseen harmaaseen neuleeseen, jota ei ole vieläkään löytynyt! Muutenkin neulevalikoimani on surkea, joten muutama yksilö on postissa matkalla kotia kohti. Jos nappaa, niin esittelen ne varmasti teillekin :) Viininpunainen näkyy tässäkin kollaasissa, sillä se nyt vaan näyttää silmääni erittäin kauniilta tällä hetkellä. Kevytuntuvatakki sopisi hyvin näille leudoille keleille ja sellainen puuttuukin vielä kaapistani. Eikö tämä takki olekin kaunis malliltaan? Furlan laukku puolestaan piristäisi kivasti asua värillään. 

Yleensä en pidä keinonahkakengistä, mutta ulos katsoessa ei tee mieli pukea nahkakenkiä vesisateeseen… Näistä saappaista tulikin mieleeni SuperTrashin kumisaappaani, joille on viime päivinä ollut paljon käyttöä. Naureskelin tavaroita pakatessani, että harvemmin sitä on lähdetty joulun viettoon kumisaappaat jalassa!

Alessa koot menevät erittäin nopeasti ja pahoittelen, jos näistäkin on jostain jo koot loppuneet eilisillan jälkeen. Tein muuten ensimmäistä kertaa kollaasia jollain muulla kuin Polyvorella ja hitsi, kun tähän sai kulutettua aikaa! Taisi mennä koko ilta Zalandon valikoimia selaten, joten sieltä todellakin löytyy jokaiselle jotakin :D

Emmi

sisältää mainoslinkkejä
You may also like:

2 comments

  1. Noi jokapäiväisen elämän vaatteet on kaikki tosi kivoja. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tykkään niistä itsekin kovasti! Tuo takki houkuttelisi erityisesti…:)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.