Muutama asustelemppari

Olen ollut todella huono pukeutumaan viime aikoina, sillä suurin osa vaatteista tuntuu äkkiseltään liian ohuilta kylmään ilmaan nähden. Sitten hikoilen luennoilla, kun olen aamulla kasannut päälleni mahdollisimman monta villaa sisältävää vaatekappaletta. Koska olen niin mukavuudenhaluinen, ovat asuvalintani suoraan sanoen tylsiä. Farkkuja, neuletta, takkia, tennareita... Onneksi niitä voi kuitenkin aina maustaa asusteilla! 


Vaikka tein juuri kalliin huivihankinnan, rakastan edelleen vanhaa harmaata villahuiviani. Linda juuri kirjoittelikin miesten osastojen olevan oikeita huivien aarreaittoja ja olen kyllä samaa mieltä! Tämä ei ollut varsinaisesti miesten puolelta, vaan Stockan asusteosastolta, mutta olen silti nähnyt huivin monen (keski-ikäisen) miehen kaulassa. Ovathan ne hieman hämmentäviä hetkiä, mutta hällä väliä ;)


Jakku: Vila, huivi: Stockmann, käsineet: Ranskasta, kello ja korvakorut: MbMJ

Käsineet puolestaan ovat Ranskasta, Arcachonin dyynikaupungin pikkuputiikista. Muistan, kuinka iloinen olinkaan näiden löydyttyä sieltä aivan sattumalta ja vieläpä reippaalla alennuksella. Etenkin, kun olin juuri hukannut edelliset (täydelliset) nahkahanskani Milanoon. Niin kiva ja samalla käytännöllinen matkamuisto.


Tuntuipas muuten kivalta kaivaa esiin viime syksynä ostamani bukleejakku, joka on superlämmin ja mukava päällä. Vilukissa kiittää!

Millaisia syyssuosikkeja teillä on? :)

-Emmi
You may also like:

11 comments

 1. Voi tuo jakku on aaaivan ihana! :----P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä omakin suosikki! Etsin pitkään itselleni sopivaa bukleejakkua ennen kuin löysin sopivan :)

   Delete
 2. Lempparisyystakkini on vähän villakangastakin tyyppinen.. Huiveja vaihtelen mielen mukaan, joten niistä en osaa valita suosikkiani. Kenkinä suosin nilkkureita tai Converseja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse en ole vielä jaksanut edes kaivaa villakangastakkia varastosta! Pitäisi kyllä... Huivit, nilkkurit ja Converset ovat täällä myös kovassa käytössä :)

   Delete
 3. Kaunis tuo huivi on, osastosta riippumatta kerrassaan huippuostos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Se sopii sävyiltään moneen asuun ja hintakin oli kohtuullinen villahuiviksi :)

   Delete
 4. Ihana kuva, kaikki asusteet sopii niin hyvin yheen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon Jennifer! Kuvat ovat minulle tärkeitä, joten ihanaa saada niistä positiivista palautetta :)

   Delete
 5. Miesten asustepuolelta tekee kyllä löytöjä! Itse ostin viimevuonna Daksin villahuivin miestenpuolelta, oli siellä paljon halvempikin :O Ihania asusteita sulla ja ihan mahtia, että Mulberry on viimein kotona ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, pitäisi pyöriä siellä useamminkin! Ai sinulla on semmoinenkin ihanuus huivikokoelmassasi, toivottavasti sitä näkyy vielä asukuvissa! :)

   Mulberry on kyllä mahtava <3 Huomasin vaan heti ensimmäisen kerran jälkeen siinä yhden töröttävän langan, enkä nyt tiedä, pitäisikö siitä reklamoida vai ei :/ Ei kai noin kalliin huivin pitäisi heti mennä rikki käytössä?

   Delete
  2. No ei kyllä tosiaan pitäisi mitään lankoja törröttää! Todellakin pitää reklamoida!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.