Shopping list to China

Odotukseni Kiinan ostoksista eivät ole mitenkään erityisen korkealla, sillä Kiinassa kaikki on lähtökohtaisesti feikkiä tai muuten vain huonolaatuista. Toki sieltä voi ostaa laadukkaampaakin tavaraa, mutta se on usein tuotu länsimaista ja sen takia kalliimpaa kuin vaikkapa Euroopassa. Poikkeuksena tietysti paikalliset erityistuotteet, kuten helmikorut, silkki ja räätälillä teetetyt vaatteet, joita kannattaa kyllä haalia.

Listasin silti joitakin vaatteita, jotka inspiroivat minua näin syksyllä. Löydän niitä Kiinasta tai en - silti ne näyttävät silmääni nyt todella kivoilta! 

Kuvat: Polyvore

Ensimmäisenä jo edellisessäkin postauksessa hehkuttamani telttamaiset vaatteet, toisin sanoen viitat. Olipa teltta sitten neulosta tai villakangasta, kaikki käy. Erityisen suloinen olisi tuollainen viitta karvareunuksella. Oi voi, tuollaisen kun löytäisin, niin olisin ikionnellinen. Olen myös huomannut, että nahkahousut sopisivat aika kivasti viitan kaveriksi...

Kuvat: Polyvore

Karvoista päästäänkin seuraavaan himotukseen: (teko)turkisliiviin! Oikeaa turkista en voisi päälleni pukea, mutta tekokarvaa kylläkin. Jos sopivaa liiviä ei tule vastaan, niin ainakin tuollainen kaulus on must-have villakangastakin kaveriksi.

Kuvat: Polyvore

Viimeisenä toivon hartaasti löytäväni kauniita nahka-/mokkakenkiä. Oman kokemukseni mukaan nahkakenkiä löytää Kiinassa lähinnä hieman tasokkaammista tavarataloista, joissa valikoimaa on myös omalle jättiläisjalalleni. Joitain löytöjä voi tehdä myös pikkuputiikeista, mikäli omistaa kiinalaisittain normaalin, noin 35-kokoisen jalan. On muuten pikkuisen masentavaa vierailla putiikeissa, missä suurimmat kengät ja XXL-kokoiset vaatteetkin ovat liian pieniä ;) 

Ottaisin kenkävalikoimaani mielihyvin ainakin kunnon korot juhlaan, kiilakorkonilkkurit siistimpiin asuihin sekä matalat ruskeat nilkkurit arkikengiksi. Katsotaan, mitä löytyy!

Mitäs mieltä te olette näistä haaveistani?

Emmi

Ps. Neljä yötä :))
You may also like:

6 comments

 1. Oi, sun reissuhan on ihan kulman takana! Klassissia ja varmasti pitkäikäisiä vaatteita ja asusteita sulla haussa, toivottavasti tärppää. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän se on, ei sitä tässä kiireen keskellä ole paljoa ehtinyt ajattelemaankaan! Tällä hetkellä minulla ei ole edes matkalaukkua...:D Ja toivotaan tosiaan, että edes jotain mieleistä löytyisi!

   Delete
 2. Ihana haaveita! Kertakaikkisen nappiin ja syksyyn sopivia!

  En tiedä mitä sitä itse tekisi Kiinassa, varmaan masentuisin ihan kokonaan niiden vaatteiden kokoluokista. Tosin huivivalikoima voisikin räjähtää sitten käsiin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aina voi haaveilla, katsotaan sitten, mitä sieltä löytyy...:)

   Kiinalaisten vaatteet näyttävät omaan silmääni lasten vaatteilta. Onneksi tosiaan aina voi shoppailla vähintään asusteosastolla :) Taisin viimeksi ostaa pashmina-huivin kahdella eurolla, hyvä että muistutit!

   Delete
 3. Ekan kuvan tummansininen takki on ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, täydellinen! Harmi, että tuo Michael Korsin takki on hieman liian tyyris omaan käyttööni. No jospa jotain saman tyylistä löytyisi :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.