Kerro, kysy, kommentoi!

Kylläpäs viime päivät ovat menneet kiireessä ja tässä vielä pakkaillaan viimeisiä tavaroita ja hoidetaan asioita... Huhhuh. Tänään kuitenkin otetaan kohteeksi Kiina! Luvassa on kaupunkilomailua, nähtävyyksiä, laatuaikaa perheen kanssa sekä uusia kokemuksia ja elämyksiä.


Kiireen vuoksi en ole ehtinyt tehdä valmiiksi postauksia ja Kiinassahan tosiaan ei edes mitään blogeja voi lukea saati kirjoittaa. Taidan siis pitää suosiolla hieman yli viikon mittaisen luovan blogitauon. Luulen, että se tulee ihan hyvään väliin, sillä olen muutenkin ollut vähän jumissa blogini kanssa viime aikoina. 

Kun kissa on poissa, niin hiiret hyppivät pöydillä ;) Toisin sanoen on nyt teidän aika avautua! Toivon kovasti, että mahdollisimman moni jaksaisi vastata johonkin seuraavista kysymyksistä:

- Mitkä teemat blogissani kiinnostavat? (esim. pukeutuminen/kauneus/valokuvaus/kuulumiset/matkailu...)

- Kuinka usein luet blogiani? (päivittäin, viikoittain, silloin tällöin...)

- Onko postaustahti sopiva vai haluaisitko lukea juttujani useammin/harvemmin?

Näiden lisäksi voitte kysyä minulta mitä vain, antaa kehittävää palautetta sekä kertoa postaustoiveita. Luen kaiken palautteen ajatuksella läpi ja yritän tietysti kehittää blogiani teille mieluiseen suuntaan. Uskon, että lomani jälkeen palaan tänne taas intoa puhkuen!

Kiitos jo etukäteen kaikille vastanneille ja nähdään taas pian <3

Emmi

Ps. Lisäsin sivupalkkiin sovelluksen, jonka kautta voi seurata Instagram-kuviani. Päivittelen sinne varmasti kuvia reissusta, joten jos ette pääse minua Instassa seuraamaan (@emmite), voitte toki käydä täällä kurkkimassa kuviani ja reaaliaikaisempia kuulumisia :) 
You may also like:

10 comments

 1. Mua kiinnostaa eniten matkailu ja kuulumiset, mutta jos saa esittää toiveen, haluaisin enemmän ruokareseptejä. ;)

  Luen blogiasi aina, kun sulta tulee uusi postaus.

  Postaustahti on hyvä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suuri kiitos palautteesta! Mukava kuulla, että matkajututkin kiinnostavat :) Reseptejä voisnkin laittaa useammin, laitetaan vinkki korvan taakse :)

   Ihanaa viikkoa sinne!

   Delete
 2. Minusta suurin plussa on blogisi monipuolisuus, paljon erilaisia juttuja. Muoti ja matkustaminen ehkä eniten, mutta kuten hyvät blogit aina, vaihtelu virkistää ja muistakin aiheista on kiva lukea. Sen verran saannöllisesti luen, että Bloglovinin kautta kun luen niin se kertoo aina uudesta merkinnästä. Postaustahtisi on minusta hyvä, merkinnät pysyvät laadukkaina ja hyvinä, en välttämättä kaipaa tiheämpää tahtia, mutta toki jos haluat postata enemmän niin miksikäs ei.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti palautteesta! On ilo kuulla, että blogini on monipuolinen :) Itsestä kun tuntuu, että se välillä junnaa vaan tiettyjen aiheiden ympärillä. Tästä oli paljon apua, pirteää viikkoa sinulle! :)

   Delete
 3. - Mitkä teemat blogissani kiinnostavat? (esim. pukeutuminen/kauneus/valokuvaus/kuulumiset/matkailu...)
  - Kaikkein eniten kyllä pukeutuminen, bloggaajan tyyli kun on yleensä suurin syy miks alan seurata jotain blogia ja sulla on tosi samanlainen pukeutumismaku ku mulla :) Myös Ranska-aikoina oli tosi mielenkiintosta ihan ylipäätään seurata kuulumisia yms, en uskalla pelkurina lähtee ite vaihtoon ni on ihana lukee sitten edes muiden vaihtokokemuksista! :) Mut yleisesti ottaen ei oo kyl tullu sun blogissa vastaan mitään aihetta mikä ei kiinnostais.

  - Kuinka usein luet blogiani? (päivittäin, viikoittain, silloin tällöin...)
  -Aina kun blogilista ilmoittaa uudesta postauksesta! :D

  - Onko postaustahti sopiva vai haluaisitko lukea juttujani useammin/harvemmin?
  -Mun mielestä tää nykyinen on just sopiva, mut en kyllästyis vaikka tulis useemminkin postauksia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vastauksista Essi! Hauska kuulla, että meillä on samanlainen maku :) Ja ihanaa, että kuulumisetkin kiinnostavat välillä! Tällä hetkellä en luultavasti ehdi useammin postaamaan, mutta lämmittää mieltä, että juttujani jaksetaan lukea :) Kiitos vielä ja ihanaa viikonjatkoa!

   Delete
 4. 1. Ehdottomasti enite kiinnostaa tyylijutut, päivän asut ja matkat :)

  2. Seuraan blogiasi bloggerin kautta ja luen aina kun blogger ilmoittaa uudesta potauksesta

  3. Lukisin mielelläni vielä useamminkin juttujasi!

  Kiitos vielä superihanasta blogista! On ihanaa lukea ajattelevan ja fiksun nuoren naisen blogia, varsinkin kun vieläpä omaat kauniin klassisen tyylin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hurjasti palautteestasi ja kauniista sanoista! On kunnia, kun yksi lempibloggaajani pitää omasta blogistani :) Varsinkin tuon "ajattelevan ja fiksun" otan todellisena kohtaliaisuutena, samaa voisin sanoa sinun blogistasi :)

   Delete
 5. Minkä pituinen olet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. 174 cm olin viimeksi mitattuna :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.