Mihin se kesä meni?

Näin ensimmäinen päivä syyskuuta voi kai kesän todeta olevan ohi, varsinkin, kun ulkona sataa vettä. Kuuntelin autossa YleX:n radiolähetystä, jossa hauskasti verrattiin kesää parisuhteeseen: ensin tulee alkuhuuma, jolloin kaikki on aivan ihanaa. Sen jälkeen menee hyvin ja suhde syvenee - kunnes pian huomaa, että alkaa viilenemään. Osa saattaa antaa kesälle vielä uuden mahdollisuuden, mutta lopulta on vain päästettävä irti. Ja nyt kun kesä on jättänyt meidät, on mieli jo haikea... 

Okei, onhan syksyssäkin puolensa! Kuten viltin alla käpertely, kynttilöiden polttaminen ja lämpimiin neuleisiin pukeutuminen. Enää ei tarvitse stressata siitä, onko varpaankynnet lakattu ja säärikarvat juuri ajeltu ;)

Kokosin vielä kesän kunniaksi muutaman fiilistelykuvan menneeltä kesältä:


Auringonlaskut ja se hiljaisuus mökillä...


 Kesän marjat ja muut herkut...


Häähumua...


Riemua...


Kotimaamatkailua...


Rentoutumishetkiä...

Muun muassa näistä on minun kesäni tehty! Unohtamatta tietystikään kaikkea alkukesästä Ranskassa koettua, joista löytyy lisää matkailu-tagin alta :) Kesäni huipentui eilen rakkaan kummityttöni syntymäpäiväjuhliin. Pikkutyttöni täytti jo 5 vuotta! 

Mistäs teidän kesänne on tehty ja millainen suhde teillä on kesään? ;)

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Suomen kesä on kaikessa kauneudessaan kyllä jotain aivan uskomatonta! Pitkät, valoisat illat ja yöt, kuumat päivät, järven tuoksu,... Kesällä jopa sade tuntuu ajoittain hyvältä. :D Terveisin, heinäkuussa syntynyt kesän lapsi. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa, jos minulta kysytään! Vaikka olenkin tammikuun lapsi, heh ;) Varsinkin alkukesästä siinä "alkuhuumassa" kesän kauneuden todella ymmärtää. Ja Suomen kesääkin osaa taas arvostaa ulkomailla vietetyn ajan jälkeen!

   Delete
 2. Kesä on jees, mutta vihaan kaiken maailman itikoita. Kesässä ihaninta on valoisuus ja juhannus, ikävintä itikoiden lisäksi se, että se on ihan liian lyhyt!

  Vaikka pidän kesästä, lempivuodenaikani on kevät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, tuskin kukaan niistä itikoista niin välittää! Ja valoisuus on minustakin yksi kesän parhaista puolista, terveisin auringonpalvoja :D

   Kevät on kyllä "toivoa täynnä", kesä kun on vasta edessä ;)

   Delete
 3. Ihania kuvia ja kyllä haikein mielin on taas hyväksyttävä se tosiasia että kesä on mennyt ja syksy tulee jo kovaa kyytiä. Mutta aivan kuten sanoit niin on syksyssäkin etunsa. Saa jäädä ihan hyvällä omallatunnolla kotia kattomaan leffoja ja juomaan teetä! :----P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Janette! Niinhän se on kai hyväksyttävä... Onneksi se lämmin teekupponen lämmittää mieltä edes hieman :)

   Delete
 4. Syksy on mielestäni kivaa aikaa jos viilenevää ja sateista säätä ei lasketa. Silloin puhaltavat uudet tuulet ja jotenkin itsekkin on aina uudella tavalla tarmoa täynnä. Ps. upeita kuvia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen niin samaa mieltä! Syksyssä on parasta juurikin se, että loman jälkeen riittää energiaa :) Esimerkiksi opiskelumotivaationi on jostain syystä syksyllä aina voimissaan... Ja kiitos kehusta! :)

   Delete
 5. Vau upeita kuvia Emmi! :) Syksy on omalla tavallan todella ihana, niin tunnelmallinen! :) Täällä Lontoossa ei kuitenkaan ihan vielä päästä sen makuun, josta olen kyllä ihan iloinen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Aurora! Syksyssä on aina oma tunnelmansa ja kai sitä on täällä neljän vuodenajan "vankina" oppinut löytämään jokaisesta ne hyvätkin puolet ;) Voi vitsit, saat kyllä nauttia hieman pidemmästä kesästä siellä, kyllä minullekin kelpaisi!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.