Laukkuhaaveita

Tajusin, etten ole aikoihin listannut tänne materialistisia lempiunelmiani. Pieni hetki pilvilinnoissa ei ole ollenkaan pahitteeksi, joten tässäpä niitä olisi. Jaoittelin laukut arkisempiin ja niihin ultimate-laukkuihin, jotka olisivat vain harvoihin ja valittuihin tilaisuuksiin. Ja joihin säästämiseen pitäisi laatia jo (monivuotinen) suunnitelma...

Kuvat: Polyvore

Arkilaukkuihin kaipaisin erityisesti koululaukuksi menevää konjakinruskeaa yksilöä, kuten jo aikaisemmin haikailinkin. Mulberryn laukut eivät yleisesti ottaen ole haavelistani kärkipäässä, mutta tämä Del Rey (1.) hurmaa olemalla samaan aikaan todella simppeli, mutta omaperäinen. Ainoa miinus tässä on lyhyehköt kantohihnat, joiden vuoksi laukkua ei saa olkapäälle (?). Ei siis paras valinta painavan tietokoneen ja muun opiskelumateriaalin kuljettamiseen. Käytännöllisempi ja edullisempi vaihtoehto olisi Michael Michael Korsin Jet Set Travel Tote (3.), joka voisi olla huoleton arkilaukku. Tuon killuttimen varmaankin poistaisin laukusta, sillä se on jo silmääni vähän liikaa.

Louis Vuittonin Pochette (2.) on ollut haavelistallani ikuisuuden ja alun perin minun piti ostaa se Ranskasta muistoksi. Matkamuistolaukku vaihtuikin hieman isompaan, joten Pochetelle olisi edelleen tilaa kokoelmassani. Olen koko syksyn pyöritellyt päässäni ajatusta, että ostaisin tämän veronpalautusrahoilla joululahjaksi itselleni. Nyt kuitenkin mietin, meneekö koululaukku vieläkin tämän edelle, sillä koululaukulle olisi luvassa paljon enemmän käyttökertoja. 

kuvat: Polyvore

Sitten niihin laukkujen laukkuihin… Chanelin klassikko (1.) tuskin esittelyjä kaipaa, on se vain niin upea. Tällä laukulla on kuitenkin hintaa sen verran, että realistinen hankinta-aika voisi olla jossain vuosikymmenten päässä. Toisaalta en edes haluaisi laukkua nyt, sillä en osaisi pukea sitä! Koko vaatekaappini tuntuisi jotenkin ala-arvoiselta tällaisen klassikon rinnalla.

YSL:n clutch (2.) on mielestäni kaunein clutch, minkä maa päällään kantaa. Tällä hetkellä laukulle ei vaan tulisi tarpeeksi käyttöä, joten tämäkin on haavelistalla siellä ei-realististen unelmien puolella. Sen sijaan Pradan Saffiano Tote on laukku, jota olen salaa haaveillut valmistumislahjaksi itselleni. Valmistuminen voi häämöttää jo vuoden päässä, joten tätähän varten pitäisi oikeasti ruveta säästämään!

Kuten huomaatte, kaikki superhaaveeni ovat mustia ja se johtuu siitä, että klassikon on tosiaan sovittava yhteen kaiken kanssa. Näin arvokkaissa hankinnoissa en lähtisi enää väreillä leikkimään. Toinen vaihtoehto esimerkiksi tuolle clutchille olisi tässä kuvassa näkyvä todella kaunis vaalea, mutta pelkäisin kuollakseni sen likaamista. Siten musta olisi tälläiselle hermoheikolle sopivampi valinta :)

Millaisia haaveita teillä on?

Emmi
You may also like:

14 comments

 1. Kivoja laukkuhaaveita, hyvin samantapaisia kuin itselläni;) Haaveissa olisi myös konjakinruskea laukku,en vain oikeastaan tiedä mikä! Seuraava laukkuhankinta kuitenkin tulee varmaan olemaan Mulberryn small bayswater satchel mustana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsellänikin on vielä tuo konjakinruskea laukku vähän hakusessa! Mulberry olisi upea, mutta maksaa vähän liikaa tämänhetkiseen budjettiini nähden… Sitten taas tuossa Korsissa pelkään vähän kyllästymistä :/ Oi, se onkin upea laukku! Kaikki olkahihnalliset vetoavat minuun, sillä pidän niiden käytännöllisyydestä :)

   Delete
 2. Aivan upeita laukkuja kaikki! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Riittää näissä vähäksi aikaa keräilemistä :D

   Delete
 3. Täällä haaveillaan LV:n Neverfullista mustana epi-versiona. Se ois niin tyylikäs ja sitä ei ehkä ihan joka paikassa tuu vastaan. Järki vaan muistuttelee, että sen epi-version hinnalla sais jo canvaksisen JA huivin JA... :D Mutta saas nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, onko sellainenkin olemassa? Kuulostaa mahtavalta! Neverfullit ovat niin yleisiä nykyään, että tuollainen hieman erilainen versio olisi kivasti massasta erottautuva :) Vaikka täällä Tampereella olen saanut pitkään olla melkein yksin Neverfullini kanssa esim. yliopistollani, niin nyt niitä on alkanut tupsahdella kuin sieniä sateella :D

   Ymmärrän kyllä valinnanvaikeuden, huivikin olisi varmasti ihana!

   Delete
  2. Jep, tulivat muistaakseni joskus kesällä myyntiin. Ainakin Bagmiss-blogissa on ne esitelty. :)

   Delete
  3. Oijjoi! Pakko käydä kurkkimassa :)

   Delete
 4. Kivoja laukkuhaaveita, täysin erilaisia kuin itselläni, mutta upeita :) Sinulle olisi muuten haaste blogissani ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauska, että eroavaisuuksia löytyy :) Kävinkin kurkkaamassa haastetta ja se on aivan ihana! Menee siis toteutukseen piakkoin :)

   Delete
 5. Oioi, täällä laukkutyttö henkeen ja vereen ;--) Viime aikoina olen ihastellut erityisesti viininpunaisia laukkuja mutta vain ihaillut. Himotuimmat-listalla sen sijaan roikkuu yksi jos toinenkin upeus, mutta niiden hankitaan vaadittaisiin aika pitkällistä säästämistä mutta eeehkä joskus. Etenkin sen Celinen kanssa, kun ennustuksissa on että sen hinta saattaa vuositasolla nousta 400-500e !! Povataan yhtälaista klassikkoa Mini Luggagesta kuin Chanelin 2.55, joten toivottavasti se ehtisi käsivarrelleni ennen kuin hinta hipoo taivasta :)

  Mutta MK:n jetset:ä voin kyllä suositella! Todella kestävä ja kätevä, oleellisin mahtuu mukaan ja sangat kestää useammankin kirjan + kansion kerralla. Itselläni on se large-malli (syvempi kuin tuo kuvassa oleva medium) mutta piiiiiikkuisen haaveilein tästä toisesta juurikin viininpunaisena ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, viininpunaiset laukut ovat upeita nekin! Varsinkin jos luottolaukut perusväreissä löytyvät jo kaapista :) Samaa lueskelin Celinestä ja aika huimalta kieltämättä vaikuttaa tuo hinnannousuennuste. Mini Luggage on älyttömän upea, mutta itse ajattelin ensin, että se menee nopeasti "pois muodista" ja menettää arvonsa. Jos siitä onkin tulossa seuraava klassikko, niin voisihan sitä hyvänä sijoituskohteena pitää ;) Harvassa sijoituskohteessa arvo nousee noin nopeasti!

   MK:n Jetset voisi olla hyvä peruslaukku, varsinkin kun olen kuullut vaan positiivista sen kestävyydestä :) Largen ottaisin itsekin, sillä isommat laukut sopivat pituuteeni nähden yleensä paremmin ja muutenkin kannan aina liikaa tavaraa mukanani…

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.