Guess where I'm going?

Kuva-arvoitus heti tiistaiaamuun! Ei, lähtöhetki ei ole vielä käsillä (olisikin...), vaan kuukauden päivät joudun vielä odottelemaan reissua. Toisin sanoen kuukauden päivät ehdin sitä teille vielä hehkuttamaan ;) 


Elän tällä hetkellä hieman kiireisiä päiviä, sillä muutama tärkeä koulujuttu vie energiaa aivan erilailla kuin ennen. Blogissa voi siis olla hieman hiljaisempaa, mutta toivottavasti ei pitkään!

Energistä viikkoa! :)

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Voi sua onnellista! Mulla on aina niin kamala matkakuume ettei järkeä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen kyllä onnellinen ;) Sinäkin vasta palasit reissulta, mutta toisaalta reissaaminen aiheuttaa "kierrettä", josta on hankala päästä eroon! Kesällä olin jo hetken tyytyväinen Suomessa oleskeluun, mutta nyt on taas kiva päästä maailmalle...

   Delete
 2. Ouuu kade!! :D Asuiko sun vanhemmat tuolla vai miten se oli? Haluaisin itse kovasti käydä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, vanhempani asuvat Shanghain lähellä :) Tarkoituksena olisi tällä kertaa vierailla Pekingissäkin, joten tulen varmasti poimimaan vinkkejä blogistasi! Ja saa vinkkailla, jos on jotain ultimate favorite -paikkoja ;)

   Delete
  2. Kivaa, käy ihmeessä :) Kiina -tagin alta pitäisi löytyä kaikki. Vinkkejä olen heitellyt sinne pienen kirjan verran, mutta mikähän olisi ykkönen... Maon hauta, Panjiayuanin kirpputori ja Kesäpalatsi on nähtävyyksistä muhun tehneet suurimman vaikutuksen. Hauskanpidosta kaikki upeat yökerhot, joita niitäkin jossakin kohtaa siellä luettelen. Ruoka on ihanaa missä nyt vaan :)

   Delete
 3. Toronto? Ainakin tuo torni näyttää epäilyttävästi CN Towerilta... (Toivottavasti en oo ihan hakoteillä! :D)

  Kun kiireiltäsi kerkiät niin blogistani löytyisi taasen pieni haaste. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä veikkaus, mutta tällä kertaa Shanghai :) Olen tosin käynyt Torontossa ja CN Towerissakin, ja kieltämättä niissä on samaa näköä! Hui, se CN Towerin lasilattialla kipristelee vieläkin mahanpohjassa...:D

   Jee, haasteet ovat aina hauskoja! Käyn kurkkimassa :)

   Delete
  2. Haha, en juurikaan kauemmaksi olisi voinut maantieteellisesti heittää. Noh, ainakin pallonpuolisko oli oikea. :D

   Delete
 4. Vitsit! Niiiiiin hirveä matkakuume ettei ole todellista :--D Jonnekin olisi päästävä, mutta en tiedä löytyykö yhteistä ajankohtaa / sopivaa kohdetta paremman puoliskon kanssa. Parasta olisi päästä johonkin lämpimään :-)

  Ystäväni meinaa lähteä Shanghaihin neljäksi viikoksi, kun on opinnoista vapaata parin viikon päästä :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alkaa tässä itselläkin jo aika kuumotusta olla...:D Se on tietty ikävää, jos ei yhteistä aikaa tunnu löytyvän. Meilläkin kävi pieni ihme tässä siskojen kanssa, kun saatiin aikataulut sopimaan. Ja kunnon rantaloma kelpaisi myös, onneksi tuolla Kiinassakin pitäisi kuukauden päästä olla vielä lämpimämpää kuin täällä :)

   Shanghai on kyllä näkemisen arvoinen!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.