Iltameikki

Lauantai-iltaa varten meikatessani räpsin samalla muutaman kuvan meikintekoprosessini vaiheista. Iltameikkiin kun jaksan panostaa hieman enemmän, niin siitä on jopa jotain näytettävääkin. Heti alkuun varoitan, etten tiedä meikkaamisesta juuri mitään, mutta olen löytänyt ne omaa silmääni eniten miellyttävät vaihtoehdot. Ehkäpä te voittekin antaa minulle vinkkejä, missä menee pieleen? ;)


Hieman jännitti laittaa tänne kuva (lähes) meikittömästä nassusta, olkoon tämä nyt vaikka hieman myöhäinen naked truth -kuva. Antakaa armoa silmäpusseilleni… 

Ensimmäisenä levitän kasvoilleni meikkipohjan, joka tällä kertaa koostui MAC:in meikinpohjustuslempparista sekä Lumenen CC-voiteesta. Arkimeikissä pohjustusvoide jäisi pois, sillä CC-voide on hyvä sellaisenaankin. Tällä kertaa kuitenkin halusin, että meikkini kestää läpi yön, joten lisäsin vähän ekstraa :) CC-voide alkaa pikkuhiljaa olemaan liian tumma kasvoilleni, joten voisin ostaa siitä vaaleamman sävyn. Sen verran tyytyväinen olen tähän ollut!


Seuraavaksi lisään valoa kasvoille YSL:n valokynällä, jota levitän kulmaluulle, silmien alle (lähinnä sisänurkkaan) sekä ylähuulen kaarta korostamaan. Kai sitä voisi muuhunkin käyttää, vinkkejä? Toivottavasti minulla ei ole vielä kovin montaa ryppyä peitettävänä!

Samalla meikkaan kulmani eli lisään niihin väriä ikivanhalla Lumenen kulmakynällä ja viimeistelen Make Up For Everin värittömällä kulmageelillä. Tällä hetkellä pidän vähän voimakkaammasta lookista kulmakarvojen suhteen, varsinkin iltameikissä. Arjessa riittää pieni sipaisu kulmakynää, mutta iltameikkiin saatan jopa "piirtää" vähän väriä oman kulman ulkopuolellekin. Hyvä häivytys on tietysti tärkeää, ettei tulos ole liian piirretty.


Sitten vähän haastavampi osio, nimittäin silmämeikki. Tässä pitää otta tarkkana, ettei huitele ihan mihin sattuu. Rajauksen teko on minulle jo rutiinia, sillä teen sen joka päivä yläluomelle. Luomiväriä sen sijaan käytän vain iltameikissä, joten harjoitusta ei tule joka päivä. Jos tekee meikkipohjan ennen silmämeikkiä (niin kuin minä), pitää olla tarkkana luomivärin varisemisen kanssa. Kannattaa satsata kunnon väreihin ja suteihin, niin ei tarvitse pyyhkiä muruja silmän alta, mikään ei nimittäin ole ärsyttävämpää.

Urban Decayn luomivärit eivät ole ainakaan omassa käytössäni levinneet ja esimerkiksi Diorin sivellin on toiminut hyvin. Uskalsin vielä laittaa kuvan "banaanivarjostuksestani" silläkin uhalla, että joku oikeasti asian osaava repii pelihousunsa... Tuohon vasemman puoleiseen silmään en ole täysin tyytyväinen, mutta oikealla kuvassa oleva on jo omaan makuuni ihan riittävä. Kulmakarvat näyttävät tässä hassun värisiltä, mutta ovat luonnossa mielestäni luonnollisemmat.
 

Ripsistä kerroinkin juuri jonkin aikaa sitten täällä, joten en enää kuvannut tuotteita tähän. Minulla on luonnostaan omaan makuuni tarpeeksi pitkät ripset, joten en kaipaa pidennyksiä tai muitakaan kepposkonsteja.

Meikin viimeistelen vielä Narsin aurinkopuuterilla, Sephoran poskipunalla ja Diorin huulimeikillä. Olen maailman laiskin käyttämään huulipunaa, mutta aina näitä käyttäessäni mietin, miksen useammin käytä niitä. Punissa nude on ehdottomasti se oma juttuni, pinkki ei niinkään. Silloin tällöin räväytän ja käytän kirkkaanpunaista :) Tällä hetkellä huuleni ovat aika rohtuneet, joten yritän hoitaa ne kuntoon kunnon huulirasvalla mieluummin kuin huulipunilla.


Ja tällainen siitä tällä kertaa syntyi. Toivottavasti vähän siistitympi look kuin ensimmäisessä kuvassa :) Vielä vähän intensiivisempään lopputulokseen tähdätessäni käytän alaluomella pehmeää kynäkajaalia tai luomiväriä sekä ripsiväriä myös alaripsissä.


Heräsikö jotain mietteitä tästä? Tosiaan vinkkejä iltameikkiin otetaan mielellään vastaan. Mihin tuotteisiin te luotatte?

Emmi

Ps. Onko jollain muulla ollut eilen ongelmia Bloggerin kanssa vai olenko ainoa?
You may also like:

1 comment

  1. Tuleepa tämä kommentti nyt myöhässä, mutta mä oon käyttänyt apuna YouTuben tutorial-videoita. Siellä tuntuu olevan ohjeet ihan minkä tahansa meikin luomiseen ja ainakin itselle juuri videomuotoiset ohjeet toimii parhaiten! :) Hyvältähän tuo meikkisi näyttää kyllä noinkin, dramaattisuutta saa lisää tekemällä varjostuksesta kissamaisen.

    ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.