Uutta ripsissä

Hypätään hetkeksi Kiinasta meikkipussilleni :) Tai no pussin sijaan pitäisi kai puhua meikkilaatikostani,  ne eivät nimittäin ihan pieneen pussiin mahdukaan! Vaikka mielestäni meikkaan vähän ja muutamilla luottotuotteilla, vievät nekin yllättävän paljon tilaa. Hetken sotkuista laatikkoani tarkestellessani merkkasinkin jo meikkivaraston siivoamisen to-do-listalleni.


Olen pitkään luottanut Diorin ripsiväriin, kuten joku saattaa muistaa. Viimeisin putkilo taisi olla jokin maanantaikappale, sillä se kökkööntyi todella nopeasti. Kökkööntyminen yhdistettynä todella pinttyvään pigmenttiin ja huonoon poispeseytyvyyteen saivat minut pohtimaan muita vaihtoehtoja. Muistan joskus ihastuneeni Lancômen legendaariseen Hypnôse-ripsiväriin ja lähdinkin etsimään sitä lentokentän taxfreestä. Lopulta päädyin tuplapakettiin, josta löytyi tutun Hypnôsen lisäksi Hypnôse Drama. Normiversion päätyessä ystäväni meikkipussiin tämä uudempi tuttavuus pääsi minun testaukseeni.


Olen käyttänyt Dramaa vasta muutaman kerran, mutta ero Dioriin on huima. Harjaan kesti totutella, mutta tämä ripsari todella erottelee ripseni, eikä liimaa niitä yhteen, kuten Dior huonoina päivinään. Ripseni näyttävät siis paljon tuuheammilta! Vaikka tuuheuttaa nyt löytyykin, edellinen ripsiväri sai ripset näyttämään ehkä hitusen pidemmiltä. Tai sitten vaan kuvittelen, kun yritän väkisin keksiä jotain huonoa sanottavaa ;) Vielä en ole kovin dramaattista lookkia ripsarilla tehnyt, mutta tarvittaessa se varmaan siihenkin taipuisi.


Ripsivärin lisäksi matkalta tarttui mukaan myös uudet ripsentaivuttimet. Shu Uemurat tuskin esittelyjä kaipaavat, taitavat olla sen verran kulttituote jo. Ja kertoo jotain siitä, kuinka paljon blogeja luen, kun ensimmäisena Aasian tuliaisena tulevat mieleeni ripsentaivuttimet... 

Itse olen niin höhlä, etten hirveästi huomaa noissa "maagisuutta" verrattuna edellisiin muutaman euron versioihin. Onhan nuo uudet ja päheät ja varmaan kestävätkin. Uutuudenjäykkyydestä kertoo se, että sormiini sattuu noilla taivuttaessa! Tosin edellisten taivuttimieni "kahvat" olivat levennetyt, joten se varmasti vaikuttaa asiaan ja on puhtaasti totuttelukysymys. Kyllähän ne ripset kaartuvat kauniisti, mutta niin ne taipuivat ennenkin. Ehkä minulla on vain helpot ripset :)


Tämä viimeinen tuote ei nyt liity ripsiin, mutta silm(änalus)iin kylläkin. Olen nimittäin kerännyt silmieni alle viime aikoina sellaiset varjot, että päätin satsata kunnon valokynään. Tämä YSL:n Touche Éclat lienee myös monille tuttu tuote. Tämä oli samalla ainoa ostokseni Hulluilta päiviltä, josta sen sainkin todella edullisesti.

Nyt on taas meikkipussissalaatikossa kaikki hyvin :) Löytyykö näistä teidän lemppareitanne?

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.