Tarvitsetko kameraa?

Löytyykö täältä innokkaita valokuvaajia? Ajattelin vinkata teille kamerasta, jota olen myymässä. Ostin nykyisen kamerani yli vuosi sitten, minkä jälkeen tämä kaunokainen on joutunut majailemaan pöytälaatikon suojissa. Olisi aika löytää sille uusi koti!

Kyseessä on Canonin PowerShot SX230 HS -niminen pokkari ja kamera on uudenveroinen. Se oli minulla käytössä alle vuoden ennen kuin ostin Olympukseni. Kamerassa tai sen toiminnassa ei ole mitään vikaa! Halusin vain vaihtaa minijärkkäriin, sillä kiinnostuin hieman enemmän valokuvaamisesta. 


Kamerassa on mm. 14x optinen zoomi, jolla voi zoomailla todella kauas! Tämä ominaisuus erottaa kameran "normipokkareista" ja kaipaisin nykyiseen kameraani vastaavaa... Lisäksi löytyy Full HD -videokuvaa ja GPS, sekä liuta muita ominaisuuksia, joista voit lukea Canonin sivuilta. Kameran mukana tulee alkuperäinen paketti tarvikkeineen sekä myöhemmin ostamani suojakotelo (kuva alla). Huomasin, että suomenkieliset käyttöohjeet ja CD ovat päässeet hukkumaan, mutta samat tiedot saa täältä.


Koska teitä varmasti kiinnostaa kuvanlaatu, otin pari testikuvaa tällä kameralla sekä nykyisellä kamerallani (Olympus PEN Lite E-PL3 kittilinssillä). Olympuksella värit näyttävät olevan hieman kirkkaammat, mutta muuten pokkari ei mielestäni pahasti häviä järkkärille :) Ja kuten kuvista huomaa, zoomilla pääsee paljon lähemmäksi! Huomioithan, että kuvien pienentäminen tänne blogiin heikentää kuvanlaatua.


Kokeilen ensimmäistä kertaa Huuto.nettiä, joten kameran ja lisätietoa löytää täältä. Harjoittelen samalla tuon foorumin käyttöä, sillä minulla olisi myytävänä ainakin parit kengät, jotka saattaisivat teitäkin kiinnostaa. Pysykää siis kuulolla ;)

-Emmi

Ps. Vastaan tietysti kaikkiin kameraan liittyviin kysymyksiin täällä tai Huuto.netissä!
You may also like:

2 comments

  1. Kameralle ei tulis varmaankaan käyttöä, mutta ootan innolla että lisäilet sinne mm. niitä kenkiä! :----P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarkoitus olisi heti vaan kun ehdin :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.