Shanghain valot

Mites siellä viikonloppu sujui? Tämä blogi laahaa taas harmittavasti jäljessä, vaikka minulla olikin kunnianhimoiset suunnitelmat viikonlopun suhteen. Mutta kuinkas kävikään? Vietin viikonloppuni rakkaan ystäväni Excelin ääressä... Nyt on laskut melkein paketissa, joten ehdin esittelemään teille pienen palasen mahtavasta Shanghaista.


Shanghai on ehkäpä lempikaupunkini Kiinassa ja tarkoitukseni on tehdä vielä kattavampi esittely kaupungista ja sen must-see-kohteista. Nämä kuvat ovat otettu Nanjing roadilta ja Bundilta, jotka ovat molemmat suosittuja alueita Shanghaissa. Nanjing roadilla on paljon kauppoja, tavarataloja, ja ravintoloita. Bundilta puolestaan löytyy historiallisia rakennuksia sekä upea näkymä joen toisella puolella oleviin pilvenpiirtäjiin.


Minusta on käsittämätöntä, että Shanghain kokoisessa kaupungissa valot sammuivat jo klo 22! Pilvenpiirtäjienkin väriloistoista osa meni meiltä sivu suun. Kuulin Hongkongissa vaihdossa olleelta kaveriltani, että hänen mielestään Shanghaissa on hieno yöelämä. Itse en osaa sitä kommentoida sen enempää, sillä menin väsähtäneenä matkalaisena nukkumaan jo puolen yön aikoihin rentouttavan vaahtokylvyn jälkeen :)


Yökuvaus ei ole ihan minun heiniäni, joten toivottavasti näistä kuvista edes jotain iloa on. Taivas näyttää jotenkin turhan dramaattiselta, mutta tuo hauskan lisänsä kuviin. Vikan kuvan aikaan kaikki valot Nanjing roadilla olivat jo sammuneet, ainoastaan kalpea omppu hohti pimeydessä. Aika synkkää!


Sellaisia tunnelmia sunnuntai-iltaan, toivottavasti ensi viikolle siunautuu hieman enemmän aikaa tänne blogin puolellekin :) Matkaflunssan jälkeen olo on taas ollut aika naatti ja kaikki energia on keskitetty pakollisiin koulujuttuihin. Nyt alkaa olla vähän virkeämpi fiilis ja toiveissa olisi ainakin palata kunnolla treenien pariin!

Emmi

Ps. Ensimmäinen Youtube-linkkaukseni ikinä! Tuttuja maisemia ja mikä biisi ;)


You may also like:

2 comments

 1. Kivoja kuvia tuli silti! :)

  Mulla meni viikonloppu ihan kivasti, viettelin eilen synttäreitäni! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :) Ja oikein paljon onnea näin jälkikäteen! Toivottavasti synttäripäiväsi oli ihana :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.