Terveiset mökiltä

Näköjään se kesä ei ihan vielä hylännytkään meitä! Oli ihana päästä vielä tänne poikaystäväni mökille, yleensä kun yhdistän mielessäni mökin kesään ja rentoon oleiluun. Eilen oli niin kesäinen ilma, että otimme ulkona aurinkoa. Ajatella - syyskuussa!

Pääsyy mökkireissullemme on tänään illalla järjestettävät rapujuhlat, joita vietämme täällä opiskelukavereidemme kanssa. Minun piti alunperin lähteä tänne eilen perjantaina, mutta suunnitelmat muuttuivat ja hyppäsinkin junaan jo torstaina. Kiirettä on silti pitänyt, sillä eilen piti vielä keskittyä opiskelujuttuihin ennen vieraiden saapumista. Sen takia blogikin raahaa nyt vähän jäljessä, pahoittelut!


Vaikka tulinkin mökille hieman etuajassa, ei se tarkoita sitä, että esimerkiksi treenistä tarvitsisi luistaa! Poikaystäväni on onneksi hommannut mökille joitain perusjuttuja, kuten tankoja ja levypainoja, joilla pääsee jo pitkälle. Suosin salillakin vapaita painoja laitteiden sijaan, vapailla painoilla kun saa yleensä tehtyä kokonaisvaltaisempia liikkeitä, joissa on käytettävä koko kehon lihaksia. Sitä toiminnallista harjoittelua, indeed ;)

Tällä kertaa treenailin vain käsiä, sillä jalkani olivat torstain jalkapäivän jälkeen aivan hapoilla. Oli niin kivaa vaihtelua treenata ulkona auringonpaisteessa! Vaikka lopputreenistä oli jo niin kuuma, että teki mieli vain vyöryä varjoon lepäilemään...

 
Mitäs muuta olen sitten koulujuttujen ja treenailun lisäksi puuhaillut? No, lähinnä syönyt... Huomasin, että puhelimeni on salakavalasti täyttynyt erilaisten ruoka-annosten kuvista. En enää kehtaa niitä edes Instagrammiin lisäillä (:D). Innostukseni ruuanlaiton suhteen vähän tulee ja menee, mutta tällä hetkellä taas innostaa kaikki (terveelliseen) ruokaan liittyvä. 

 
Eipä tällä kertaa tämän ihmeellisempiä kuulumisia, palaillaan taas paremmalla ajalla! Kai sitä pitää pian kääntää ajatukset jo illan juhliin :)

Mitä mahtavinta viikonloppua!

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.