Good morning!

Voi kuinka pidänkään kiireettömistä aamuista, jolloin voi rauhassa väkerrellä itselleen aamupalaa. Opiskelijaelämä on siitä mukavaa, että viikon keskeltäkin saattaa löytyä jokin "luksusaamu", kun voi nukkua edes tunnin pidempään. Ja viime aikoina on ollut vielä mukavampi herätä, kun aurinkokin paistaa sisään ikkunoista! Olen sen verran aurinkoriippuvainen, etten meinaa herätä millään, jos en näe aurinkoa aamulla. Talvea odotellessa...


Kaunis ulkonäkö on minulle melkein puoli ruokaa, joten asettelen ruokani kivasti, jos vain suinkin aikaa on. Eihän se ehkä käytännöllistä ole, mutta jotenkin rauhoittavaa. Muutenkin tykkään "pyhittää" syömiselle oman aikansa, jolloin oikeasti istutaan pöydän ääreen syömään, eikä napsita jääkaapista mitä sattuu. Samalla tulee kätevästi huolehdittua ruoka-ajoista ja annoskoostakin :)


Eilen huvitti syödä maitorahka kiivillä, mustikoilla ja kookoshiutaleilla. Nam! Tänään taidan mussuttaa jääkaappiin eilisillalta jääneitä proteiinilettuja... Muistakaahan varioida aamupalaanne ja vaikkapa kattaa välillä kivasti, niin saatte kaiken ilon irti aamuhetkistänne :)

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Voi että kun on kaunis kattaus, kyllä tuollainen aamupala kelpaisi. Lienee vaan sen verran hoppua aamuisin, ettei kattaukselle jää aikaa kuin viikonloppuisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No onneksi edes viikonloppuisin! En minäkään nyt joka aamu jaksa/ehdi panostaa ;) Välillä on vaan kiva käyttää vähän enemmän aikaa ja vaikka herätä hieman aikaisemmin sen vuoksi :)

   Delete
 2. Voi miten herkullisennäköinen aamiaisateria ;) Ja ahh pensasmustikat ovat kyllä niin hyviä luonnonjugurtin kanssa! :)


  Maria / Petite Living

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli kieltämättä herkkua! Pensasmustikat ovat kyllä herkkua nekin, harmi ettei kotimaisia enää oikein saa... Nuo ulkomaalaiset maistuvat aina jotenkin keinotekoisille :/ Oikeastaan kaikki marjat ja hedelmät toimivat jugun tai rahkan kanssa :)

   Delete
 3. hih, ihana kun jotkut jaksaa :) Itse en juuri viitsi panostaa ruuan ulkonäköön. Makuun sitäkin enemmän, vaikkakin sitä sanotaan että myös silmillä syödään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy kyllä myöntää, ettei aina jaksa ;) Mutta silloin tällöin on kiva piristää aamujaan vaikkapa näin! No mutta kyllä se makukin aika paljon ratkaisee :)

   Delete
 4. Herkullisennäköinen aamupala, harmi, että olen vähän allerginen kiiville.. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmi! Kiivi on yksi lempihedelmiäni, sillä se ei ole niin kovin makea :) Mutta onneksi olemassa paljon muitakin herkullisia hedelmiä ja marjoja!

   Delete
 5. Ihana aamupala, kiiviin ei voi kyllästyä koskaan!

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.