Black is the new black

Huh, mikä viikko! Aikamoista koulutehtävien kanssa nyhväämistä on ollut tämäkin viikko (vaikka minulla pitäisi olla kevyt periodi...), eikä loppua näy. Kun saa edellisen pois alta, niin seuraava jo odottelee jonossa. Eipä sillä, yleensä saan paljon enemmän aikaan, kun minulla on pitkä lista asioita tehtävänä. Tunnistaako joku itsessään samaa?

Jotta blogi ei täysin kuolisi, tässä hieman syksyisempää asua vaihteeksi. Kuvissa vilahtaa myös rakas kissani Rölli, jonka sain pitkästä aikaa taa kylään luokseni. On ne kisut vaan niin kivoja!


Pipo: Kiinasta, huivi: Stockmann, takki: H&M, nahkahanskat: ei merkkiä, neule: KappAhl, 
housut: Zara, kengät: XIT by Dinsko

Minulla on aika monta talvipipoa, mutta kaikissa on oltava tupsu! Tämän ostin Kiinasta jo viime vuonna ja erityisesti tuohon pipon reunaan neulotut helmet olivat hauska yksityiskohta. Muuten asusta ei ole juuri mitään sanottavaa: mustaa ja tavallista. Mustat nahkanilkkurit ovat luottokenkäni ja kädessä uudet karvahanskat. Uusi villakangastakki on kyllä ostoslistalla, mutta toisaalta perusmusta on helppo yhdistää ihan kaikkeen.


Rölli näyttää olevan tosi innoissaan sylissä. Kisulini ei ole aivan sitä sylikissatyyppiä, vaan yleensä nukkuu mieluiten vaatekaapissani. Pitkän yksin kotona vietetyn päivän jälkeen kyllä kelpaa sylikin!


Nyt suuntaan kohti tämän päivän haastetta eli pientä opiskeluihini liittyvää case-kisailua. Sen jälkeen voikin vaihtaa vapaalle illan sitseillä. Edellisistä sitseistä on jo tovi, joten on mukavaa päästä taas viettämään tätä akateemista pöytäjuhlaa ;) Mukavaa viikonlopunalkua sinne!

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Tupsupipot = <3

  En yleensä pidä kissoista, mutta Rölli on ihan mahdottoman sulonen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tupsupipot ovat kyllä parhaita: lämpimiä ja käytännöllisiä! Hih, Rölli kiittää :)

   Delete
 2. Ompas lämpöisen näköinen asu! Ihana tuo kisu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä tähän vuodenaikaan arvostaa jo mukavuutta ja lämpimiä asuvalintoja! Kiitoksia, herra on kyllä aikas söppänä :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.