Harmaata ja ruskeaa

Enkä nyt puhu ulkona aukeavasta maisemasta, vaan eilisestä asustani. Harmaa ja ruskea ovat nimittäin mielestäni hankala yhdistää keskenään. Varsinkin tummanruskea ja harmaa ovat yhdessä jotenkin niin masentava pari, että harvemmin edes yritän. Eilen ajattelin ottaa riskin ja parittaa harmaan luottoneuleen pariksi ruskeita asusteita. Mennäänkö täysin metsään?


huivi: Kiinasta, neule: Ralph Lauren Sport, housut: Zara, kello & korut: MbMJ

Uudet kengät ovat muotoutuneet jalkaani hyvin ja olen säästynyt rakoiltakin. Konjakinruskeiden kenkien jälkeen olen alkanut haaveilla uudelleen konjakinruskeasta arkilaukusta, johon menisi tavaraa kuin Neverfulliin. Neverfull on jokapäiväinen koululaukkuni, mutta pelkään, että kulutan sen pian puhki. On myös päiviä, jolloin tekisi mieli vaihtaa laukkua ihan vain vaihtelun vuoksi. Vaikka välillä vähäisemmät tavarat toki kulkevat treenikassissa tai mustassa nahkalaukussani, ei ole Neverfullin voittanutta. Esimerkiksi nämä vaihtoehdot pyörivät nyt tiuhaan päässäni ja erityisesti Korsin tote voisi olla hyvä vaihtoehto Neverfullille.

Kehtaan valittaa likaisesta matosta jatkuvasti, mutta silti tepasten sillä kengilläni. Hups. Asiasta kukkaruukkuun, onko kellään tietoa, miten tuollainen villalankamatto kannattaisi pestä? Varmaan mieluiten kesällä...


Olette varmaan huomanneet, että postaustahtini on hidastunut. Huojennuksekseni huomaan, etten ole suinkaan ainoa, kenellä tuntuu olevan "blogitaantuma", vaan ilmiötä tuntuu olevan liikenteessä myös omalla lukulistallani. Itselläni tämä aikaansaamattomuus johtuu tällä hetkellä lähinnä ajan puutteesta ja omasta priorisoinnistani. Blogi on älyttömän rakas harrastus, mutta tällä hetkellä en pysty (noin kahden tunnin vuorokautisesta) vapaa-ajastani juurikaan antamaan blogille niin paljon kuin haluaisin. On asioita, joita pidän tärkeämpinä, kuten oma hyvinvointi, parisuhde tai ystävät. Ymmärrätte varmasti.

Kiire vie kovasti voimavaroja näin harmaana ja ruskeana vuodenaikana, jolloin en saa edes auringonvalosta energiaa. Yksi asia on ruvennut ärsyttämään minua todella, nimittäin tietokoneella vietetyt tunnit, joita kertyy vuorokaudessa aivan liikaa! Koulun ja työn jälkeen ei tee todellakaan mieli ensimmäisenä avata tietokonetta. Ja tässä ei nyt todellakaan puhuta mistään klo 16, vaan yleensä noin klo 21 aikataulusta, jolloin saan koulujutut pakettiin… Karseaa, tiedän, mutta onneksi ei enää kauaa. Hullu kai olen, kun olen perfektionistina valinnut sellaisen alan, johon voi käyttää aikaa ihan niin paljon kuin sitä irtoaa.

Rentouttavasta blogi-harrastuksesta on tullut enemmän kuluttava, joten aion edetä tässä nyt aivan omalla painollaan muut elämänalueet huomioiden :) Itselläni on paha tapa tehdä asioita joko täysillä tai ei ollenkaan ja jos en pysty antamaan asialle täyttä panostani, jätän sen mieluummin tekemättä. Voisin toki hutaista tänne teille jotain luettavaa joka päivä, mutten halua tuottaa mitään, mikä ei ole loppuun asti mietittyä. Mieluummin teen harvemmin ja suuremmalla antaumuksella! 


Kevyestä postauksesta tulikin jonkinmoinen avautuminen, mutta tässä vielä loppukevennykseksi kuva leopardivillityksestäni. Jaa mitä, eikö teidän puhelimen kuorenne mätsääkään huiviin? ;)

Rakkaudella,

Emmi
You may also like:

21 comments

 1. Hyvältä näyttävät asussasi yhdessä harmaa ja ruskea :)

  Tämä vuodenaika ei oikein suosi kyllä bloggaamista, itselläni on välillä käynyt mielessä lopettaa kokonaan, sen verran välillä tressiä koko blogi aiheuttaa, mutta täytyy kirjoitella kun aikataulut ja säät antavat periksi, sen verran rakas harrastus blogi kuitenkin on :)

  Tsemppiä sinulle kiireisiin! <3 Onneksi pian on jo joulu ja muutama hulipäivä edessä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Anne vertaistuesta! Vaikken toivo kellekään yhtä pahaa "taantumaa", niin sitä vain näyttää olevan liikkeellä… Välillä on vaikea inspiroitua, kun kuvaaminenkin on niin kovin hankalaa ja itse tuppaan ainakin kääriytyä niihin kaapin lämpimimpiin vaatteisiin päivästä toiseen.

   Tsemppiä myös sinne syksyn haasteisiin! <3

   Delete
 2. Täällä samoja fiiliksiä bloggaamisesta. Turhauttavaa kun ei meinaa saada edes kunnon kuvia tän synkkyyden keskellä! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No äläpä! Onneksi en ole yksin ongelmani kanssa :) Tsemppiä sinnekin synkkyyksien selättämiseen!

   Delete
 3. Todella kaunis tuo neule! Olen myös sitä mieltä, että harmaa ja ruskea toimivat yhdessä todella kivasti. Minäkin muuten kaipaisin vinkkejä tuohon mattoasiaan, sillä itselläni on samanlainen pesun tarpeessa oleva matto. En ole vielä ainakaan keksinyt miten se kannattaisi pestä. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Stiina! Se on myös oma lempparini ja vaikka omistan jo saman neuleen kahdessa värissä, niin haaveilen silti lisäyksilöistä kokoelmaani :) Hitsi, vinkkaan kyllä, jos löydän pesuohjeita!

   Delete
 4. Ei kannata ottaa mitään paineita bloggaustahdista. Tärkeämmät asiat etusijalle ja minä en ainakaan lukijana ihmettele jos postauksia ei ilmaannu joka päivä. Mielestäni teet laadukasta blogia hyvän tekstin ja kuvien kanssa, joten yhdenkin postauksen tekeminen vie varmasti aikaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nella, kommenttisi lämmitti kovasti mieltäni :) Niinhän se on, että itselleen sitä asettaa kovimmat vaatimukset, eivätkä muut välttämättä edes huomaa muutaman päivän blogilomaa. Ihanaa, että täältä löytyy noin ymmärtäväisiä lukijoita!

   Delete
 5. Älä turhaan murehdi postaustahtia! Tuut sitten kertoilemaan, kun jotain kerrottavaa on! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Erika, ihanan tsemppaava kommentti! Eipä sitä saisikaan aina kaikesta murehtia :)

   Delete
 6. Täällä ainakin on bloggaustahti hidastunut syksyn myötä, ei vaan meinaa aika riittää, kun kouluhommia on niin hurjasti ja töissäkin tulee vietettyä aikaa aika paljon. Syksy on varmaan aika monille niin kiireistä aikaa, niin ei blogista tarvitse mielestäni ottaa paineita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että minulla on kohtalontovereita! Vaikken tietenkään yhtä kiireistä arkea muille toivokaan :) Ei siis stressata turhasta!

   Delete
 7. Tuleekohan tämä nyt kahteen kertaan, mutta en oikeasti muista että joko vinkkasin sinulle olevan haasteen blogissani :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, sillä lueskelin juuri sinun juttuasi ja mietin, kuinka hauska se olisi toteuttaa itsekin :D Joten kiitos haasteesta, toteutan sen varmasti!

   Delete
 8. Minusta ruskea ja harmaa sopii tosi hyvin varsinkin, kun toi kulta tuo oman säihkeensä! Ei vaikuta ollenkaan masentavilta väreiltä tännepäin :)

  Täällä ymmärretään kyllä tosi hyvin, että aina ei voi löytyä blogille aikaa. Mieti nyt jos aikka viisi vuotta viikosta toiseen raivaa yhdelle asialle tilaa, siis sellaselle, joka ei edes ole elämässä mikään ykkösjuttu tai oikeasti tärkeä, kuten vaikka perhe! Kaikille tulee joskus taukoja (onneksi..) ja joskus tahti hidastuu. Tällä hetkellä mielestäni myös bloggauksen toinen puoli eli lukijat ja kommentit ovat hiljaisempia usemmassa blogissa. Jotenkin olen laittanut sellaisen merkille vähän siellä ja täällä. Pääasia, että tekee näitä hommia sillä tahdilla, kun itselle just silloin sattuu sopimaan. Ei lukijat voi vaatia, että joku jää kouluhommien jälkeen kukkumaan tietokoneelle :) Kyllä me täällä sit ollaan taas, kun on enempi aikaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia ihanasta palautteesta! Tämän voimalla jaksaa taas eteenpäin :) Kovasti sitä itselleen tekee paineita, vaikkei niitä varsinaisesti ulkopuolelta tulisikaan. Välillä ei millään pysty venymään kaikkeen ja se on vain hyväksyttävä. Bloggailuniloa ja tsemppiä myös sinne! :)

   Delete
 9. ei se määrä vaan se laatu ;-) niin se oikeasti on ainakin minun mielestäni - ihan kaikessa. ja nimenomaan myös blogissa, eli no stressss kyllä me lukijat mukana pysytään vaikka harvemmin ehtisitkin postailla :-) itselläni ihan sama tilanne, liikaa tekemistä ja liian vähän tunteja vuorokaudessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Siiri! Kiitos kovasti kommentista, kiva huomata että laadulla voi korvata määrää tässäkin asiassa :)

   Delete
  2. Ja voisikohan niitä ylimääräisiä tunteja vuorokauteen toivoa vaikkapa joululahjaksi?

   Delete
 10. Emmi mulla on aivan samat ajatukset pyörineet päässä ! Koulujuttuja olisi loputtomiin ja itsestäkin pitäisi keretä huolehtimaan.. Onneksi meillä on molemmilla lupa kirjoitella just silloin kun siltä tuntuu ja mä olen päättänyt, että tästä nyt viimeisenä stressaan :D Ihanaa syksyn jatkoa/talven alkua, mikä tämä pimeyden multihuipentuma ikinä onkaan.. :)<3 P.S Asusi on ihana !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia vertaistuesta! <3 On lohduttavaa huomata, etten ole ainoa ihminen kaikkine kiireineni ja blogimurheineni :) Ihanaa talvisyksyä sinnekin!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.